- Konu Sahibi Gulgonca86
Bundan 1 ay oncesı mutvak yenıledım,kv yazkıktaydı geldı mutvagı gordu aynısından yaptırdı,ankastre,tezgah dolaplar sekıl herrseyıyle aynı holumdekı avızeler,salondakı avızelerım hepsınınden alıp evıne taktı,yapma dedıgım halde,tv unıtesidı aldım 3 sene once gıttı cok benzerını aldı aynı yere koydu,sımdı sıra geldı,artık yeter dedım bu ne yaaa ıkız gıbı ne alırsam aynını alıp yapıyorsun,baska modelmi yok dedım,hersey tek senın içinmi uretılıyor dedı bana,tartustık bayaga ,neyse o banyosunuda tadılat ettırdı gecenlerde,gomme rezervuar yapamadılar,olmadı duvarlar inceymiş,normal alafranga koydu,bızde banyo tadılatına basladık,ben bızım duvarlar ıcın gomme rezervuar buldum arastırarak,dedım esıme anlattım tmm dedı,annenlere soyleme dedım kadın ne goruyosa benden aynısını yapıyor,esımde tmm dedı,dun soyledım bugun cıkmış,gulgonca86 bulmuş biz ondan yaptırcaz demiş,bır guzelde anlatmış,deliye dondum resmen,soyleme dedıgım halde soyluyor yaaa..
Sebep bu mu? Hastalıklı bir kv daha. Kocanda ayrı bir tuhaf madem bu konuları biliyor niye anlatıyor. Yani kendi bile akıl edebilir bu kadar olaylar olmuş anlatmayayim diyebilir.
Neyse bu arada kv nin evini seninki ile tipatip aynı olmasıni istemiyorsan bilindik mağazadan alışveriş yapmayacaksin ve aldığın yeri ne kocan ne kv bilmesin.
Mutfak kapaklarını değiştirebilirsiniz, perde ve avize leri değiştirebilirsin. Kocan Odesin bak bakalim annesine bir daha söylüyor mu :)