Eşimin doğum günümü unutması offf

Famm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
1.088
873
43
33
Mrb kızlar. Dün benim doğum günümdü. Hiç kimse hatırlamadı ya çok üzüldüm. Ve eşimmm... dün işte değildi evdeydi bende gündüz mutlaka bişwyler yapmıştır diye heyecanlandım. Ama saatler geçtikçe ne hatırlatıyo nede bişey yapıyo. Akşamı bekledim yine aynı. Bende hakim olamadım kendime tavırlu davrandım sonra unutmadım doğum gününü uygun değildim diyo ya bu ne saçmalık.. üstelik hiç bişey olmamış gibi davrandı sabah kalktı bi sarılmaya çalışmalar sonra gitti. Ne oluyo anlamadım ?

bu erkekler özel gün deyince sadece maddiyat zannediyorlar galiba , hayır yani uygun değildin 5 tllik pasta var onu da alamadın ya da bir sarılma, öpme iyi ki hayatımdasin da mi diyemiyorsun .
Odun geldiler odun gidecekler , bak bu sene unuttum seneye de artik benden bekleme diyor resmen .

Ama ben onun doğum gününde çok güzel bi hazırlık yapmıştım;(

Bu adamlar biz kadınlar gibi ayrıntı ince düşünemiyor, kadınların ruhuna dokunan adam çoooook az maalesef.
Ve bizler de bunu kabullenemiyoruz hiçbirzaman,
Haklısınız adamların odun oluşunun bilincinde olama rağmen ben de kırılırdım galiba

Bugun esimin dogum gunu bir pasta alip kutlamayi dusunuyorum.
gecen sene benim dogum gunumu de esim kutlamadi unutmusmus.ama subat ayinda bir arkadasinin dogumgunuymus.isyerine bi arkadasiyla pasta alip surpriz yapip kesmisler bana da bir dilim getirmisti.bende o gece cok kizmistim sitem ettim.ben niye unutuluyorum arkadasin hatirlaniyor hicmi degerim yok dedim.uzerinden 6 ay gecti hala o konu da gicigim esime.
Dogum gunlerine anlam yukledigimden degil bir pasta alip birlikte 15 dakika mutlu olup birlikte yemek iki guzel soz duymak cok zor olmasa gerek.

Ama ben onun doğum gününde çok güzel bi hazırlık yapmıştım;(
hata burda
yapıp karşılık bekliyorsunuz işte
bişey yapıyorsanız karşılık beklemeyin
yalnız eşiniz de çok hatalı illa ayısını yapmasa da insan bir kutlu olsun aşkım iyiki hayatımdasın vs diyebilir
diğer yıllarda da bişey bekleme diye de yapıyordur

yuh valla ya..pasta alıp iyiki doğdun demek bu kadar zor mu...

doğum gününüz kutlu olsun. sevdiklerinizle nice yillara.. benimkide ayni. unutmak ister. ben hep mesaj vs hatirlatirim. gozune sokarim resmen.

Bi pasta alip esi mutlu etmek bu kadar mi zor
Ama sizde yapiyorsaniz karsilik beklemeden yapin

Ya bende bu konuda Biraz odunum galiba hatırlamam xnkü dogru düzgün arkadaşlarımın ailemin dogum günlerini ve bence değer yargıları bununla ölçülmesi pahalı pahalı hediyeler süslü yemekler olunca dogum günün de ekstra bir mutlu olmuyorsun bence önemli olan sevdiklerinin aklına gelmek. Birde şu var eşiniz hata etmiş evet surat yapın konuşmayın kırıldığınızı anlasın ama çokda yüklenmeyin çünkü her erkek bu kadar ince düşünmüyor malesef doğalarında var çok kafaya takıp üzmeyin kendinizi bence ama yine de demeliydi dogum günün kutlu olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…