- Konu Sahibi Fatbottomedgirl
arkadaşlar 6 aylık hamileyim, hamile kalmadan önce eşimin akrabaları münasebetsizçe sürekli bebek yapmamız için baskı yaptılar, sanki oyuncak bebek yapacaksın, saygımdan dolayı geçiştirdim, hiç laf söylemedim, aslında fazlasıyla hakettiler ama ben hep sustum, alttan aldım, şimdi bana o dönem bebek yap diyenler, kendi gelinlerine gelince 1 kaç yıl beklesin diyorlar, sinir oluyorum varya, tam dayaklıklar, neyse hamile kaldım, ne kaynanam ne görümcem hiç hayırlı olsun demediler, bir tane fesat bir eltim var bir o aradı, o da nasıl aradı ise artık, yine de Allah razı olsun, mutlu da olmuştum, kaynanamlarla aynı şehirdeyiz.
şu an 6 aylık hamileyim, görümcem manyak gibi ters ters bakıyo bir araya geldiğimiz zaman, hiç bebeği sormuyor, ancak eşimin sürekli kendi kızıyla ve oğluğla ilgilenmesini istiyor, başkalarının hamileliğinden söz ediyor, benim hamileliğimi hiç sormuyor, eşime söylüyorum ablan niye böyle yapıyor diye, eşim ben ne yapayım diyo, zaten hiç arkamda olmadı, kaynanam desem aynı, daha bir defa arayıp sormadılar, kızım nasılsın, eşinde iş nedeniyle uzakta, bir şeye ihtiyacın var mı,hiç sormadılar, ama bir araya geldik mi, yanımızda da akraba varsa hemen çok değil ama birazcık ilgililermiş gibi davraınıyorlar, bıktım iki yüzlülüklerinden,birde onların bu terbiyesizliği beni çok üzüyor, ben hiç bir saygısızlık yapmadım konuşmadım, hep alttan aldım, bir şey istemedim, dertleri ne anlamıyorum, hala istemem, onların olsun her şeyleri bize karışmasınlar da.
geçen kaynanamlardayız herkes bir arada, eltim beni seçiyor bana çatal, kaşık,bardak felan koymuyor sofrada, bunu kaç defa yaptı,ben utanır belki diye, bir şey içermisin bardak getireyim mi diye sordum bir kaç kez ama, eşim o anlamamıştır ki diyo,hamileyim oturuyoruz, eltim gelmiş görümceme "abla sana pasta yaptım yersin diyor,bana hiç sorulmuyor, herkes bir arada, ama nispet yapar gibi soruyor, görümcem önümde pastayı yiyor, hiç sormuyor, ikram etmiyor" zaten yemem de, ayıp yani, hamile kadının önünde felan böyle yapmak, ama Allah'a havale ediyorum, tabii tüm bunlar olurken eşim de yanımda, hani ELTİMLE aramızda görünürde bir sorunda yok, eltim bir iyi bana karşı bir kötü, anlamıyorum ki dengesizi.
hamileliğimin ilk aylarında da eşimin halasındayız, et getirdi görümcemin önüne tadına bak diye bir tabak, beni çağırmadılar, gel bir tadına bak diye, Allahtan hiç canımda istemiyor onlar öyle yaptıkça.
eşim hiç umursamıyor gibi bu durumu,hoş bir kez arkamdma da olmadı zaten, aslında ailesinin bu şekilde davranmasına üzülüyor ama gidip de annesigile niye böyle yapıyorsunuz diyemiyor, böyle yapan kaynanamlar, annemlere gittiğim zaman surat asıyor, benim ailem onlara ne yaptı ise, halbuki annemlerle de araları iyi, ACABA NEDEN BÖYLE DAVRANIYORLAR, DERTLERİ NEDİR,
anlayacağınız bıktım, nefret ettim, eşimden soğudum karısını, doğmamış bebeğini şöyle erkek gibi erkek olupta korumadığı için, daha da bir sürü şey
bazen en büyük düsmanımız ana kuzusu eslerimiz oluyor