Kızlar nolur yardım edin. Hiç kimseyle konuşamıyorum. Eşimle 14 subatta evlendik. Hiç kimsenin haberi yokken. haziran 14 de de cok güzel bi düğün yaptık. Herkes mutlu huzurluydu derken bide bu cıktı şimdi. Benim ilk evliliğim. Mühendisim ve 27 yasındayım. Eşimin ise bu 3. evliliği lise mezunu.Hiçbiri sorun değildi şimdiye kadar ama eşimin ilk eşinde olan bi çocugu var. Oda sorun değildi. Gidip gelirdi bize seviyorumda cocugu. Aramızda abla kardes ilişkisi var. Cok tatlı bi çocuk. 13 yasında. Annesi evlenecekmiş ve şehir değiştirecek. Oğlunuda götürmek istiyo eşimse bized kalmasını istiyo. Çocugunda gitmek isteyeceğini sanmıyorum. Eminim oda bizimle kalmak isteyecektir. Ne kadar cok sevsemde bizimle kalmasını istemiyorum. 13 yasında ama hala küçük çocuk gibi korkar herseyden. Evi cok dağıtıyor. Sürekli marketten hazır ürünler yemek ister cok yemek secer. Bunlarda neysede o geldiğinde bizim evliliğimizde kötü oluyo. Eşim bana soğuk davranıyo. Yeni evliyim ama özel gün ve tatillerde yalnız kaldıgımız nadirdir. Haberi bugun aldım. Ağlamamk için zor tutuyorum kendimi. Belki bencillik yapıyorum ama eşim evlenmeden önce bana onun bizim haytımızın içinde olmayacagını söylemişti. Böyle hersey y6olundaydı. Kadının evlenmeside cok normal. Cocugunu götürmek istemeside. Biiliyorum ama baska götürmek isteyince hersey degişiyo işte. Eşim oğlundan ayrılmak istemiyo. Bana sordu bende istemiyorum dedim. Şimdi evliliğim zarar görür mü? ama biliyorumki oğlu gelincede bozulacak. Off offf nolur yardım edin
(