Merhaba arkadaslar .ben 26 yasinda 7 yillik evliyim.cok guzel giden bir evliligim var ama kocamin bir huyu varki offff offfff.dunya iyisi bir insan.ama gel gorki oksursem annesine anlatiyor.yahu herseymi anlatilir arkadas.ben herseyi herkese anlatmayi seven bir insan degilim.ilk zamanlar canim bak soyleme yeter hoslanmiyorum sevmiyorum diyordum tamam diyor. Annesinede anlatirken anne aman ha duymasin diyor.gel gorki aradan aylar ve ya yillar geciyor. Aman anne soyleme dedigi seyi birinden biri unutup yanimda soyleyiveriyor.en basit ornek kavga ediyorz soyluyor.eve esya alicaz soyluyor.tatile cikicaz soyluyor.yani evde oksursem annesinin haberi var.annesi yonetmeyi seven bir yapida.en basit ornek vereyim.hamileyim kayinvalde diyorki bana icine ne doguyor kiz mi erkekmi k8z anne dedim adinida hazirladik defne koyucaz dedim .o zaman kiz olursa sen erkek olursa biz koyucaz dedi.hayirlisi oncelikle dedim kirmamak icin kizi erkegi yok.dedim ayni cumleyi birdaha kurdu tamam anlastik dedi erkek olursa berat efe koyucaz dedi.simdi buraya kadar normal gibi gozuksede sadece 2 gun once esim bana caniiiim oglumuz olursa adini berat efe koyalimmi dedi.yaaahuuu isim konusu bile konusulup karar verilip bana soyleniyor sanki ben erkek cocuk istemoyormda erkek olursa al sen koy adini diycem teeee ellam. Esim birakmiyor bu huyunu herseyi soyleyip aralarinda karar verip sonra bana gelip canim bunu boyle yapalimmi diyor .bende ayyyyy benim kocam bana sormadan hic birsey yapmaz diyorum .kavgayla guzellikle hicbirseyle biraktiramadim bu huyunu napcam bir akil verin ....aklimda bugunlerde bir fikir var sizce nasil olur .bu hafta bebegimin cinsiyetini ogrenicm dr.a yanliz gidicem cinsiyetini ogrenip dogana kadar soylememeyi dusunuyorm.kocama sadece artik guvenemedigimi en guzel seyleri bile paylasamadigimi anlasin istiyorm

ne dersiniz