- Konu Sahibi SEVMEYECEGIM27
eşimin bir kursu için benim memleketime gitmek durumunda kaldık çalıştığı yerden gideceğimiz yer 16 saat otobüsle normal şartlarda uçak biletleride pahalı olunca güzergah üzerinden benim memlekete uğrarız ordan otobüsle gideriz dedi bu 1 aylık bir kurs buarada bende dedimki neden 2 defa otobüs yapıyoruz uçakla gidelim ordan filan...neyse sanki onun memleketinden geçmek istemiyomuşum gibi bir anda patladı zaten yorgun geldim anlayışsız anca konuşuyosun vb..dedi üstüme yürüdü..bende karşılık verince bişe yapamadı ama bağırıp çağırıp kendimi savunmasam nerdeyse dövecek beni..neyse sonra bende ailen için üstüme yürüyosun filan dedim(çünkü huyudur ailesiyle kötüysem benden maddi manevi hertürlü şeyi keser gaddar acımasız ve vicdansız davranır) eşyalarımı toplamaya başladım ama dolmuştum gerçekten buda bana dediki tamam boşanalım ozaman ama anlaşmalı dedi..ne demek bu yaa??neyse aldı teli avukatı arıyo attım teli yere bukadarmıydı dedim sinir krizleri geçirdim blörf filanda sökmüyo adama kaybetme korkusu yok iyice pintileşti zaten ailesiyle iyi değilim diye benden maddi durumumuz iyi olmasına rağmen para saklıyo ihtiyaçlarmı erteliyo..napcam bilmiyorum ailesiyle kötüyüm diye cezalandırılmaktan iyisem ödüllendirlimekten çok sıkıldım...