eşimin çok mu üstüne gidiyorum:(

duru_naz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
32
0
6
35
Kars
Arkadaslar mrb. yorumlarınza ihtiyacım var. Dün aksam eşimle çok kötğ kavga ettik. sorunda aradığı bi numarayı silmesi. daha dogrusu eski komsusunun kızı var aynı zamanda akrabası da. bende tanıyırm yaşı küçük. kıskanacagm biri degil. önce kız arams sonra da esim sen kapat ben arayaym demiiş aramıs. sonra numarayı silmiş. bende aradıgnı sonradan öğrendm. aradıgına degilde arayıpta sildigine kızdm. aksam da birbirimize girdik neden sildin diye. oda bagırmaya basladı. yeter artık bıktım senin fesatlığından neden aradın niye aradın diye sildim fesatlandgn için sildim. artık vazgez böyle şeylerden diye bagırmaya basladı. beni haksız kopnumuna düşürdü. oya ben onu kıskandıgım için degil numarayı telden sildişi için sinirlendm. sonra bir sürü laf söyledı. artık benim basımı agrıtma böyle seylerle ugrasma mutlu degilm ben bu sekılde davranırsan dedi. evlenmeden önce daha mutluydm dedi.benim karı kızla isim olmaz bunu kafana sok dedi. bende agladm böyle olunca annemın evıne gitmek ıstedm göndermedi. sonra salonda yatacaktı bende yatagına gec dedim oda gitti yattı ste. ne olursa olsun ayrı yatmak istemem ben oda istemez biliyorm.Eminim aksam da gelip özür dilicek ben o lafları sinirliyken söyledm diye. hep yapar zaten laf söyler sonra pişman olur. dayanamaz bana. Kızlar sizce ben mi üstüne cok gidiyırm onu skılıyormuyum. çok kavga ediyıorz evdeykende bazen benden de kaynaklanıyo cünkü. acana nasıl davnanmam lazım. gercekten esim kötü biri degil bana yanlıs da yapmaz. Ama ben hep dürüst olmasını isterm benden bişey saklamamasını arasa bile silmemesini isterm. hiç bişey yokken bazen onu kızıdıyorm bende de var suc tabi. ama bu konuda haksızmıym. nasıl davranmam lazımm sizce?

Bir insan (erkek demiyorum) suçluysa suçunu bastırmak için bağırır kavga eder .
Yorum yapmıyacağım çünkü sevdiğini ve güvendiğini söylüyorsun onun tarafından farklı bir durumda olabilir.
Karşına al bu akşam ve sakince kavga etmeden onu sevdiğini ve kıskanmanın normal olacağını
Domuzların kıskanmayacağını ve seven insanın kıskanacağını söyleyin.
Açıklamasının ne olduğunu sorun .
Birdaha öyle birşey olduğunda söylerse daha az kızacağınızı ve mantıklı olacağınızı fln söyleyin.
Eğer sevmeseydiniz yorumum farklı olurdu.

canım normalde de fazla mı kışkançsındır
eğer çok büyütüyosan bişeyleri eşin bişey dersin diye silmiştir
bi de aynı konuyu 2 kez açmışsın

Şimdiye kadar güvenini sarsacak bişey yapmadıysa eşin bence ciddi bir durum yok. Kızın numarasını kaydetseydi daha mı iyi olur du sence :26:?

silmesi iyi olmamış ama.. yanlış da olsa. çok kıskanıyorsan sorun olmasın diye sileyim demiştir. ama yanlış tabi.. ben yapsam aynı şeyi ne hissederin de bence.

Bir telefon numarası sildi diye annenin evine götürmesini mi istedin? Adam tutsa götürse buyur dese napacaksın? Gerçekleştirmeyeceğiniz blöfleri evliliğinizde kullanmayın, evlilik bu kadar basit tartışmalarda evden gidecek kadar yataklar ayıracak kadar basit olmamalı... Her kavgada sık sık boşanalım, anneme gideyim vs.. sözleri ilişkinizi yıpratır, evinize sahip çıkmadığınız, güven duymadığınız imajı yaratır..

Muhtemelen bunları yazıyorum diye kızacaksınız ama bırakın paronayaklığı! Numarayı sildi diye tartışmanıza da anlam veremedim, adamı durup durduk yerde paranoya yaptırmışsınız, bi rahat bıraksanız adam zaten silmeyecek belki de sizin tepkilerinizden bunaldığı için silmiş belli ki, böyle böyle durduk yere adamları yoruyorsunuz..

Son düzenleme:
Canım konuşması araması gayet normaldir ona lafım yok;ama silmesi zoruna gitmiş senin.. Keşke kavga etmeden önce ..... aramış nolmuş diye normal şekilde sorsaydın.. Bence eşin seni çok iyi tanıyor ve kızcağını bildiği için, -kıskanmayacağım- dediğin birini bile arama kaydından imha ediyor..

Daha öncde böyle bir konu hatırlıyorum sanki,o konuda mı sizindi?
Normal şartlar altında eşim konuştuğu bir numarayı silse bende hayırdır der sorarım,konuşması değil,silmesi dert bana göre.
Ama siz çok kıskanç bir yapıya sahipseniz ve olay çıkartabilecek potansiyelde iseniz ,eşiniz problem çıkartmayın diye silmiş olabilir.

Hep böyle yaptığın için eşin silmiş
Bu seferde niye sildin diye kızmışsın
Aslında silmese de kızacakmışsın
Özür dileyeceğinden emin olduğun için böylesin bence

Ben bunu anladım yani anlattıklarından
Allah eşine sabır versin

bi zaman üstüne gitme bak değişecekmi
biz kadınlar bazen tutamıyoruz kendimizi erkekler gelemiyor baskıya
bende eşimin üstüne gidince bazen canavara dönüşebiliyor ama gitmesem kedi gibidir

esiniz söylemis zaten kavga cikarmayin diye silmis
bence esiniz bu kadar sikmayin
evlilikten sogur
nitekim sogumaya baslamis
kendinizi ayni durumda düsünün
bogulursunuz
biraz güven lütfen

Ben sürekli telefonumdaki son aramaları silerim, huy işte. Arada ise telefon defterime bakar uzun süredir konuşmadığım no'ları temizlerim.

Eğer eşim bana bunu sorsa olabilecekleri düşünemiyorum bile. Ne kadar çirkin bir itham farkında mısınız ?

ilk başlarda eşimin aradığı ve aranan noları sildiğini fark ettim. kızdım.. baya kızdım. paranoyaklaştım galiba kk.ye baka baka ...

sonra öğrendim ki eşimin huyu bu. aranan noların kalabalıklığından hoşlanmıyor adam... bende saldım gitti...

siz kıskanç olunca eşler bazı şeyleri gizlemek zorunda kalıyorlar... siz daha rahat davransanız, kavga çıkartmasanız anlatırdı gibime geliyor.... bende kıskancımda biraz törpüledim kendimi. sende törpüle. kafan rahat olur ...

Canim sana aynen katiliyorum bizim adamda birsey olsa siler cok kiskancimdir oda hic sevmez kiskanclik yuzunden tartismayi felan sordugumda niye yapiyorsun diye görürsen gene sinirlerin tepene cikcak diye siliyorum diyor

Anlasilan adamin her hareketini sorgulayip kavga cikarmaktan, adam da ne yapacagini sasirmis. Silmesem kavga cikacak, silsem kavga cikacak diye dusunuyor.
Esin anlayisli ve sabirli adammis ki her hareketinden kendisi hakli da olsa ozur diler olmus. Sen daha beni anneme gotur diye blof yapmaya devam et. Birgun goturur birakir merak etme, herkesin sabrinin bir siniri var sonucta.

Haksizsin.

canım seni çok iyi anlıyorum bende eşimin üstüne çok gidiyorum sonradan pişman oluyorum ama törpüleyemiyorum kendimi ben

zor biriyim aynı şeyi yaşasam senin gibi tepki verirdim korkucak bişey yoksa niye siliyosun dimi herşeyde doğruyu söylücek yalana

tahammülüm yok herşeyin açıklamasını yapıcak bişeyin olmasını istiyosam olucak sabırsız ve tez canlıyım hemen sinirlenir bağırırım

çok titizim yere bişey dökse kızarım çok detaycıyım herşeyi incelerim bazen saçmalıyorum ama elimde değil belki başkasıyla evli

olsam bana katlanmazdı ama eşimle severek evlendik birbirimizden vazgeçemeyiz beni yadırgayanlar olabilir ama elimde değil

yapım bu aşkım artık öyle alışmışki bana sormadan bişey yapmıyor biliyoki tepki vericem offf yaaa kendime çeki düzen vermem

lazım gerekirse psikolojik destek alıcam agresifliğimin sonunun kötü olmasını istemiyorum:18::18::18::18::18:

:))) benim gibi çok üstülediysen adamcağız korkusundan silmiştir bunu görse yine elinden kurtulamam neden aradın ne konuştun bidaha konuşmayacakasın :))))))

Canm bürün konularına baktım ve tektekyorumları okudum bwnce oetada psıkolojık bi durum var ikinizdede
Sen ewlenmissin daha 3 aylıkken konu acmaya baslamısaın sonra dewam etmissin 3.5 4 5 aylık hemen hemen her ay bi sorunn
Kıskanclıksa bnde senin yerinde olsam aynısını yaparım ama sende paranoyaklık teşinde ilgisizlik mevcut oldukca bu ewlılık zır yürür ki senin yazdıklarından böle söşüyorumm eşinin başka bi derdi war bi ewlilik danışmanına baswurup görüş alın profosyenel destege ihtiyacınız var
5 6 aylıj ewlısınız ve problemler normal degıl
O gerizekalı kızada solesin eşinizi aramasın ben burdan gıcık oldum kızaa

Eğer numarayı silmeseydi kim bu diye dider miydiniz eşinizi?
Bi de şu var..
Siz evliliği çok ciddiye almıyorsunuz.
Gitme lafı bir kere kullanılsa iyi olur.
Kullanıldığında da uygulanmalı.
Yoksa kocanız bu triplerinizi sallamaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…