eşimin doğum gününe ne yapsam yardıııım kızlar.....

Superisi 2009

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
1.784
77
163
37
merhba 5yıllık evliyim ve ne alsam eşimi memnun edemiyorum.yani kabul ediyo teşekkür edip beğenmiş numarası yapıyo ama ben anlıyoırum doğal olarak:1:
bu sefer üzülüyorum.kıyafet aldım daha önce notlar yazdım etrafa balık burcu ama maalesef erkek sonuçta beklediğim gb romantik değil.
tavla almıştım beğenmedi ama yüzünden anladım .bikaçkere ağzını arıyım dedim.
istediği telefon 2bin
o kadar para nerden bulıyım ben ya

eşimin sevdiği şeylerden bahsediyim elektonik meraklısı tam anlamıyla başka hiçbişey ilgisini çekmiyo.
kitap vs daha önce aldım.
süpriz doğum günü partisi yapıyım dedim bi kaçkere sormuştum eskiden sakın demişti kendisi biaz asosyal de:37:
romantik bir mekana götürsem pastasını birlikte kessek hepbirlikteyiz zaten ailecek a sosyaliz:37:
ailesi beni sinir ediyo en son gittiğimde 3gün kendime gelememiştim.çevremizde cins.
bi kere cem yılmaza bilet almıştım gittik güzeldi ( yolu bulamadı 2saat trafikte kaldık.hemde istanbul içinde:52::1:)
masaj istiyo benden onu yapabilirim ama çok çabuk yoruluyorum ya işime gelmiyo

bana fikirler verin nolur hediye alsammı parti değilde üç beş kişi toplasam çeşit pastamı yapsam

Hediye alma bence...Onun yerine kendine çok seksi bir kıyafet al, güzelce süslen (birazda tahrik edici olsun:P) sonra en sevdiği yemekleri yap, çok güzel bir masa hazırla, üzerini çiçeklerle, taşlarla, mumlarla süsle, bi de kendi ellerinle yaş pasta yap, üzerine söylediğinde onu en çok mutlu eden şeyi yaz, ya da ona daha önce hiç kullanmadığın bir kelime yaz, mumları yak ve götür:D:D:D Benden bu kadar:D:D:D:D

Hediye alma bence...Onun yerine kendine çok seksi bir kıyafet al, güzelce süslen (birazda tahrik edici olsun:P) sonra en sevdiği yemekleri yap, çok güzel bir masa hazırla, üzerini çiçeklerle, taşlarla, mumlarla süsle, bi de kendi ellerinle yaş pasta yap, üzerine söylediğinde onu en çok mutlu eden şeyi yaz, ya da ona daha önce hiç kullanmadığın bir kelime yaz, mumları yak ve götür:D:D:D Benden bu kadar:D:D:D:D

yaş pastalarını sevmez krem şantiden dolayı kendim şantisiz yapsam evet güzel olur.geri kalanı zaten arada biyapıyorum otarz şeyleri

ben sevgililer gününde Kocama Özel burdan hediyeler aldım. çok beğendi. tavsiye ederim canım

Son düzenleyen: Moderatör:
çok kararsızım ya .hep evdeyiz sanırım yine evde sessiz kutlicaz .
bi cafeye felan götürürdüm ama 3yaşında oğlumda var
yorumlar bekliyorum .......

bence elektronik bir şey al fotoğraf makinesi ,tablet,netbook gibi.Erkeklerin en sevdiği hediyeler bunlar.O gün de bir filme falan bilet alın bebeğinizi olmazsa bir yere bırakın bir kaç saat dışarı çıkın bence:51:

eşinin dogum günü ayın kaçında benim eşiminki yarın ve adları balık burcu ama hiiiççç romantik deiller kim uydurduysa yalan kızlar fikişrlerinizi takip edicem ve uygulayacagım bende

bence elektronik bir şey al fotoğraf makinesi ,tablet,netbook gibi.Erkeklerin en sevdiği hediyeler bunlar.O gün de bir filme falan bilet alın bebeğinizi olmazsa bir yere bırakın bir kaç saat dışarı çıkın bence:51:
tablet aldı sabırsız.
foto da aldı..:55:
telefon istiyo benden daha çıkmadı martta çıkcakmış bayağıda pahalı para biriktiriyorum.hediye almiyım diorum
oğlumda bizle olcak geçen 3yılda olduğu gb:emir_bebek:

eşinin dogum günü ayın kaçında benim eşiminki yarın ve adları balık burcu ama hiiiççç romantik deiller kim uydurduysa yalan kızlar fikişrlerinizi takip edicem ve uygulayacagım bende

29 şubat aslında 4yılda bir kutlasam yeridir.:9::52:
geçensöledim bide balık olucan utan insan biraz romantik olur die
balıklar romantik değil duygusal olur dio
işin içinden çıkcak ya:24:

arkadaşlar dün çok güzel geçti yazim dedim hem başkalarınada fikir olur
inatçı kocişim özel bişi istemeyince
marketten hazır pandispanya aldım kalpliydi şansıma:51:
krem şanti sevmediği için muzlu pudingle yaptım
üstünüde dr.oetkerin kalpli süsleriyle ve yine aynı markanın harfleri vardı aldım.
iyiki varsın aşkım yazdım çikolata kalplerle bi küçük kalp yapıp içine nar doldurdum
veee muzlu ananaslı yaşpastam hazırdı
foto çektim ama maalesef nasıl olduysa çekememişim benm küüçük haylazım pastaya dalcaktı babası görmeden
acele ettim sanırım ..
buarada eşim bir ay önce bi italyan makarnası istiyodu onu yaptım.güzel oldu
bide fotolarımızı slyt yaptım müzik açtım televizyona bğldm izledik
güzel oldu :nazar:
evdede yapılırmış herşey:nazar:

masaj yapın her yerini öpün , hiç unutamıyacak

masajını bu akşam yapıcam bakalımçok yorgun ve morali bozuk
aromaterapi masaj yağı çok faydalı bilginiz olsun kendiizde kullanın bağağrısı moral bozukluğu uykusuzluk
hatta paik atak felan çok i geliyo bi yakınım denedi de

Back
X