• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin bu huyu beni deli ediyor

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
434
398
37

aslinda esimle aramizda pek sorun yok,gercekten iyi anlasan bi ciftiz. kocami cok seviyorum, oda beni cok seviyor biliyorum ama olurda tartisirsak asla alttan almama huyu deli ediyor beni.
son 3 gündür hic görüsmüyoruz ( esim trde, ben yurtdisi. vize bekliyoruz)
ailesine cok feci bi sekilde sinirlendi, geldi bana catti. bende ne bagiriyosun ya dedim diye suratima teli kapadi, ondan beri tik yok.
simdi burda aramasi gereken ben miyim? ben miyim bagiran, teli suratina kapatan. ay cildircam ya, dayandim dayandim bugüne kadr. az önce aradim, yarim agizla konusuyor benimle. 10 saniye belki konustuk, belki konusmadik. ben zaten o hevessiz sesini duyunca konusmak istemedim, bye dedik kapadik.

ya zeki bi adam, az cok adalet duygusu olmasi lazim. benim gönlümü almak yerine dahada üste cikmaya calisiyor.alsanaalsanasmile

o arayana kdr aramicam :gitme: bana gaz verin kizlar, yoksa yine dayanamayip ararim diye korkuyorum.bilmiyorumkismile

ben bu adamin bu huyuyla nasil basa cikicam yaa. ben aradiktan, yumsattiktan sonra özür diliyor, hatasini anliyor anca
ama bende kadinim ya, biraz simartilmak istiyorum. ama yooooooooookkkkkk!
burnundan kil aldirmiyor beyfendi

ay yazip sakinlesmek istedim biraz, beni dinlediginiz icin tsk ederim:kedi:

aslinda esimle aramizda pek sorun yok,gercekten iyi anlasan bi ciftiz. kocami cok seviyorum, oda beni cok seviyor biliyorum ama olurda tartisirsak asla alttan almama huyu deli ediyor beni.
son 3 gündür hic görüsmüyoruz ( esim trde, ben yurtdisi. vize bekliyoruz)
ailesine cok feci bi sekilde sinirlendi, geldi bana catti. bende ne bagiriyosun ya dedim diye suratima teli kapadi, ondan beri tik yok.
simdi burda aramasi gereken ben miyim? ben miyim bagiran, teli suratina kapatan. ay cildircam ya, dayandim dayandim bugüne kadr. az önce aradim, yarim agizla konusuyor benimle. 10 saniye belki konustuk, belki konusmadik. ben zaten o hevessiz sesini duyunca konusmak istemedim, bye dedik kapadik.

ya zeki bi adam, az cok adalet duygusu olmasi lazim. benim gönlümü almak yerine dahada üste cikmaya calisiyor.alsanaalsanasmile

o arayana kdr aramicam :gitme: bana gaz verin kizlar, yoksa yine dayanamayip ararim diye korkuyorum.bilmiyorumkismile

ben bu adamin bu huyuyla nasil basa cikicam yaa. ben aradiktan, yumsattiktan sonra özür diliyor, hatasini anliyor anca
ama bende kadinim ya, biraz simartilmak istiyorum. ama yooooooooookkkkkk!
burnundan kil aldirmiyor beyfendi

ay yazip sakinlesmek istedim biraz, beni dinlediginiz icin tsk ederim:kedi:

onu öyle alıştıran siz değil misiniz?

ne kadar evlisiniz biliyorum ama bunca zamandır öyle davrandıysa bundan sonra farklı davranması çok zorbilmiyorumkismile

yeni evliyiz, surda 3 gün sonra 1nci ayimiz dolucak anca.
evlendim, yurtdisina dönmek zorunda kaldim.

evet ya hata bende, böyle alistirdim. ama bu sefer taviz vermicem, yeter yahu :(
benimle kirilmaya hakkim var, hem kirilan ben olcam, hem gönlünü alcam.
bugüne kadar hic koymuyordu ama bu sefer böyle yapmasi cok üzdü beni

Bu sefer daha çok kırılmanızın sebebi daha yeni evlendiniz cicim aylarındasınız :asigim:beklentileriniz yüksek şımartılmak istiyorsunuz haklısınız da ama esin bunu düşünememiş sanırım üstelik sucunuz yokken hıncını sizden çıkarmak istemiş,hatalı oldugunun farkında emin ol,siz daha fazla kırılmadan hatasını anlar umarım,telefonunu ortalıktan kaldır ben öyle yapıyorum yoksa gözün sürekli ekranda olur:roflol:

biraz öyle galiba, dügünle ilgili bi cok seyi icime attim, hassasim bu aralar.
bide o gün bizim tanisma yildönümümüzdü. bana romantik romantik konusacagina, bagirdi, teli yüzüme kapadi. 3 gün sonrada evlilik aydönümüz, hala aramazsa intikamim cok feci oluralsanaalsanasmile

Sadece seninki değil erkeklerin geneli böyle baskasına kızar sana çatar,çünkü nazı sana gecer :oklava: çok düşünmemeye çalış en güzel günlerindesin :nazar: alakasız olacak ama Düğün resimlerini koydun mu albümlere yada gelinliğini :uhm:

yok canim. arkadasim olursan profilimde esimle balayi fotolarimizi görebilirsin ama.

kiyamiyorumda adama yaaa, kiziyom böyle 2 dakka sonra geciyor. asil sopalik olan benim, o degil mafoldumben

ben aradim tabi ki :1ninca:
soguk soguk konustu bana önce, bende öyle olunca üstüne varmadim daha fazla
ona "ne bagiriyorsun" diye sesli konusmam gücüne gitmis,
senden böyle bi cikis beklemiyodum dedi.

1 gün öyle böyle gecti, sonra ben böyle devam edemem cok mutsuz oluyorum dedim, düzeltecegine söz verdi oda.
o günden beri bi romantik oldu ki sormayin, nazar degmesin adam aska geldi iyiceŞeniz

ben cok simarttim onu, oda simdi beni simartiyor :utangac:

Back
X