Eşimin cocuklarla memlekete gitmek istemesi.

aalesya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
630
383
103
31
iyi akşamlar hanımlar.

konuya baştan başlayım. uzun süredir calışmak istiyorudum ama ilk önceligim lisemi bitirmekti. şükür lise sondayım bu sene allah nasip ederse bitecek. ama bu süre zarfında işkura başvurdum. hemen kabul edildim mülakatları gectim ki bu benim için büyük şans hiç olmaz almazlar beni derken adımı alınanlar listesinden okudular. eşim başta almayacaklarına inandiki alındıgımı ögrendiginde mırın kırın etmeye başladı cocuklar ne olacak nasıl gideceksin falan. ondan önceki konuşmalarımız kücügüme o bakacaktı (2 yaşına girecek) kizimda anasınıfına gidiyo. benim işimde 4 de bitecek. neyse öyle böyle kabul etti evraklarımı verdim. neyse buraya kadar benim için herşey cok guzel gercekten cok mmutluyum calışacagım için.

ama eşim şimdi diyoki ben cocuklarla memlekete gideyim 15 20 gun 8 saat uzakta burda kimsem yok. beni yalnız bırakmak istemesi çok üzdü beni. hadi onu gectim ben hiç cocuklarımdan ayrı kalmadım.çocuklar babalarına düşkünler onunla dururlar aama ben onlarsız duramaam içim içimi yer ne yaptılar nasıllar aclarmı tokları şu an bunları düşünürken gözlerim doluyo.
ne yapim nasıl bi yol izleyim bilemedim. bu arada sanki eşim işe başlamamı istemiyo da bunu koz olarak kullanıyo gibi geliyo.

sizlerinde degerli fikirlerini almak istiyorum siz olsanız ne yapardınız.

İlk olarak; eşiniz çalışmıyor mu?

Benim bakış açıma göre çocuklar anneleriyle gittikleri gibi babalarıyla da uzak mesafeli gezilere gidebilirler. Çocukların duygusal gelişimi açısından da anneden biraz ayrı kalmaları iyi olur. Bağımlı değil bağlı çocuklar olurlar böylece.

Siz 15-20 gün neden yalnız kalamıyorsunuz? Birine muhtaç olacak bir özel durumunuz mu var? Aksi halde iki çocuk sahibi kocaman kadın olarak yalnız kalabilirsiniz. İnsanlar 17-18 yaşında ailelerinden ayrılıyor.

O kadar küçük çocuklar anneden ayrı 15 20 gün kalamaz bence kalmamalı. Ben olsam izin vermem. Eğer iş bulduysanız ve istiyorsanız calisin eşinizin ağzına bakmayin.

eşim calışıyo yazın cok yogun calıştıgı için kışın cogu gununu evde geciriyo. ögleden sonra 2 gibi eve gelir gitmez. diger elemanlar bakar işe.
Otursun evde ay. Memlekete gidip ne yapacak? Gerçi işe başlayınca o yorgunlukla insan biraz nefes almak istiyor bir hafta gitse iyi olabilir. Çocuklar sizsiz durabilirse size de iyi gelecektir. Çalışmak çok zor bir süreç. Ama 20 gün çok. En fazla 10 gün bence.

İlk olarak; eşiniz çalışmıyor mu?

Benim bakış açıma göre çocuklar anneleriyle gittikleri gibi babalarıyla da uzak mesafeli gezilere gidebilirler. Çocukların duygusal gelişimi açısından da anneden biraz ayrı kalmaları iyi olur. Bağımlı değil bağlı çocuklar olurlar böylece.

Siz 15-20 gün neden yalnız kalamıyorsunuz? Birine muhtaç olacak bir özel durumunuz mu var? Aksi halde iki çocuk sahibi kocaman kadın olarak yalnız kalabilirsiniz. İnsanlar 17-18 yaşında ailelerinden ayrılıyor.

aslında ilk önce bende öyle düşünüyorum ama annelik duygularım işin içine giriyo bende yazın giderim 20 gün 1 ay kalır gelirim.yalnız kalmaktan kortugum için sadece bana sormadan fikrimi almadan ben cocuklarla memlekete gideyim demeseninden dolayı böyle dedim

aslında ilk önce bende öyle düşünüyorum ama annelik duygularım işin içine giriyo bende yazın giderim 20 gün 1 ay kalır gelirim.yalnız kalmaktan kortugum için sadece bana sormadan fikrimi almadan ben cocuklarla memlekete gideyim demeseninden dolayı böyle dedim
Siz çocukları alıp gidebiliyorsanız eşiniz de gidebilir işte. O çocuklarından 20 gün ayrı kalınca ne hissediyordur sizce?
Türk annelerinin klasik özelliğidir çocuktan ayrı kalamamak. Sonra 15-20 yaşında annesinden ayrı adım atamayan içine kapanık, asosyal çocuklar olunca neden böyle oldu diyorsunuz. Çocuklar sizsiz kalabilir babalarıyla birlikte oldukları sürece endişe etmeyin. Siz de biraz özlemiş olursunuz.

O kadar küçük çocuklar anneden ayrı 15 20 gün kalamaz bence kalmamalı. Ben olsam izin vermem. Eğer iş bulduysanız ve istiyorsanız calisin eşinizin ağzına bakmayin.

ben ogluma bakıcıd bulmuştum cok iyi bi komsum var allh razı olsun ben bakrım dedi. eşim onada ynşmıyo. cocuklr dedesini babannesini görsünler diyo. aslında cocuklarım babalarıyl kılırlar. ama ben işe duygusal yönden bakıyorum

ikiside küçük 15 gün anneden ayrı bırakılmaz. eşin resmen çocukları cezalandıracak seni vazgeçirmek için. çok vicdansızca.

çocuklarım babalarıyla kalırlar eşimde bunu bildigi için benim annelik içgüdümü kullanıyo gibi geliyo.

Otursun evde ay. Memlekete gidip ne yapacak? Gerçi işe başlayınca o yorgunlukla insan biraz nefes almak istiyor bir hafta gitse iyi olabilir. Çocuklar sizsiz durabilirse size de iyi gelecektir. Çalışmak çok zor bir süreç. Ama 20 gün çok. En fazla 10 gün bence.

eşim 4 senedir gitmiyo benim iş başvurum kabul olmasaydı berber gidecektik. ama başvurum kabul olup bende calışmak için diretince o zaman cocuklarla gideyim haftaya dedi.yazın seson acıldıgı için yogunluktan gidemiyo. eşimede üzülüyorum özlemiştir diye. bu arada annesi babası yanımıza gidip geldiler ama onunki memleket özlemi.

Siz çocukları alıp gidebiliyorsanız eşiniz de gidebilir işte. O çocuklarından 20 gün ayrı kalınca ne hissediyordur sizce?
Türk annelerinin klasik özelliğidir çocuktan ayrı kalamamak. Sonra 15-20 yaşında annesinden ayrı adım atamayan içine kapanık, asosyal çocuklar olunca neden böyle oldu diyorsunuz. Çocuklar sizsiz kalabilir babalarıyla birlikte oldukları sürece endişe etmeyin. Siz de biraz özlemiş olursunuz.

eşimyazın gece 1 de evde oldugun için sabahta erken giddigi için cocukları pek görmüyo o yüzden ben yazın giderim. ama yzdıklarınızda çok haklısınız. içim bi nebzede olsa rahatladı.

asla izin vermem ben olsam.. paşa paşa bakmak zorunda.. hem karısını nasıl yanlız evde bırakıp gidecek bu adam hiç mi korkmuyor ülkenin sapığından hırsızından...

Eşin de bu soğuklarda ne işi var otursun evinde yazın beraber gidersiniz bu arada siz ne işine başladınız hayırlı olsun

eşim malesef yazın iş yogunlugundan bi yere gidemiyo. oyüüzden kışın gitmek istiyo benim iş olmasaydı yazın beraber gidecektik. iş olca cocuklarla gideyim diyo. 4 6 yaş anasınıfına yardımcı abla olarak işe başlıcam inaşşalah

Kış zamanı ne gerek varmış,o kadar uzaklıkta bir yere gitmeye.Çocuklar daha küçük,hasta olmasınlar sonra.Bu ara soğuk algınlığı,grip vs. gibi vakalarda artış var.Bence bunları eşinize söyleyin.

eşim 4 senedir gitmiyo benim iş başvurum kabul olmasaydı berber gidecektik. ama başvurum kabul olup bende calışmak için diretince o zaman cocuklarla gideyim haftaya dedi.yazın seson acıldıgı için yogunluktan gidemiyo. eşimede üzülüyorum özlemiştir diye. bu arada annesi babası yanımıza gidip geldiler ama onunki memleket özlemi.
İşte gitsin ama çok uzun süre kalmasin. Onun durumu bu ise niyeti cezalandırmak değildir. Size de iyi gelecektir. Dramatize etmeyin. Baktı yapamıyor zaten kısa sürede o toplayıp getirecektir çocukları :)

Back
X