9 aylik evliyim.esimi cok seviyorum fakat borclardan dolayi huzurumuz bozuldu.bi arkadasina zamaninda kefil olmus o da odememis 15 bin borcla ortada birakmis.aylik 600 lira onu oduyoruz.bir de maalesefki iddia oynuyo ona da borc yapmis kac defa oynamicam diye soz verdigi halde.ona da aylik 700 civarinda oduyoruz o 5 ay sonra bitecek tabii yeni borc yapmazsa.kayinvalidemlerle alltli ustlu oturuyoruzkayinpederimin bu kefil olayindan haberi var.esim zamaninda enistesine bu durumu anlatmis o da kayinpederime durumu izah etmis haberin olsun diye.bu kefil olayindan benim evlenmeden once haberim vardi goze alarak evlendim.fakat iddiaya bu kadar borc yapacagini tahmin edemedim.aylik 2200 tl maasi var.kıt kanaat geciniyoruz.zaten altlu ustlu oturmak zor bide bu durumlar huzurumuz bozuldu iyice.birileriyle paylasmazsam sanki dusunmekten kafayi yiyecek gibiyim.hanimlar boyle bi durum yaşasaniz ne yaparsiniz? kayinpdderime anlatmak istiyorum isin icindrn cikamiyorum diye.kayinvalidem biraz hassas haliyle anne.ben anlattim diye benim yuzumdem bisey olursa kadina diye korkuyorum.bana bi yol gosterin nolur