• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin dediği

Nick ve konu icerigi aklima şunu getirdi istemsizce

FxMbLRLWAAAdfP4.webp

Benim kızım da bana göre bayağı esmer, ben onu kara boncuğum diye seviyorum. Umarım bir gün bu yüzden bana küsmez.

Kızlar küçük bebeğim var 6 aylık diğer kızım dedi ki kardeşimin ayakları esmer yüzü beyaz dedi. Eşim de bana çekmiş dedi. Sonra eşim bana dedi ki sen de beyazdan koyu zenciden azıcık azıcık beyazın gibi bişey dedi. Ben de kırıldım. Esmer tenliyim biraz çok değil ama eskiden beri bazı hocalar felan kara kız derdi çok utanırdım. Şimdi eşime küstüm bana zenci dedin diye .haksız mıyım
Zenci olmak kötü bişey mi? Hepimiz Allah'ın kullarıyız..Kişiliğinize ya da karakterınıze mı hakaret etti... Esmer güzeli deseydi güzel,zenci diyince mi kötü yapmayın lütfen :KK31: Şimdi 1,2,3 deyince sarılın sıkı sıkı:KK60:

rengin önemi yok kendini sevmek için bunlar gerekmiyor ki güzellik anlayışını değiştir

Kızlar küçük bebeğim var 6 aylık diğer kızım dedi ki kardeşimin ayakları esmer yüzü beyaz dedi. Eşim de bana çekmiş dedi. Sonra eşim bana dedi ki sen de beyazdan koyu zenciden azıcık azıcık beyazın gibi bişey dedi. Ben de kırıldım. Esmer tenliyim biraz çok değil ama eskiden beri bazı hocalar felan kara kız derdi çok utanırdım. Şimdi eşime küstüm bana zenci dedin diye .haksız mıyım
Ben olsam böyle bir dertle yaşayamazdım.

Mıllet esmer olmak ıcın neler yapıyor. Elinde kesın gobeklı kıllı keldır. Aynaya baksana bı de. Ne dıye küsüyosun. Bu defa daha da uzerıne gelır. Sankı başıma dünya yakılıklısı.

Back
X