• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin beni benzettiği şarkıcıya bir bakın !gülsemmi ağlasam mı?

Bende inanamıyorum alt tarafı bi şaka yanii çok abartılmış

Yani arkadaşım sende saçlarını başka bi renge boyatırsın o zaman angelina ya benzersin.altı üstü bi benzetme sende gül geç.olsun güzel veya çirkinim
senin karınımya sonuçta de sende ona şaka yap.senin yaptığın kapris yani kusura bakma da .insanların ne sorunları var eşleriyle.

siz şimdi kocanızın çirkin olduğunuzu ima ettiğini sanıp üzülmüşsünüz peki ölmüş kadına bunları deyip utanmıyormusunuz çok yazık ya:20:

eşimde beni Oya Aydoğana benzetiyo napim intihar mı edim :)))

belki de beğeniyodur kadını yav. zevkler çok değişik olabiliyor

facebook.com/photo.php?fbid=10150259243217752&set=o.110705882319233&type=1&theater

şu yarışmaya bakıyorum da hiç beğenmediğim tiplere bayılanlar olmuş

bundan 7 sene önce teyzem beni özlem tekine benzetmişti ve ben çok üzülmüştüm...bayada bozulmuştum....bende kendmce pek beğenmezdm özlem tekini... sonra teyzem bana ne dese beğenirsiniz....'' eminim oda sana benzediğini duysa çok üzülürdü '' dedi :)))))))) eğer ammy yaşasaydı belki oda aynı şei düşünürdü.... ayrıca ammy hoş bir kadın..... bu kdr bozulmaya gerek yok bence.....saygılar....

amy winehouse'un uyuşturucudan önceki hallerinin fotoğraflarına bir bakın derim.aslında kendine baktığı zaman okadarda kötü görünmüyor.sonuçta Allah'ın kulu,bize laf söylemek düşmez ama eşiniz belki sadece saçlarınızı benzetmiştir yada takılmıştır size.okadar dert edilecek bir mesele de değil.bende kendime bakmadığım zamanlarda acaba kimlere kimlere benziyorumdur da sesini çıkarmıyordur kocacığım öylede sever beni.okadar dert edilecek bir mevzu değil.

Son düzenleme:
ay canım ya şu cümlem beni gülümsetti

Bu şarkıcıyı görmeyenler netten bir bakabilirler mi acaba bu kadar çirkin bir kadına eşi tarafından benzetilmenin acısını yaşıyorum.eşimle 2 gün konuşmadım.....:).....:([/QUOTE]

canım benim niye öyle diyorsun kadının stili öyledi çirkin görünüyordu dağınık saç modeli ve yoğun göz makyajı vs. ama gayet çekici bir kadındı.şarkı söylerken alaycı ,ti ye alan hareketleri her duyguyu yansıtıyordu bence.

ha ben dinliyor muydum seviyor muydum hayır.ama çekiciydi ayrı bi havası vardı kadının Allah rahmet eylesin.

beğenmiyo olabilirsiniz ama bunun için küsmeniz biraz komiik geldi bana. sanırım doğum sonrası sendromu yaşıyosunuz ....

kadını tanımıyordum baktım fotosuna. değişik bi tarzı var ama bence aksine hoş bir kadın , farklı bi havası var... çirkin biri değilmiş ki ... valla ben beğendim kadını ... hee yok eğer dağınık hallerine benzettiyse bilemem .. de çok rahatsız olduysanız saç renginizi değiştirmeniz lehinize olacak sanrım ...

eşin fena benzetmiş :D haklısın ben de sevmem o kadını :D sen de onun sevmediği birini benzet ona :D sırf bi yeri benziyo diye diretebilirsin de, o senin saçını benzetmiş ya :D

Çirkin bir kadın olduğunu düşünmüyorum ayrıca böyle bir mevzu yüzünden 2 gün konuşmamana inanmak istemiyorum.
Aynı şey size yapılsa küsse gitse seni dinlemese eminim daha çok sinir olurdunuz...

bence büyütme sevgilimde beni sıla ya benzetiyo bende o kadar çirkin miyim yaaa ne alakam var dedim.. saçını başka renge boyat gitsin bi daha derse böyle benzetme yapmandan hoşlanmıyorum de yada sende onu tipsiz birine benzet bak bi daha yapıyo mu..

merhaba arkadaşlar.Bu konuyu sizle paylaşıcam çünkü tepkimde haksızmıyım acaba bilmek istiyorum.Ben 2 hafta önce doğum yaptım.hamilelik süresince saçımı boyatmadım.9 AY boyunca karemela olan saçlarım açıldı açıldı okadar açıldı ki..iğrenç bir renk oluştu.Doğum yaptıktan sonra kolestonun siyahı ile saçımı kendim boyadım.Alttaki renk çok açık olduğu için saçım simsiyah oldu.Ben çok beğendim.Normalde de saçım siyahtır.Ama bu kömür gibi siyah çok beğendim kardeşlerim de beğendi.Ama sevgili eşim beni kime benzetti dersiniz (Ammy WineHouse ) a.O Şarkıcı hayatımda gördüğüm en çirkin kadın sizce de öyle değil mi?Ben kesinlikle ona benzemiyorum kardeşlerim de benzetmedi şaşırdılar anlatınca.Eşime çok sert tepkiler verdim.Bu şarkıcıyı görmeyenler netten bir bakabilirler mi acaba bu kadar çirkin bir kadına eşi tarafından benzetilmenin acısını yaşıyorum.eşimle 2 gün konuşmadım.....:).....:(

boşver be tatlım yaaa.
benimki de beni Ronaldinho'ya benzetiyo. ben şimdi intihar mı edeyim :1::52:

merhaba arkadaşlar.Bu konuyu sizle paylaşıcam çünkü tepkimde haksızmıyım acaba bilmek istiyorum.Ben 2 hafta önce doğum yaptım.hamilelik süresince saçımı boyatmadım.9 AY boyunca karemela olan saçlarım açıldı açıldı okadar açıldı ki..iğrenç bir renk oluştu.Doğum yaptıktan sonra kolestonun siyahı ile saçımı kendim boyadım.Alttaki renk çok açık olduğu için saçım simsiyah oldu.Ben çok beğendim.Normalde de saçım siyahtır.Ama bu kömür gibi siyah çok beğendim kardeşlerim de beğendi.Ama sevgili eşim beni kime benzetti dersiniz (Ammy WineHouse ) a.O Şarkıcı hayatımda gördüğüm en çirkin kadın sizce de öyle değil mi?Ben kesinlikle ona benzemiyorum kardeşlerim de benzetmedi şaşırdılar anlatınca.Eşime çok sert tepkiler verdim.Bu şarkıcıyı görmeyenler netten bir bakabilirler mi acaba bu kadar çirkin bir kadına eşi tarafından benzetilmenin acısını yaşıyorum.eşimle 2 gün konuşmadım.....:).....:(

dertle dalga geçilmez ama bu ne yaaaa :))) harbi sabah neşesi

:))) üff erkek işte... ya iyi birşey demeye çalışır beceremez... benimkinin bana iltifat edecekken bir yüz ifadesi var gör sanki ölüme gidiyor tırsa tırsa :)) pot mu kırarım diye tırsıyor. erkek işte boşver... saçını benzetmiştir o.

ayrıca toğrağı bol olsun güzeldi kadın bence...

dur sana daha bombasını söyleyeyim beni böyle millete pek benzeten çıkar uyuz olurum. gülben ergen, ipek tuzcuoğlu, türkan şoray, hadise vb... bunların hepsine benziyorsam ucube gibi bir şey olmam gerek dimi? ama en bombası beni şarkıcı Çelik 'e bennzeten oldu. kal geldi tepki bile veremedim.... çelik hani baby face bir adam olsa bir derece ÇELİK bee... :)

saçınızı siyaha boyamışsınız..

herkes bayılmış,eşiniz sizi dünyadaki en muhteşem seslerden ve harika şarkıları olan amy e benzetmiş..

ama sesinizden dolayı değil tabiki:)saç renginizden ötürü..buna 2 gün yas tuttunuz..küstünüz.sinirlendiniz..kafaya taktınız..amy çirkin

beni öyle mi görüyor diye akıllara zarar bir mantıkla konuyu dramatik hale getirdiniz..:)size tavsiyem

amy nin bütün şarkıları harikadır ,keşke ölmeseydi de o şarkılardan bizi mahrum etmeseydi..

netten birini açın dinleyin..

böyle saçma ,anlamsız,gereksiz ve çocukca şeyler için kendinizi bu kadar yormayın.................

Çok ayıp etmiş hemen boşanın

Allah aşkınıza canınız mı sıkılıyor yazık eşinize

bence büyütme sevgilimde beni sıla ya benzetiyo bende o kadar çirkin miyim yaaa ne alakam var dedim.. saçını başka renge boyat gitsin bi daha derse böyle benzetme yapmandan hoşlanmıyorum de yada sende onu tipsiz birine benzet bak bi daha yapıyo mu..

boşver be tatlım yaaa.
benimki de beni Ronaldinho'ya benzetiyo. ben şimdi intihar mı edeyim :1::52:

dertle dalga geçilmez ama bu ne yaaaa :))) harbi sabah neşesi

:))) üff erkek işte... ya iyi birşey demeye çalışır beceremez... benimkinin bana iltifat edecekken bir yüz ifadesi var gör sanki ölüme gidiyor tırsa tırsa :)) pot mu kırarım diye tırsıyor. erkek işte boşver... saçını benzetmiştir o.

ayrıca toğrağı bol olsun güzeldi kadın bence...

dur sana daha bombasını söyleyeyim beni böyle millete pek benzeten çıkar uyuz olurum. gülben ergen, ipek tuzcuoğlu, türkan şoray, hadise vb... bunların hepsine benziyorsam ucube gibi bir şey olmam gerek dimi? ama en bombası beni şarkıcı Çelik 'e bennzeten oldu. kal geldi tepki bile veremedim.... çelik hani baby face bir adam olsa bir derece ÇELİK bee... :)

3 ay olmuş en eski msj atılalı, konusahibi şuanda demet akalın sarısına bile dönmüştür :D

Back
X