Eşimin davranışlarına anlam veremiyorum

Her tarafım çatlak içinde bir güzel kilo aldım yüzüm gözüm şiş vicdansız kocam her akşam spor yapıyor . Bu mantıkla beni bırakması lazım . O da ameliyat olunca bir süre göbek yapmıştı hatta götü göbeği baya salmıştı demem o ki ilişki içerisinde her an mükemmel olmak imkansız . Bazen insan kendini salabilyor şu an mesela hamilelikten dolayı çok çekici gozukmuyorum ilişki de bir süreç herşey dış görünüş değil ki
Oyle deme😐 hamilelik normal kilo gibi degil bence, ayri bir guzelligi var.. gobek cikiyor vs. Ben hamile
Kadinlari hep begeniyorum genelde..

Oyle deme😐 hamilelik normal kilo gibi degil bence, ayri bir guzelligi var.. gobek cikiyor vs. Ben hamile
Kadinlari hep begeniyorum genelde..
Yaa gerçekten sevimli duruyor da şimdi göbek çatlağı burnun yüzün şişiyor falan o çok güzel olmuyor 😅

Bu tarz ilişkilere saygım var ama desteklemiyorum ne yalan söyleyeyim.insan herşeyi haketmeli hayatında.ben kilolu bir erkekle hayatımda olmadım ve ilişki başladıktan sonra kendini salarsa da her hâliyle seviyorum demem sert bir dille uyarırım.sonuçta kilo doğuştan gelen bir hastalık yoksa bizim elimizde. Emeksiz yemek olmamalı.hani derler ya kız tavlamak için kas yapıyor diye ben de hemen kaslı erkeğe karşılığını veirim.adam emek veriyor, karşılığını almak hakkı. Suç sanki.tabi ki daha fazla beğenilmek için çabalayacak .hem ben neden kan bağım olmayan birini her şartta sevmeliyim ki ? Kısaca bu tarz sıkıntı yaşayan insanlarla ilişki yaşayan kişileri anlamam mümkün değil.insan hem fiziken hem ruhen bir bütündür, dengeli bir beğeni olmalı ikisi arasında.kendime yakıştıramam şahsen.yakıştıran nasıl yakıştırıyor anlamıyorum.kendim bu durumlara düşsem ilişkiyi kendim bitiririm haketmiyorum diye.ki yapmışlığım da var.hayırlı olmak değil bence bu artık başka birşey.
Çok saçma geldi bu yorum bana aslında saçma da değil acımasız geldi
Kendimden örnek vereyim evliyim eşimle birbirimize yakışıyoruz ben kendi çapımda güzelim eşim yakışıklı ama öyle büyük büyük iddialarimiz yok güzellik adına
Neyse yillar once birgün karşıdan karşıya geçerken (biz yayayiz) ters yönden gelen bir araç ikimize birden capti eşim yuzustu düştü burnu dişleri kırıldı dudağı parçalandı velhasıl iyileşti ama o kazanın izleri yüzünde ufak tefek de olsa kaldı
Şimdi ben sizin mantığa göre bu kocayi basayayim öyle mi ? Yada ben iki çocuk dogurdum vücudum çatladı
Kocam catlaklarim bar diye beni mo bosasin ?
Hayat bu kimin ne zaman ne olacağı belli olmaz...boşuna dememisler güvenme gençliğine bir kıvılcım yeter güvenmek guzelligine bir sivilce yeter...
Polemik olsun diye yazmadım bu arada sadece örnek vermek istedim

Yok arzu dolu bakışlar değil. Dediğiniz gibi iki üç saniyelik bir bakma. On kez çıktıysak üçünde böyle yapıyo. Ne zaman dışarı çıksak eşimin gözlerine bakıyorum bakacak mı diye. Birde adama zayıflayınca seni sırtından vurcam görürsün dedim sinirlendi
Hanımefendi ben mi fesatım bilmiyorum ama, sanki aldatma eğiliminizi masumlaştırıp, günah çıkarmaya falan mı çalışıyorsunuz???

Al işte iletişim kuramayip tüm kapıları kapatıp hele hele cinsellikten uzak tutuyormus iki haftadır.bu kadınlarımızda cinselliği ödül gibi sunma durumu var senelerdir gözlemliyorum ya arkadaş kimsin nedir bilmemde su kendinizi prenses bulunmaz Hint kumaşı sanmaniz beni bitiriyor ya.cinsellik senin ona sundugun bir ödül,win win kazan kaybet.olayi olmamalı.

Cinsellik iki kişinin arasında geçen duyguların fiziksel hale dökülmesi,aşkım sevginin fiziksel olarak dışa vurumudur bunu ogretemedim su kadınlara ya.Bir mevzu oluyor abi pat cinselliği kesiyor,bir mevzu oluyor pat soğudum yok domunamam virt zırt seven insan sevdiğinden uzak duramaz seven insan sevdiğine aşırı kızsa bile konuşarak anlatır adamda hanzo degilse.anlar bidaha yapmaz ha yaparsa yolları ayırır çünkü seven adam da sevdiğine kıyamaz bile bile hata yapmaz sen anlattığım mevzu da haklı olsan bile bunu dışavurumun yanlış baştan aşağı yanlış

Zaten eşim bir işe gir uğraşın olsun diyor. Geçen yorgan örcem dedim bir sürü ip aldım. Eşim de işten gelirken renk renk ip almış bunlarda güzel diye. Sevdiğim şeylere değer veriyor
Eşiniz size değer veriyor da sizin ona saygınız hiç yok. Aldatma düşüncesi bile aklınıza yer etmiş. Gidin tedavi görün psikolojiniz iyi değil. Bu arada sanmayın eşiniz böyle ömür boyu sizi el üstünde tutar, bu davranışlarınızla adamı bunalta bunalta bir gün bir bakmışsınız adam artık senle olmuyor deyip gitmiş

Çok saçma geldi bu yorum bana aslında saçma da değil acımasız geldi
Kendimden örnek vereyim evliyim eşimle birbirimize yakışıyoruz ben kendi çapımda güzelim eşim yakışıklı ama öyle büyük büyük iddialarimiz yok güzellik adına
Neyse yillar once birgün karşıdan karşıya geçerken (biz yayayiz) ters yönden gelen bir araç ikimize birden capti eşim yuzustu düştü burnu dişleri kırıldı dudağı parçalandı velhasıl iyileşti ama o kazanın izleri yüzünde ufak tefek de olsa kaldı
Şimdi ben sizin mantığa göre bu kocayi basayayim öyle mi ? Yada ben iki çocuk dogurdum vücudum çatladı
Kocam catlaklarim bar diye beni mo bosasin ?
Hayat bu kimin ne zaman ne olacağı belli olmaz...boşuna dememisler güvenme gençliğine bir kıvılcım yeter güvenmek guzelligine bir sivilce yeter...
Polemik olsun diye yazmadım bu arada sadece örnek vermek istedim
Yooo aynı şey değil.dediğim gibi bir hastalığa bağlı olmayan kilo, bakımsızlık, özensizlikten bahsediyorum.o durum kaza.ama spor yapmamak, çok yemek, kötü giyinmek tercih.

Vala güzel kadın/erkek görünce ben bile bakıyorum. Allah ne güzel yaratmış vay be diye:) eşimin bazen bakışlarını da yakalıyorum ama buna bişey yapamam. Göz bu kilit vurulmuyor. Önemli olan ileri gitmemesi

Back
X