Eşimin cocuklarla memlekete gitmek istemesi.

Eşin seni çocuklarından ayırarak burnunu sürtmeye çalışıyor. Bak çalışırsan tatillere gelemezsin. Bak çalışırsan çocukların yanında olmazsın. Çalışırsan çocuklara yetemezsin gibi. Bence pes etmeyin. Özlediğinizi de belli etmeyin ki çocukları size karşı koz olarak kullanamasın bi daha asla.

Ben kabul etmezdim. Kadının gitmesiyle aynı şey değil ayrıca bu. 2 yaşındaki bebeğin 20 gün anneden ayrı kalmasıyla 20 gün babadan ayrı kalması aynı değil. Aynı hissi yaratmaz bebekte. Diğer çocuk büyükmüş ona bir şey diyemeyeceğim

Anneden ayri dururmu minicik cocuklar? Esim cocuklarla tatile gitmek istedi yollamadim.. bensiz isleri yok hic bi yerde

15-20 gün işe gitmeyecek eşiniz sonra ne olacak. Bence çocuğun okulunu bahane edin küçüğün soğukta yolculuk yapmasının gereği olmadığını söyleyin evde tek başınıza da kalamayacağınızı belirtin
Yani ne alaka memlekete gitmek gerçekten bazen mantıkları kayboluyor erkek milletinin

ben ogluma bakıcıd bulmuştum cok iyi bi komsum var allh razı olsun ben bakrım dedi. eşim onada ynşmıyo. cocuklr dedesini babannesini görsünler diyo. aslında cocuklarım babalarıyl kılırlar. ama ben işe duygusal yönden bakıyorum

çocuklarım babalarıyla kalırlar eşimde bunu bildigi için benim annelik içgüdümü kullanıyo gibi geliyo.
2yasındakı cocuk nasıl annesını aranaz. Tabıkı sensız kalamaz

Bazı erkekler eşleri evdeyken çalışma konusu geçtiğinde destek olurlar tabi çalış hep arkandayım derler ama bunu söylerken aslında içten içe karısının hiçbir işi basaramayacagina inanırlar

Sonra bakarlar kadın gerçekten işe başlamış gayet de başarılı
Bu kez çekemezler ve yıldırmak için de genelde çocukları kullanırlar

Veya kısıtlamaya başlarlar
En sonunda da "sen çocuğunu büyüt bundan daha güzel iş mi olur" diyerek kendilerince noktayı koyarlar

Eşinizde de bunu hissettim

Birak gitsin yav. 3 gun sonra geri doner. Ha baktin donmedin15 gun kafa dinle fenami.

Küçüğü geçtim, bu kadar abuk sabuk haberler çıkıyor. Bir anne evlatlarını nasıl gözden ayırır ya? Rahat uyuyabilir misiniz?

15 20 gun cok . Gitsinler 1 hafta kalsin gelsinler. Bu kadar dramatize etmeye gerek yok ayrica.

Tabikide kabul etmeyin. 2 yaşında çocuk 20 gün anneden uzak kalır mı? Kendi keyfi için çocukların yaşayacağı sıkıntıları görmezden geliyor adam.

Ben küçüğümü anneme gönderdim 1 hafta , nefes aldım resmen bana göre babayla gönderilebilir 20 gün olmasa da 10 gün olabilir, adamın nefes almaya hakkı var sonuçta.

2 yaşındaki küçük öbürünün de okulu var

Anaokulu da olsa okul öyle kafadan ben gitmeyeyim bu ay denmemeli

Hem düzen bozuluyor arkadaşlarından geri kalıyor hem de okula gitmesen de olur algısı oluşuyor ki bu çok fena

Back
X