Eşimin burnunu tabiri caizse sürtmem gerek ama nasıl

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Eşimle çok şiddetli bir tartışma yaşadık.
Benim de kabahatli olduğum noktalar vardı kabul ediyorum ama onun tepkisi de affedebileceğim cinsden değil.Olmamasının sebebi de hamile olmam ve bu bebeği çok istediğimi bildiği için beni burdan vurdu ve ben o an ufak çaplı bir sinir krizi ve nefes darlığı geçirdim.Bebeğime bir şey olucak diye çok korktum.Ve ertesi gün dr gittim çok şükür bi sıkıntı yoktu.
Ama ben eşimi affedemiyorum eskilerin değimi ile gözüne perde indi sanki ne yüzünü görmek ne sesi ni duymak istiyorum ilk defa bu raddeye geldim.
Onunla aynı evi paylaşmak istemediğim için kv me geldi yakın bir şehire.(Kendi aileme gdemezdim çok uzak çünkü )

Çok pişman olduğunu süt dökmüş kedi gibi olduğunu görebiliyorum ama içim de ki kor yinede sönmüyor bebeğim geli veriyor aklıma tekrar bi kabarıyor hislerim.

Msj larına aramalarına cvp vermiorum.
Annesini arayıp spruyor bu sefer iyimi diye filan neyse.

Asıl soruma gelicek olursak
Pzt günü beni almaya gelicek ne yapmalı nasıl davranmalı nasıl bir ders vermeliyim ki yaptığı hatayı anlasın....

Eşiniz bu kadar affedilmicek ne söyledi bebeği istemiyorum aldıralım falan mı dedı. . tartışma anında karşılıklı olumsuz şeyler söylenmiş olabilir ne söylediğini bilmeden yorumlamak biraz zor

Eşiniz bu kadar affedilmicek ne söyledi bebeği istemiyorum aldıralım falan mı dedı. . tartışma anında karşılıklı olumsuz şeyler söylenmiş olabilir ne söylediğini bilmeden yorumlamak biraz zor

Senin yetiştireceğin çoçuk nasıl olur.
Senin bu çoçuğu istediğinden bile emin değilim.
İsteseydin böyle davranmazdın ve bir kaç hatırlamak istemeddiğim daha kırıcı şeyler.

Kırıcı olmuş zaten sizde tepkinizi vermiş kvye gitmişsiniz ama içiniz soğumamış..bana kalırsa hatasını anlamıştır sonuçta konuşmamış msjlarına cevap vermemişsiniz..eşinizi en iyi siz tanıyosunuz ders vermekse istediğiniz bu şekilde daha iyi hisedicekseniz kısasa kısas yapın

Bu kadar sizi uzen kriz gecirmenize neden olan bi tartismadan sonra ne kadar uzak olursa olsun kendi ailenize degilde esinizin ailesinin evine gitmeniz sizi 1-0 yenik yapmis zaten sonucta adamin annesinin evi kendi ailenize gidicektinizki gozu korkucakti birakabilirsiniz diye fikrimce

Kv ye giderek iyi yapmışsınız malum annenize gitseniz ayrılık olurdu direkt. Bence geldiğinde de yüz vermeyin ama eninde sonunda annesinin evindesiniz ne desem bilemedim. Benimki de bana senden anne olmaz demişti hala içimde yaradır(hamile bile değilim düşün). Allah merhametsizlere merhamet etmez merak etme.

Ben sizi diğer konularınızdan da hatırlıyorum az çok. Yanlış anlamayın ama biraz da evhamlı bir insansınız gibi geldi bana. Hamilelik de üstüne gelince duygular iyice ayaklanmış olabilir. Affetmek büyük bir erdemdir, hem kendi hem beneğiniz hem de eşiniz için eşinizin çok üstüne gitmeyin derim ben. Eminim ki zaten pişman olmuştur ama bu meseleyi uzatırsanız bir süre sonra ipin ucu kaçar... O yüzden tavsiyem geldiğinde soğuk davranın ama ufaktan da yeşil ışık yakın eşinize.

Siz ister istemez hamilesiniz diye biraz da olsa gergin sinirlisinizdir belki kabul etmiceksiniz bunu ama gerçekten öyle oluyor. Eşinizin kullandığı kelimeler tamam kırıcı biraz yapmaması gerekiyordu. Ben çocuğunuz için katlanın her şeye diyemem bu yanlış olur ama biraz eşinizin sizi alttan alması gerekiyor birkaç gün aramayın sormayın ya da evinize eşya alıyormuş gibi gidin onun olduğu bi saatte denk gelin felan belki gönlünüzü alır? Hemen kestirip atmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…