Esimin cahilliği

atalente35

Tam bir hanımefendi..
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.048
1.916
63
Sabir sabır diyorum ama bir yere kadar.surekli ama sürekli esimin saçma konuşmasıyla sınır oluyorum.sabebsiz infertiliteden dolayı bebk sahibi olamıyoruz yaklaşık 1 buçuk yıl oldu eşim sürekli beceremiyorsun bak milletin çocukları yaşına girdi bizim halen bişey yok yok kötüsün senin yüzünden olmuyor istemiyorsun vs saçma sapan konuşmalar geçiyor aramızda haliyle ben çok üzülüyorum tabi herseferinde yanasiyo özür diliyo ama bunu sürekli yapiyo zaten duygusal bir insanım böyle konuşunca hep ağlıyorum. Konusuyorumda ama gene aynı nasıl yapcam ben bunla:KK12:

Doğru söylüyorsunuz bi bakıyorum bigün melek gibi ama bazende çok kötü olabiliyo gerçekten çok kalbim kırılıyor farkında oda ama istemsizmi soyluyo yoksa dolupmu geliyor anlamış değilim

Sabir sabır diyorum ama bir yere kadar.surekli ama sürekli esimin saçma konuşmasıyla sınır oluyorum.sabebsiz infertiliteden dolayı bebk sahibi olamıyoruz yaklaşık 1 buçuk yıl oldu eşim sürekli beceremiyorsun bak milletin çocukları yaşına girdi bizim halen bişey yok yok kötüsün senin yüzünden olmuyor istemiyorsun vs saçma sapan konuşmalar geçiyor aramızda haliyle ben çok üzülüyorum tabi herseferinde yanasiyo özür diliyo ama bunu sürekli yapiyo zaten duygusal bir insanım böyle konuşunca hep ağlıyorum. Konusuyorumda ama gene aynı nasıl yapcam ben bunla:KK12:
Hem öyle konusuyo bide kalkıp özür dileyip yanasiyo size laf edene kadar önce kendine baksın ne malum ondan olmadığı tövbe boşverin üzülmeyin siz rabbim nasip eder bi gün

Bizde 7 sene çocuk için çok uğraştık 4kere olumsuz tedavilerimiz oldu
problem eşimde olduğu halde
kv beni suçlar sözlerde bulundu diye
1 sene boyunca evimize kabul etmedim o kadını
En sonunda gelip özür diledi eşimin hatrı için kabul ettim

Eşim bunu yapsa asla ve asla ondan çocuk yapmayı istemezdim ve uğraşmazdım

Size şimdi böyle konuşan adam ilerde başka sorunlarda yaşatır.

Sebepsiz infertilite demek bugünün teknolojisiyle sebebi henüz bulunamamış infertilite demektir.Yani aslında sebebi var ama bilinemiyor.Belki de sorumlusu kendisidir.Ne pis adammış.

Onluk bir sıkıntı yok aslında benlikte yok.hep şunu diyorum ona hayırlısı neyse o olur.Allah nasip ederse zaten verir diyorum bide çok stres yapıyorum ondanda kaynaklana bilir diyorum.

Yıllarca evlat sahibi olmak için uğraştık.
Ve sorun bendeydi ameliyat olmam gerekti. İki ameliyat oldum.
İlk ameliyatım çok zor olduğunu için ikinci ameliyatımı olmadan önce doktora gittiğimizde eşimi riske atamam ilk operasyondaki gibi hayati riske girecekse ameliyat olmasını istemiyorum eşimi kaybedemem dedi. O an ben şok oldum. Doktor ne diyeceğini bilemedi. Benim gözlerim doldu.
Ve sizde sorun olmadığı halde eşiniz size yazdıklarınızı söylüyor ya, diyecek bişey bulamadım.
Allah size sabır versin.

Bende çok kararsizim severek evlendik ama bazen ayrılsam dahamı iyi olur diye dusunmuyorda değilim ama korkuyorum sanirim

Doktora gittiğinizden,cocuk düşündüğünüzden ve istediğinizden esinizin ailesinin haberi varmı?
Bir de birsey soracağım,kilolu ya da cok zayıf mısınız?
Ona gore yorum yapcam.

Back
X