Esimin cahilliği

O sözleri duyduktan sonra ben otomatik iptal oluyorum zaten sınır zaten oluyorum ama sinirlenncede ağlıyorum daha hiç unutmam 2 hafta önce negatif çıkması sonucu ağır cümleler kurdu o gece ağlamaktan gözlerim sisti hiç uyymamistim
İyi de bu adamın baba olmaması daha hayırlı görmüyor musun arkadaşım?

Biz ne dersek diyelim sana hissettirilen bu psikolojik baskı yüzünden kendini ispata ihtiyaç duyup denemeye devam edeceksin..
Ama emin ol eşin baba olmaya elverişli değil.

Daha çocuk sahibi olmak için Allah'a tevekkül etmeyi bilmeyen vicdanını susturan kişi bir çocuğa sabredebilir mi?

Ortalık "eşim çocukla hiç ilgilenmiyor, hemen sıkılıp bırakıyor, bağırıyor" diyen kadınlarla dolu..
İşte bunlar hep gözlemlenemeyen yanlış tercihlerden kaynaklı..

Boyle bir dusunceye sahip birinden bebek dunyaya getirmemek en iyisi ...

cahillik degıl bu baska bırsey
boyle bır ınsan ıle kendınızı cezalandırmayın

Sabir sabır diyorum ama bir yere kadar.surekli ama sürekli esimin saçma konuşmasıyla sınır oluyorum.sabebsiz infertiliteden dolayı bebk sahibi olamıyoruz yaklaşık 1 buçuk yıl oldu eşim sürekli beceremiyorsun bak milletin çocukları yaşına girdi bizim halen bişey yok yok kötüsün senin yüzünden olmuyor istemiyorsun vs saçma sapan konuşmalar geçiyor aramızda haliyle ben çok üzülüyorum tabi herseferinde yanasiyo özür diliyo ama bunu sürekli yapiyo zaten duygusal bir insanım böyle konuşunca hep ağlıyorum. Konusuyorumda ama gene aynı nasıl yapcam ben bunla:KK12:

Beceremiyorsun derken?!:KK57:
Eşiniz kadınların deniz atları gibi kendi kendine döllendiğini sanıyor galiba..
Tövbe tövbe..:olamaz:
Önce bir lütfen üslubunu düzeltsin bunu rica edin, siz damızlık mısınız?Sizinle sadece bunun için mi evlendi??
Bu ne tavır ya?:KK12:
Bu erkeklerin cahil cühela söylemlerine sinir oluyorum..
Böyle her şeyde sizi mi suçluyor?
Çocuktan önce eşiniz bence bu tavırlarını düzeltmeli..
Bu arada yaşınız daha 21, çocuk için endişelenmek için yaşınız bence çok genç..
Evleneli daha 1.5 yıl olmuş acaba eşinizin ailesinden mi çocuk konusunda baskı var?

Aynı şeyi siz de ona yapın.
-erkek olup da beni bi hamile bırakamadın.
-senin yüzünden olmuyor, spermler yürümüyor demek ki rahme, çocukken kötü mü beslendin sen?
- kimbilir kimin ahını aldın, senin yüzünden çocuğumuz olmuyor!
-hiç çabalamıyorsun, en iyisi sana ceviz bal keçiboynuzu falan alalım!
-elin adamları karılarını kaçıncı kez gebe koydu, bizde tık yok.........vb.
Ancak bu şekilde sizinle empati kurabilir. Sonrasında sizi anlamasını istediğiniz için bu şekilde konuştuğunuzu açıklar. Umarım bir yol bulursunuz

Back
X