Eşimin bu yaptigina takildim???

papatyasma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2017
159
58
13
39
Merhaba 6 yillik evliyim esimden simdiye kadar hic süphe uyandiracak bir davranis gormedim. Bu arada Dogum yaptim 2 ay once.Geçen esimin sosyal medya hesabinda bir bayan ismi soyismiyle arama yapmis mesela " inci ozdemir" gibi arattirdigi isimde bayanin hesabi yok bende tekrar arattirdim oyle biri cikmiyor iki gun kadar arama gecmisinde kaldi sonra baktim hemen arama gecmisini temizlemis. Normalde arama gecmisini temizlemezdi.Tabi icime bir kurt düstu cok önemsemek istemiyorm ama günlerdir aklimdan cikmiyor bu kadini niye arattirdi diye.kendisine direkt sormak istemiyrm cunku dediklerine inandim ikna ettim gibi dusunmesin karim bilsede bak kabulleniyor benim yaptiklarimi demesin diye bilmiyormusa yatiyorum suanda. Ayrica birsey varsa daha da temkinli davranip gizlemesin diye kendisine sormayacgm. Sizce kötu bir durum mu bu sikinti yapmakta hakli miyim?

Belki bi haber de felan gördü merak etti.
Yada aklına geldi önceden tanıdığıydı merak etti okul arkadaşı olur .mahalleden biri olur.

Bir kadını arattı diye neden kafanızda böyle komplolar kurdunuz ki? Demekki “gerçekten” güvenmiyorsunuz.
Ben günlük duyduğum çoğu kişiye instagramdan bakarım , o zaman vay halimize :)
Direk sorun o kişi sizin yanınızda mı çalışıyor diye.
Bana kalsa abartılacak bir şey yok. Ama dediğim gibi kocanızı siz biliyorsunuz.

Hic takilmayin ara ara takip edin .Simdi sorcaksiniz hem güvenmediğinizi anlayacak hem daha dikkatli davrancak oyle bisey varsa .

Yaninda calismiyor calistigimiz kurum ayni tum bayan calisanlar benim arkadasim oldugu icin taniyrm herkesi. Is arkadasi degil. Bilmiyorum belkide guvenmiyormusum bilincaltimda sosyal med hic aktif kullanan biri olmadigi icin boyle arattirmasi sonra gecmisten temizlemesi kafami karistirdi

Öncelikle doğum yapmışsınız hayırlı olsun.Bence lohusa olduğunuz için hassassınız.Bazen bende merakımdan haberde duyduğum vs kişileri aratıyorum ve siliyorum.Fakat çekincem olduğu için değil.Erkek arkadaşım da sosyal medyayı aktif kullanan biri değildir ama onunda arattığını görüyorum ve özel alanına saygı duyuyorum çünkü ona güveniyorum .Boşuna kafanızı yormayın canınızı sıkmayın bebişinize odaklanın

Doğumdan dolayı has hassas olmuş olabilir misin? Elbetteki takip etmeye devam et ama bazen bizim de aklımıza geliyor birileri aratıyoruz... bu demek değil ki o kişilerle aldatıyoruz...

Bak canım ilk evliliğinde aldatılan bir kadın olarak anlatayım sana... telefona bitişik yaşıyorsa, tuvalete bile onla gidiyorsa, gereksiz yerlerse seni şaşırtacak derecede kızıyor, bazen de gelip garip garip sarılıyorsa... cinsel hayatınız garipleşirse, loğusalığın sonrasında diyorum şu anla kıyaslama aman.... telefonuna şifre koyduysa ve senle bunu paylaşmıyorsa... eve geliş gidiş saatleri değiştiyse, kendine fazla bakım yapıyor yA da kendini fazla önemsiyorsa...
O zaman şüphelen ama bir isim arattı diye lütfen felaket senaryosu yazıp en özel zamanlarını kendine de ona da zehir etme... ve evet sorma tatlım, varsa eğer uyanıp daha çok dikkat eder, yoksa da aklına karpuz kabuğu düşer... sen yine de ara ara kontrol et ama normal hayatının akışına bak...

Günde yirmi kişiyi aratıyorum. Bir haberde adı geçiyor merak ediyorum ya da çok eski bir tanıdığım aklıma geliyor. Ne var ki bunda. Hiç kocamın aklına kötü bir şey geleceğini düşünmüyorum.

Cizi22 bu dediklerinizin pek yok. Telefonunda sifre fln yok sos med. Hesap sifresinide biliyrm aslinda ben aratmasina degil de arama gecmisini temizlemesine daha cok taktim galiba. Ismi arattirdigini gorunce sikinti yapmadim dur bakalim temizleyecekmi dedim cunku aylar once arattirdigi sayfalar duruyordu hala 2 gun icinde tenizleyince hemen taktim iste

Büyütme ne olur, takip et ama güzel zamanlarını kendine zehir etme... belki senin baktığını bilip huzursuz etmek istememiştir böyle düşün bir de...
Dilerim basit bir yanlış anlaşılmadır, diğer belirtileri takip et onlar daha önemli ama asla güzel günleri zehir etme kendine

Ben görür görmez sorardım. Ne derse de inanırdım. İnanmayacaksınız hissettiklerinizinde, aynı evde paylaştıklarınızında önemi yok ki.

Öncelikle size bebeğinizle sağlıklı mutlu güzel bir ömür dilerim. Eşinize iyi ki sormamışsınız. Bu sefer üste çıkar herşeyi şifreler. Takipte kalın. Üzülmeyin isim aratmış merak etmiştir. Herşey olabilir. Şuan işe gitmiyorsunuz herhalde yeni biridir belki.

Cordelia yeni bir calisan degil.eminin ise yeni baslayanlarinda bilgileri benim birimime geliyor mutlaka haberim olurdu bu arattirdigi is arkasadi degil ayrica o bayanin ne face ne instgram hic bir hesabi yok baktim buralardan esim hic oyle gordugu duydugu hatirladigi birini sosyal med. Arattitan biride degil hatta aylarca kullanmaz hesabini ama bunu niye arattirdi kafam takildi aylar once aradigi girdigi sayfalar isimler silinmemis duruyordu bunu hemen sildi.ve bayan sos med kullanmiyor???

Acaba benim.bilmedigim cok tanidik olmayan yazar/oyuncu/sarkici falan mi diye internettende arastirdim ama yok malesef öyle biride degil

Silmesi sorun bendeki durum da aynı. İyi tarafından bakalım kadını en fazla beğenmiş olabilir. Aralarında birşey olsa ona sorardı. Sen rahat ol öyle bir gelmiş gitmiştir.

Benzeri başıma geldi ama arama geçmişini temizlememişti ve epey önceden aramıştı o ismi.
Ben direk sordum kim diye şüphelendigim icin de degil sadece merak etmiştim. Kuzeniymiş merak etmiş sadece. Eşimin sülalesi çok geniş şimdi kuzenleriyle bi whatspp grubu kurdu o kız da içinde. Rahat 15 kişi falan var yani.
Sorun bence sormadan anlayamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…