Arkadaslar mrb. yorumlarınza ihtiyacım var. Dün aksam eşimle çok kötğ kavga ettik. sorunda aradığı bi numarayı silmesi. daha dogrusu eski komsusunun kızı var aynı zamanda akrabası da. bende tanıyırm yaşı küçük. kıskanacagm biri degil. önce kız arams sonra da esim sen kapat ben arayaym demiiş aramıs. sonra numarayı silmiş. bende aradıgnı sonradan öğrendm. aradıgına degilde arayıpta sildigine kızdm. aksam da birbirimize girdik neden sildin diye. oda bagırmaya basladı. yeter artık bıktım senin fesatlığından neden aradın niye aradın diye sildim fesatlandgn için sildim. artık vazgez böyle şeylerden diye bagırmaya basladı. beni haksız kopnumuna düşürdü. oya ben onu kıskandıgım için degil numarayı telden sildişi için sinirlendm. sonra bir sürü laf söyledı. artık benim basımı agrıtma böyle seylerle ugrasma mutlu degilm ben bu sekılde davranırsan dedi. evlenmeden önce daha mutluydm dedi.benim karı kızla isim olmaz bunu kafana sok dedi. bende agladm böyle olunca annemın evıne gitmek ıstedm göndermedi. sonra salonda yatacaktı bende yatagına gec dedim oda gitti yattı ste. ne olursa olsun ayrı yatmak istemem ben oda istemez biliyorm.Eminim aksam da gelip özür dilicek ben o lafları sinirliyken söyledm diye. hep yapar zaten laf söyler sonra pişman olur. dayanamaz bana. Kızlar sizce ben mi üstüne cok gidiyırm onu skılıyormuyum. çok kavga ediyıorz evdeykende bazen benden de kaynaklanıyo cünkü. acana nasıl davnanmam lazım. gercekten esim kötü biri degil bana yanlıs da yapmaz. Ama ben hep dürüst olmasını isterm benden bişey saklamamasını arasa bile silmemesini isterm. hiç bişey yokken bazen onu kızıdıyorm bende de var suc tabi. ama bu konuda haksızmıym. nasıl davranmam lazımm sizce?
Canim sana aynen katiliyorum bizim adamda birsey olsa siler cok kiskancimdir oda hic sevmez kiskanclik yuzunden tartismayi felan sordugumda niye yapiyorsun diye görürsen gene sinirlerin tepene cikcak diye siliyorum diyorCanım konuşması araması gayet normaldir ona lafım yok;ama silmesi zoruna gitmiş senin.. Keşke kavga etmeden önce ..... aramış nolmuş diye normal şekilde sorsaydın.. Bence eşin seni çok iyi tanıyor ve kızcağını bildiği için, -kıskanmayacağım- dediğin birini bile arama kaydından imha ediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?