bu erkekler özel gün deyince sadece maddiyat zannediyorlar galiba , hayır yani uygun değildin 5 tllik pasta var onu da alamadın ya da bir sarılma, öpme iyi ki hayatımdasin da mi diyemiyorsun .Mrb kızlar. Dün benim doğum günümdü. Hiç kimse hatırlamadı ya çok üzüldüm. Ve eşimmm... dün işte değildi evdeydi bende gündüz mutlaka bişwyler yapmıştır diye heyecanlandım. Ama saatler geçtikçe ne hatırlatıyo nede bişey yapıyo. Akşamı bekledim yine aynı. Bende hakim olamadım kendime tavırlu davrandım sonra unutmadım doğum gününü uygun değildim diyo ya bu ne saçmalık.. üstelik hiç bişey olmamış gibi davrandı sabah kalktı bi sarılmaya çalışmalar sonra gitti. Ne oluyo anlamadım ?
Nebilim anlatmıyodaEvdeymis zaten ne yönden uygun degilmis peki?
Ama ben onun doğum gününde çok güzel bi hazırlık yapmıştım;(bu erkekler özel gün deyince sadece maddiyat zannediyorlar galiba , hayır yani uygun değildin 5 tllik pasta var onu da alamadın ya da bir sarılma, öpme iyi ki hayatımdasin da mi diyemiyorsun .
Odun geldiler odun gidecekler , bak bu sene unuttum seneye de artik benden bekleme diyor resmen .
hata burdaAma ben onun doğum gününde çok güzel bi hazırlık yapmıştım;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?