- 10 Ekim 2018
- 378
- 210
- 18
- 35
Eşim görümcemin saygısızlıklarına karşılık onun büyüyeceğini söyleyip duruyor (1 senedir) Bir kere patlayıp senin abin yok böyle devam edersen dedikten sonra kız ağlayınca kıyamayıp barıştı...ona kıyamıyor çok düşkün ama bana da büyüyecek büyüyecek diyip sus mesajı vermek istiyor...sana böyle davranmaya devam ederse beni kaybeder sonuçta sen karımsın artık dedi bana ama ben inanmıyorum.
Kv de laf soksa yine susar eşim.Kendisine bile bir şey dendiğinde susar.Eşim normalde hiç pasif değilken onlara çok pasif.Çok bastırmışlar ama kardeşini de bir o kadar şımartmışlar.Bazen eşimin ufak tefek çıkışları oluyor o zaman gıklarını çıkaramıyorlar ama her zaman değil genelde susar.Ama bana çemkirir benden çekinmez hiç.Kardeşinden bile kırılacak diye çekinir.
Patlasam uzun süre konuşmasam aklı başına gelir mi?
Yoksa her halukarda ben dış kapının dış mandalı mı kalırım?
Nasıl onu değiştiririm?kaybetme korkusu mu vermeliyim?
Kendin baş et demeyin onlar gibi patavatsız olamıyorum.
Kv de laf soksa yine susar eşim.Kendisine bile bir şey dendiğinde susar.Eşim normalde hiç pasif değilken onlara çok pasif.Çok bastırmışlar ama kardeşini de bir o kadar şımartmışlar.Bazen eşimin ufak tefek çıkışları oluyor o zaman gıklarını çıkaramıyorlar ama her zaman değil genelde susar.Ama bana çemkirir benden çekinmez hiç.Kardeşinden bile kırılacak diye çekinir.
Patlasam uzun süre konuşmasam aklı başına gelir mi?
Yoksa her halukarda ben dış kapının dış mandalı mı kalırım?
Nasıl onu değiştiririm?kaybetme korkusu mu vermeliyim?
Kendin baş et demeyin onlar gibi patavatsız olamıyorum.