- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.183
- 798
- Konu Sahibi karaekmek90
Canım bak, şimdi senin annen cahil dersin, benim arkadaşlarım var anne -babaları çook iyi eğitimli insanlar, yine de kızlarını acayip yanlış evliliklere sürüklediler. Maalesef kendi kafalarında bir iki kriter oluyor, bunlar oldumu, tamamdır, iyi kocadır, daha iyisini mi bulacak. Başgöz edelim dünya gözüyle mantığı var.Nişanlıyken kolumdakı morluğu halamın kızı görmüşdü.bu şimdiden sana böyle yapıyorsa evlenince neler yapar dedi.yengeme anlatocam dedi.o ara ikilemdeydim.annem ayril deseydi bir kere ayrilirdim.ama demedi.gelib bana sormadı bile.halamın kızına bur daha yapmaz filan deyib konuyu kapattirmişdi.o kadar kizginimki anneme.hep torunlarımı özlüyorum filan der.gerçekten çok seviyor onları.aşırı derecede.ağlıyor bazen.ama nedense üzülemiyorum.oda bana kalbin taşlaşmış der.
Neyse sen eskilere takılma. İnşallah bunda da bir hayr vardır diye düşün geleceğine odaklan. Daha genceciksin. Kocaman bir hayat seni bekliyor. İnşallah o evlatlarında zamanla kapı gibi arkanda dururlar.
Bence de şu aşamada Türkiye'ye dönmeyi düşünme. Mesleğini eline al, çalış bak, yetiyor mu sana kazancın, ondan sonra yönünü çizersin. Belki adam yola gelir, senin bu sağlam duruşunu görünce.