Eşimin beni aldattığı kadina mesajim

Kuru sıkı atiyorsan birsry yapma. Bunu yazinca kadinin cok mu korkacagini saniyorsun? Bir bedel odetecek kisi de boyle yazi yazmaz zaten, yapar. Ki aldatan kadina dava bile acilamiyor bildigim. Cunku sana sadakat sozu veren esin, diger kisi seni baglamiuor hukuka gore. Tek yapacagin sey bosanmak ve tum haklarini almak.

arkadaşlar çok kötü durumdayım. Boşanma aşamasındayız. Eşimin bir kadınla yazışmalarını yakaladım. Eşim bunun sadece sanal ortamda öylesine bisey olduğunu söylüyor. Ben inanmıyorum gerçi öyle bile olsa sonuç değişmez. Ama ben bu olayı tam olarak ortaya çıkarmaya çalışıyorum. Salak gibi dayanamadım delil toplamadan eşime yazışmaları okuduğumu söyledim. Neyse. Suphelendigimbir kadın var ona esimle aralarinda olan herseyi bildiimi ve bunun bedelini odetecegimi iceren bir mesaj yazmayı düşünüyorum. Bana fikir verin lütfen. Kafam allak bullak. Yardim edeceklere simdiden tesekkir ederim
Kadının umrumda olacağını gurur yapacağını fln hiç sanmıyorum. Azcık gurur olsa evli adamla birlikte olmazdı. O yüzden boşver bir sey yazma.

arkadaşlar çok kötü durumdayım. Boşanma aşamasındayız. Eşimin bir kadınla yazışmalarını yakaladım. Eşim bunun sadece sanal ortamda öylesine bisey olduğunu söylüyor. Ben inanmıyorum gerçi öyle bile olsa sonuç değişmez. Ama ben bu olayı tam olarak ortaya çıkarmaya çalışıyorum. Salak gibi dayanamadım delil toplamadan eşime yazışmaları okuduğumu söyledim. Neyse. Suphelendigimbir kadın var ona esimle aralarinda olan herseyi bildiimi ve bunun bedelini odetecegimi iceren bir mesaj yazmayı düşünüyorum. Bana fikir verin lütfen. Kafam allak bullak. Yardim edeceklere simdiden tesekkir ederim
Ya o kadın şüphelendiğiniz kadın değilse. Rezil olursnuz. Bide tehditten başınız yanar

Delil toplamak için kadına mesaj atmak mı? Yazışmaları yakaladım diyorsunuz. Yakaladığınız mesajları screenshot alıp kendinize atsaydınız daha büyük delil olamazdı herhalde. Öte yandan kadınla uğraşacağınıza eşinizle uğraşın. Eşiniz size sadakatle bağlı olsa dünya güzeli gelse yoldan çıkaramazdı. Yapacağınız en mantıklı hareket boşanmak.

Back
X