- 6 Aralık 2017
- 159
- 58
- 13
- 39
- Konu Sahibi papatyasma
-
Yaninda calismiyor calistigimiz kurum ayni tum bayan calisanlar benim arkadasim oldugu icin taniyrm herkesi. Is arkadasi degil. Bilmiyorum belkide guvenmiyormusum bilincaltimda sosyal med hic aktif kullanan biri olmadigi icin boyle arattirmasi sonra gecmisten temizlemesi kafami karistirdiBir kadını arattı diye neden kafanızda böyle komplolar kurdunuz ki? Demekki “gerçekten” güvenmiyorsunuz.
Ben günlük duyduğum çoğu kişiye instagramdan bakarım , o zaman vay halimize :)
Direk sorun o kişi sizin yanınızda mı çalışıyor diye.
Bana kalsa abartılacak bir şey yok. Ama dediğim gibi kocanızı siz biliyorsunuz.
Doğumdan dolayı has hassas olmuş olabilir misin? Elbetteki takip etmeye devam et ama bazen bizim de aklımıza geliyor birileri aratıyoruz... bu demek değil ki o kişilerle aldatıyoruz...Merhaba 6 yillik evliyim esimden simdiye kadar hic süphe uyandiracak bir davranis gormedim. Bu arada Dogum yaptim 2 ay once.Geçen esimin sosyal medya hesabinda bir bayan ismi soyismiyle arama yapmis mesela " inci ozdemir" gibi arattirdigi isimde bayanin hesabi yok bende tekrar arattirdim oyle biri cikmiyor iki gun kadar arama gecmisinde kaldi sonra baktim hemen arama gecmisini temizlemis. Normalde arama gecmisini temizlemezdi.Tabi icime bir kurt düstu cok önemsemek istemiyorm ama günlerdir aklimdan cikmiyor bu kadini niye arattirdi diye.kendisine direkt sormak istemiyrm cunku dediklerine inandim ikna ettim gibi dusunmesin karim bilsede bak kabulleniyor benim yaptiklarimi demesin diye bilmiyormusa yatiyorum suanda. Ayrica birsey varsa daha da temkinli davranip gizlemesin diye kendisine sormayacgm. Sizce kötu bir durum mu bu sikinti yapmakta hakli miyim?
Günde yirmi kişiyi aratıyorum. Bir haberde adı geçiyor merak ediyorum ya da çok eski bir tanıdığım aklıma geliyor. Ne var ki bunda. Hiç kocamın aklına kötü bir şey geleceğini düşünmüyorum.Merhaba 6 yillik evliyim esimden simdiye kadar hic süphe uyandiracak bir davranis gormedim. Bu arada Dogum yaptim 2 ay once.Geçen esimin sosyal medya hesabinda bir bayan ismi soyismiyle arama yapmis mesela " inci ozdemir" gibi arattirdigi isimde bayanin hesabi yok bende tekrar arattirdim oyle biri cikmiyor iki gun kadar arama gecmisinde kaldi sonra baktim hemen arama gecmisini temizlemis. Normalde arama gecmisini temizlemezdi.Tabi icime bir kurt düstu cok önemsemek istemiyorm ama günlerdir aklimdan cikmiyor bu kadini niye arattirdi diye.kendisine direkt sormak istemiyrm cunku dediklerine inandim ikna ettim gibi dusunmesin karim bilsede bak kabulleniyor benim yaptiklarimi demesin diye bilmiyormusa yatiyorum suanda. Ayrica birsey varsa daha da temkinli davranip gizlemesin diye kendisine sormayacgm. Sizce kötu bir durum mu bu sikinti yapmakta hakli miyim?
Büyütme ne olur, takip et ama güzel zamanlarını kendine zehir etme... belki senin baktığını bilip huzursuz etmek istememiştir böyle düşün bir de...Cizi22 bu dediklerinizin pek yok. Telefonunda sifre fln yok sos med. Hesap sifresinide biliyrm aslinda ben aratmasina degil de arama gecmisini temizlemesine daha cok taktim galiba. Ismi arattirdigini gorunce sikinti yapmadim dur bakalim temizleyecekmi dedim cunku aylar once arattirdigi sayfalar duruyordu hala 2 gun icinde tenizleyince hemen taktim iste
Silmesi sorun bendeki durum da aynı. İyi tarafından bakalım kadını en fazla beğenmiş olabilir. Aralarında birşey olsa ona sorardı. Sen rahat ol öyle bir gelmiş gitmiştir.Cordelia yeni bir calisan degil.eminin ise yeni baslayanlarinda bilgileri benim birimime geliyor mutlaka haberim olurdu bu arattirdigi is arkasadi degil ayrica o bayanin ne face ne instgram hic bir hesabi yok baktim buralardan esim hic oyle gordugu duydugu hatirladigi birini sosyal med. Arattitan biride degil hatta aylarca kullanmaz hesabini ama bunu niye arattirdi kafam takildi aylar once aradigi girdigi sayfalar isimler silinmemis duruyordu bunu hemen sildi.ve bayan sos med kullanmiyor???
Eski okul arkadaşı yada eski sevgili olabilir miAcaba benim.bilmedigim cok tanidik olmayan yazar/oyuncu/sarkici falan mi diye internettende arastirdim ama yok malesef öyle biride degil
Benzeri başıma geldi ama arama geçmişini temizlememişti ve epey önceden aramıştı o ismi.Merhaba 6 yillik evliyim esimden simdiye kadar hic süphe uyandiracak bir davranis gormedim. Bu arada Dogum yaptim 2 ay once.Geçen esimin sosyal medya hesabinda bir bayan ismi soyismiyle arama yapmis mesela " inci ozdemir" gibi arattirdigi isimde bayanin hesabi yok bende tekrar arattirdim oyle biri cikmiyor iki gun kadar arama gecmisinde kaldi sonra baktim hemen arama gecmisini temizlemis. Normalde arama gecmisini temizlemezdi.Tabi icime bir kurt düstu cok önemsemek istemiyorm ama günlerdir aklimdan cikmiyor bu kadini niye arattirdi diye.kendisine direkt sormak istemiyrm cunku dediklerine inandim ikna ettim gibi dusunmesin karim bilsede bak kabulleniyor benim yaptiklarimi demesin diye bilmiyormusa yatiyorum suanda. Ayrica birsey varsa daha da temkinli davranip gizlemesin diye kendisine sormayacgm. Sizce kötu bir durum mu bu sikinti yapmakta hakli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?