eşimin çalıştığı iş sonrası küfürbaz oluşu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
sürekli işine, oynanan maça veya ben dışında başka herşeye küfrediyor. başta umursamadım. aşırı itici gelmeye başladı. hatta demiştim bak küfretme dilin alışır diye. serbest çalışıyor, işte çalışılan yerde de küfürlü konuşuluyor büyük ihtimalle. stresli bir iş. telde işle alakalı biriyle konuşurken bile bir hata olmuşsa bundan bahsederken küfrediyor. konuştuğu kişiye değil yapılan işe. onların yapacağı işe diyerekten başlıyor.
eskiden küfretmiyordu yani sevgiliyken 6 yıl boyunca yanımda bir kez küfür etmemiş insan. şimdi 1 yıl evliyiz mutlaka hergün en az birkaç küfür duyuyorum. uyardım kaç kez. daha uyarırken işte ne olduğunu sorarken küfrediyor. sana etmiyorum ya diye kendini savunuyor bir de. düzelecek bir durum değil mi bu? ara sıra olsa yine duymazlıktan gelirim bu aralar çok arttı.

Mesleğini merak ettim, esnaf falan mı? Ağız bir kere küfre alışınca bırakması zor ama imkansız değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…