• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin davranışları

Nişanlıyken kolumdakı morluğu halamın kızı görmüşdü.bu şimdiden sana böyle yapıyorsa evlenince neler yapar dedi.yengeme anlatocam dedi.o ara ikilemdeydim.annem ayril deseydi bir kere ayrilirdim.ama demedi.gelib bana sormadı bile.halamın kızına bur daha yapmaz filan deyib konuyu kapattirmişdi.o kadar kizginimki anneme.hep torunlarımı özlüyorum filan der.gerçekten çok seviyor onları.aşırı derecede.ağlıyor bazen.ama nedense üzülemiyorum.oda bana kalbin taşlaşmış der.
Canım bak, şimdi senin annen cahil dersin, benim arkadaşlarım var anne -babaları çook iyi eğitimli insanlar, yine de kızlarını acayip yanlış evliliklere sürüklediler. Maalesef kendi kafalarında bir iki kriter oluyor, bunlar oldumu, tamamdır, iyi kocadır, daha iyisini mi bulacak. Başgöz edelim dünya gözüyle mantığı var.

Neyse sen eskilere takılma. İnşallah bunda da bir hayr vardır diye düşün geleceğine odaklan. Daha genceciksin. Kocaman bir hayat seni bekliyor. İnşallah o evlatlarında zamanla kapı gibi arkanda dururlar.
Bence de şu aşamada Türkiye'ye dönmeyi düşünme. Mesleğini eline al, çalış bak, yetiyor mu sana kazancın, ondan sonra yönünü çizersin. Belki adam yola gelir, senin bu sağlam duruşunu görünce.

Canım bak, şimdi senin annen cahil dersin, benim arkadaşlarım var anne -babaları çook iyi eğitimli insanlar, yine de kızlarını acayip yanlış evliliklere sürüklediler. Maalesef kendi kafalarında bir iki kriter oluyor, bunlar oldumu, tamamdır, iyi kocadır, daha iyisini mi bulacak. Başgöz edelim dünya gözüyle mantığı var.

Neyse sen eskilere takılma. İnşallah bunda da bir hayr vardır diye düşün geleceğine odaklan. Daha genceciksin. Kocaman bir hayat seni bekliyor. İnşallah o evlatlarında zamanla kapı gibi arkanda dururlar.
Bence de şu aşamada Türkiye'ye dönmeyi düşünme. Mesleğini eline al, çalış bak, yetiyor mu sana kazancın, ondan sonra yönünü çizersin. Belki adam yola gelir, senin bu sağlam duruşunu görünce.
Evet canım annemin gözünde iki şey önemliydi.evde bana yardım etmesi vede cimri olmaması.tamam bunları inkar edemem.ama yetmiyor işte.benim istediğim sadece huzur.çocuklarimla eşimle.her seferinde beni aşağılaması değil.cevab verdiyim zaman.neymiş çok şimarmışım.yüz vermişmiş bana.ama ben büyüdüm.o zaman 17 yaşındaydım.şimdi 25.ezilmek istemiyorum.bana karısı gibi davranmasını istiyorum.benimde fikirlerimi sormasını istiyorum.

Evet canım annemin gözünde iki şey önemliydi.evde bana yardım etmesi vede cimri olmaması.tamam bunları inkar edemem.ama yetmiyor işte.benim istediğim sadece huzur.çocuklarimla eşimle.her seferinde beni aşağılaması değil.cevab verdiyim zaman.neymiş çok şimarmışım.yüz vermişmiş bana.ama ben büyüdüm.o zaman 17 yaşındaydım.şimdi 25.ezilmek istemiyorum.bana karısı gibi davranmasını istiyorum.benimde fikirlerimi sormasını istiyorum.
Şimdi korkusu yok, yabancı bir memlekette 2 çocukla ona mecbursun. Mutlaka çalış canım, boşanma fikrini tamamen kafandan atsan da çalış. Yaşadığın yerin de diline hakim ol. Bence seni kaybetmeyi göze alamaz. 2 çocuğunun annesi, gencecik bir bayansın. İstediğinde çekip gidebilecek gücün de olduğunu görünce hizaya gelecek.
O kaç yaşındaki? Genel bir öfke problemi varsa, bir doktora gitsin. Küçücük dozajda haplar mucizeler yaratıyor.

Şimdi korkusu yok, yabancı bir memlekette 2 çocukla ona mecbursun. Mutlaka çalış canım, boşanma fikrini tamamen kafandan atsan da çalış. Yaşadığın yerin de diline hakim ol. Bence seni kaybetmeyi göze alamaz. 2 çocuğunun annesi, gencecik bir bayansın. İstediğinde çekip gidebilecek gücün de olduğunu görünce hizaya gelecek.
O kaç yaşındaki? Genel bir öfke problemi varsa, bir doktora gitsin. Küçücük dozajda haplar mucizeler yaratıyor.
Aramızda 8 yaş var.33 yaşında.aslında gitmişdi.ilacı kullanamadı.ağır geldi dediğine göre.bilmiyorum.belki dediğin gibi olur.şiddet uygulamayı kesdi.5 senedir.çünki beni kararlı gördü belkide.eğer bir daha bana tırnağın derse tozumu bulamazsın demişdim.o gün bu gündür bir daha yapmadı.özür diledi.o günler hakkında konuşmak dahi istemiyor.pişman olduğu belli.ama sanki bu farklı.huy bu geçermiki acaba?

Aramızda 8 yaş var.33 yaşında.aslında gitmişdi.ilacı kullanamadı.ağır geldi dediğine göre.bilmiyorum.belki dediğin gibi olur.şiddet uygulamayı kesdi.5 senedir.çünki beni kararlı gördü belkide.eğer bir daha bana tırnağın derse tozumu bulamazsın demişdim.o gün bu gündür bir daha yapmadı.özür diledi.o günler hakkında konuşmak dahi istemiyor.pişman olduğu belli.ama sanki bu farklı.huy bu geçermiki acaba?
Nasıl olsa işini eline alana kadar bir süre gerekecek. Bir dene canım, tatlı dille derdini anlat. Hem onu sevdiğini göster, hem ondan haklı bir beklenti içinde olduğunu. Siz bir hayatı beraber göğüslüyorsunuz. Tepenizde size bağırıp çağıran değil, yanınızda yoldaş olan biri lazım. Gerekiyorsa farklı bir doktora gitsin, daha hafif bir ilaç alsın. Çevremde şahit oldum, olumlu değişimlere. Ya da bitkisel şeyler araştırın. Ihlamur, papatya sakinleştirir mesela.

Kırıp geçerse de kendi aptallığı olur. Mutlaka sizi ve çocuklarınızı seviyordur. Sonra bu düzeni bu rahatı nereden bulacak bir daha.

Bütün gücünle o mesleği eline almaya yönel. Her seyini bu yola koy. O meslegi al eline. Sonra hersey cok daha kolay olacak.
Hayvandan evrilmiş koca.

Herkese selam arkadaşlar.sizlere danışmak istediyim konu eşimle alakali.biz 8 yıllık evliyiz.2 oğlumuz var.eşimle severek evlenmedim.yani görücü üsulu oldu.ama tabii beyendim onu.nişanlılık döneminden beri hep şiddetli kavgalaromiz oluyordu.o hep kendi dediyi olsun ister.diktatörlük yapardı.bende uyardım akılsız başım.şiddet bile uyguluyordu bana.annem bunlari göre göre ört bastlr ediyordu tabi.eşimin arası annemlerle oldukca iyiydi.hep onu tutuyorlardi şünki.her kavgamızda azarlanan ben oluyordum.neise biz taşındık yurt dışına.çocuklar doğdu.bana artık şiddet uygulamiyor.neredeyse 5 senedir.ama oldukça asabi.annemler bize kalmaya geldiler yurtdışına.1 ayı resmen brnumdan getirdi.onlarıa ters haraketler filan.kız kardeşimle hep kavga.ama döktüyünü topla.pasaklı.ki gerçekten zavallım hep dikkat ederdi.oturuşuna dikkat et.lardeşim merhaba yazsa kavga çıkarır azarlardı.en son kardeşim onu blok yapti.bu delirdi.ne terbiyesiz kardeşim varmış.ailecek böyleymişiz saydırdı.kardeşim neyse sora özür diledi açtı blokdan.aile içi uzatmaya gerk yok diye.şimdi kız bayramlarda mesaj yaziyor bir tek.onda bile azarliyor.neler neıer yazmış.kardeşim söylemiyor tabii bunlarl bana.tel.girdim okudum.yanlış yaptım ama ne yapıyım merak ettim.eşim 9 audır bizimkilerle konuşmaz.adları gelince ağız buruşturmalar filan.ben eşimi sevmiyorum.bu olay için deyil.ama bu olaylarda tuz biber oldu.bıktım.boşanmak istiyorum.artık sesini bağırışlarınl duymak istemiyorum.yoruldum gücüm kalmadı.ama eşim sen kim oluyorsunda beni boşuyorsun.o sözü söylediyim için bana yaklaşmıycakmış.çokta umrumdaya.ne yapıcamı şaşırdım artık.be yapıyım.nasıl yol izliyim nasıl davraniyim sizce.hepiniz sağolun
hamgi ulkede yasiyorsun

Rusyada yaşıyorum canım
Annen sana taş kalpli demiş ama 17 yaşında kanunen çocuk sayılan kızı dayak yediği halde elleriyle nikahlamış Allah'ın medeniyet görmemiş öküzüne. Asıl taş kalpli o. Bir anne nasıl kıyar yavrusuna? Boşver, Rusya'da kadınların elinden her iş geliyor bayan otobüs şoförü bile var. Sen de çalışır çocuklarına bakarsın.

herşeyin başında olup bu gibi şeyleri duyup görmek cok üzücü.. İnsan acaba bnmde başıma gelir mi die düşünmeden edemiyoeir allah kimsenn başına böle erkk vermesin. Öncelkle sizn adınıza cok üzüldüm allah yardmcnz olsun. Sze tavsiyem cok önmli bişy olmadkca konşmayn eşinzle ne kdr az muhbbt o kdr iyilk. Ayrıca boşanmk istyrsanz kndnze bi iş ayarlayn ve birikiminz olsn bunlr önmli sizn icn cocklrnz oldgu icnde. Allah inşallah eşinizi dogru yola getirrde bu işlerle ugraşmk zornda kalmzsınz umarım

Merhaba,
Konunuzu okudum,yurtdışında yaşadığınızı
yazmışsınız hangi ülke olduğunu yazarsanız biraz bilgi verebilirim bende yurtdışındayım.

Ailem her halükarda arkamda olucaklar eminim.ama eşimden korkuyorum.çocukların yüzünü göremezsin.işin yok gücün yok vermezler sana diyor.cesaretde edemuyorum.o kadar yoruldumki.anneme boşanma hakkında konuşdum bir kere kesinlikle karşı.ama ailemin yanıçda olucaöına eminim.çıkmazdayım.kötüyüm

kaç yaşındalar? şiddet uyguladığını belgelersen işe güce bakmaz bu olaylar.

kaç yaşındalar? şiddet uyguladığını belgelersen işe güce bakmaz bu olaylar.
Buyuk 6 kucuk 3 yasindalar.cocuklara siddet uygulamiyor.bu gun cok kotu kavga ettik.bosanicam dedim.istemiyorum seni zorbaligini.cocuklari alirim elinden dedi. Isyan ettim.onlari benden alamazsin vermem dedim. Benden iyimi bakicaksiz.kaka yaptiginda cabuk gotur surdan diyen benmiyim dedim.ilk defa susdu.
Allahim yardim et. Bosaniyim bu adamdan. Dayanacak gucum sabrim kalmadi

Buyuk 6 kucuk 3 yasindalar.cocuklara siddet uygulamiyor.bu gun cok kotu kavga ettik.bosanicam dedim.istemiyorum seni zorbaligini.cocuklari alirim elinden dedi. Isyan ettim.onlari benden alamazsin vermem dedim. Benden iyimi bakicaksiz.kaka yaptiginda cabuk gotur surdan diyen benmiyim dedim.ilk defa susdu.
Allahim yardim et. Bosaniyim bu adamdan. Dayanacak gucum sabrim kalmadi
aayy canm yaaa allah yardımcın olsun ınsaallah ya bence bır an önce ayrılmanın yollarını ara en öncelıkle belgele yaptıklarını sonra babanla konuş

Back
X