Eşimin beni artık sevmediğini düşünüyorum...

Ne saçma şu cümleyi kadın kursa namussuz adam kursa kafasını dağıtsın. Öyle bişey yok siz karı kocasınız ayrı bayram geçirmek de ne demek

Aynen öyle. Hatta konu tam tersi sekilde acilsaydi ; konu sahibi deseydi ki esime "sen annene git, ben arkadaşlarla tatile gidecegim" dedim. O da istemiyor vs. Yorumların çoğu erkeğin lehine gelirdi yine. burda bile.

Vallahi dün akşamdan beri hiç iyi değilim ya :KK43: basim çok ağrıyor ne yapacağımı hiç bilmiyorum . Bazen evlendiğime çok pişman oluyorum
yapmayın böyle lütfen, sadece ölümlü bir erkek, yaşayıp ölecek olan, sınırlı, belli bir kapasiteye sahip bir varlık. Olsa ne olmasa ne ? Önemli olan sizin ona yüklediğiniz anlam... Onu kusursuzlaştırmayın hatta onu öyle kusurlu görün ki farkedin seçimlerinizle hayatınıza yön verdiğinizi. Bence bir süre kabuğunuza çekilin kendi zevklerinizle ilgilenin o sizden uzaklaştıysa sizin yapacak birşeyiniz yok karnınızda bebeğini taşıdığınız bir adama daha ne yapacaksınız? O yüzden eğer uzaklaştıysa siz de uzaklaşın kötü ya da iyi ne neticelenecekse kolay bir şekilde baş edersiniz

olumsuz yorumlara aldırmayın bu günler gelip geçicidir ileriyi düşünün doğacak çocuğunuzu düşünün güzel günleri düşünün hepimizde olabilir gel-gitler önemli olan evliliğiiniz için mücadele etmeniz sakın pişman olmayın

yapmayın böyle lütfen, sadece ölümlü bir erkek, yaşayıp ölecek olan, sınırlı, belli bir kapasiteye sahip bir varlık. Olsa ne olmasa ne ? Önemli olan sizin ona yüklediğiniz anlam... Onu kusursuzlaştırmayın hatta onu öyle kusurlu görün ki farkedin seçimlerinizle hayatınıza yön verdiğinizi. Bence bir süre kabuğunuza çekilin kendi zevklerinizle ilgilenin o sizden uzaklaştıysa sizin yapacak birşeyiniz yok karnınızda bebeğini taşıdığınız bir adama daha ne yapacaksınız? O yüzden eğer uzaklaştıysa siz de uzaklaşın kötü ya da iyi ne neticelenecekse kolay bir şekilde baş edersiniz

Çok sağolun ne güzel yazmışsınız. Haklısınız kendi köşeme çekilip biraz kafa dinlemeliyim. Kimse için gelmedim bu dünyaya . Insallah bunun snra hepimiz için en hayırlısı neyse o olur

olumsuz yorumlara aldırmayın bu günler gelip geçicidir ileriyi düşünün doğacak çocuğunuzu düşünün güzel günleri düşünün hepimizde olabilir gel-gitler önemli olan evliliğiiniz için mücadele etmeniz sakın pişman olmayın
Çok sağolun. Hayat işte gel gitlerle dolu . Ben aslında onla Kavga ettiğim için genelde üzülmem. Ben onunla kavga ederken onun şuursuzca söylediği laflara üzülüp ağlıyorum aslında. Bakalim bundan snra hayırlısı

Ee tamam ozaman bidaha söz verme bu aksam son sürekli arkadaşlarınla vakit geçiriyorsun dedim.
He işte be olduysa da bundan snra oldu bu sinirlendi başladı bağırmaya yok işte arkadaşları karılarini yemeğe alışverişe bile götürmüyormuşta benim her dediğim oluyormuşta böyle giderse boşanmaya kadar gidermiste.
Bende sen arkadaşlarının karilariyla kiyaslayamayassn beni dedim. Dağlar kadar fark var onlarla aramızda dedim (sakın yanlış anlaşılmasın kınamak için demedim. )
Eğer sende arkadaşların gbi olmak istiyorsan gidip öyle biriyle evlenecektn dedim.
Merak etme o da olur ben daha en yaşındayım dedi. Bıktım artık dedi kapıyı çarptı gitti.

Karakterinden insan sevdiği insan için odun verir. O niye yapmıyor

Yanıldıgınız nokta tam olarak burası, insan sevdigiyle birşeyler paylaşmak ister,
karakterinden ödün vermek ve istemedigi şeyler yaşayarak iyiymiş gibi rol yapmak değil.

Eşlerini yemege alışverişe vs. çıkarmayan insanları örnek gösterip sizden boşanabileceginden ve daha genç oldugundan bahsediyor eşiniz.
O noktadan sonra tekrar kavga edip etmemenizin ne önemi kalıyor ki?
Aksine sizi evlilige devam etmeniz için nasıl ikna etmeye çalıştığından bahsetmenizi beklerdim.

O tartışmadan 2 ay geçmiş bakıyoruz ki hamileliginiz eşinizin umrunda değil ve yalnız tatile gitmek istedigini söylüyor,
hem de maddi durumdan yakınıp sizin anlayış göstermenizi beklerken...
Demek ki kendi istekleri için her şeyi ayarlayabiliyor.
Size biçtiği rol ise çenenizi kapatıp annenizin evinde uslu uslu onu beklemeniz.

Genel olarak sizden beklentileri arkadaşlarının eşleriyle kıyaslamasından belli zaten.
Bence şu an karar vermeniz gereken şey nasıl bir hayat yaşamak isteyip istemediginiz.

Yanıldıgınız nokta tam olarak burası, insan sevdigiyle birşeyler paylaşmak ister,
karakterinden ödün vermek ve istemedigi şeyler yaşayarak iyiymiş gibi rol yapmak değil.

Eşlerini yemege alışverişe vs. çıkarmayan insanları örnek gösterip sizden boşanabileceginden ve daha genç oldugundan bahsediyor eşiniz.
O noktadan sonra tekrar kavga edip etmemenizin ne önemi kalıyor ki?
Aksine sizi evlilige devam etmeniz için nasıl ikna etmeye çalıştığından bahsetmenizi beklerdim.

O tartışmadan 2 ay geçmiş bakıyoruz ki hamileliginiz eşinizin umrunda değil ve yalnız tatile gitmek istedigini söylüyor,
hem de maddi durumdan yakınıp sizin anlayış göstermenizi beklerken...
Demek ki kendi istekleri için her şeyi ayarlayabiliyor.
Size biçtiği rol ise çenenizi kapatıp annenizin evinde uslu uslu onu beklemeniz.

Genel olarak sizden beklentileri arkadaşlarının eşleriyle kıyaslamasından belli zaten.
Bence şu an karar vermeniz gereken şey nasıl bir hayat yaşamak isteyip istemediginiz.
Vallahi şuan ne diyecegimi de ne yapacağımı da bilmiyorum. Sadece şunu biliyorum herkes birgün yaptığının hesabını verecek. Ya bu dünyada ya da öbür dünyada. Akışına bıraktım çünkü bende düşünme ruhu bile kalmadı

Back
X