Merhaba esinize sözünuzu nasıl dinletiyorsunuz.. Maalesef yüzüm çok yumuşak küs kalamiyorum hemen yumuşuyorum . esimde bunu çok güzel kullanıyor. Derdimiz şu günlerdir kahveye gitme yada erken gel dediğim halde takmiyor kafasına göre takılıyor. Tamam gitmiyorum diyor iftardan sonra bakkala yada sigara icmeye diye çıkıp 11 de geliyor. En az 100 kere arıyorum telefonu açmıyor. Aldatma vs gibi bi durum yok gerçekten kahveye gidiyor bunu biliyorum. Gelince iki guzel şey söyleyip ertesi gün gene aynı. Beni dinlemiyor saymiyor gibi geliyo artık. Dediğim dedik biri değilim sert biri de değilim hep bu yüzden oluyor o gidince bende çok sıkılıyorum ramazandan once böyle değildi otururdu evde. Her ramazan böyle . Bende sıkıliyorum yeni dogum yaptim yanimda olsun istiyorum Dun gene öyle yaptı konuşmuyorum dünden beri. Bide geliyo hadi çay içelim bilmem ne. Hiç bisey yokmus gibi canım cicim yapiyo. Biliyo yumusayacagimi.Eşimin beni dinlemesi icin napmaliyim sizce bana akıl verir misiniz yada çok mu abartiyorum ve esimi sıkıyorum
surekli yanımda olsun istemekle?