Eşimin doğum gününü benden habersiz planlayan görümcem

Aysemutluuu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2018
257
170
103
33
Hanımlar merhaba ben mi fazla alınganım yanlış mı düşünüyorum bir fikir verin. Bugun sözde kayınvalidemlerde buluşacaktık ama benim misafirim geldi gidemedim eşim ve kızım gittiler meğer görümcem eşim için doğum günü planlamış ve ben gidemeyince keşke sende gelsen abimin doğum gününü kutlayacaktık herkese sürpriz olsun diye söylemedim dedi sen gelseydin sanada sürpriz olacaktı birdwb kutlayacaktım dedi ben yanlıs mı düşünüyorum eşimib doğum gününe bir hafta var ve benim başka planlarım vardı her iki aileyle beraber kutlamak gibi şimdi görümcem beni burda düşüncesiz yapmaz mı bak ben ilk kutladım sen düşünmedin ben düşündüm abimin doğum gününü der gibi sizin başınıza gelse ne düşünürdünüz? Bu arada ben bu durumdan rahatsız oldugumu bildirmeme ve gitmememe rağmen kutlamıs yine eşimde söylenmiş işte neden böyle yaptın benim eşimin haberi neden yok diye sizce abartıyormuyum?

Hanımlar merhaba ben mi fazla alınganım yanlış mı düşünüyorum bir fikir verin. Bugun sözde kayınvalidemlerde buluşacaktık ama benim misafirim geldi gidemedim eşim ve kızım gittiler meğer görümcem eşim için doğum günü planlamış ve ben gidemeyince keşke sende gelsen abimin doğum gününü kutlayacaktık herkese sürpriz olsun diye söylemedim dedi sen gelseydin sanada sürpriz olacaktı birdwb kutlayacaktım dedi ben yanlıs mı düşünüyorum eşimib doğum gününe bir hafta var ve benim başka planlarım vardı her iki aileyle beraber kutlamak gibi şimdi görümcem beni burda düşüncesiz yapmaz mı bak ben ilk kutladım sen düşünmedin ben düşündüm abimin doğum gününü der gibi sizin başınıza gelse ne düşünürdünüz? Bu arada ben bu durumdan rahatsız oldugumu bildirmeme ve gitmememe rağmen kutlamıs yine eşimde söylenmiş işte neden böyle yaptın benim eşimin haberi neden yok diye sizce abartıyormuyum?
Gitmiş olsan ne güzel birlikte kutlardınız ben bi sıkıntı görmedim süpriz dediğin böyle olur Zaten fazladan bi pasta kesilmesiyle bir şey olmaz asıl gününde siz yaparsınız zaten

esinin dogumgunu bugun muydu?
eger oyleyse esinin dogumgununde misafir agirlayarak asil ayibi sen yapmissin
baska bir gün dogumgunu ama haftasonu diye bugun kutladiysa bunda ne var ki? kardesi sonucta. sen de gercek gununde kutlarsin

* simdi okudum daha bir hafta varmis. hic alinacak birsey yok. osuruktan nem kapma allahaskina. gidin basbasa kutlayin iste haftaya ailecek. sanki cok merakli senin aileni gormeye bir de iki aile toplasalim demissin, plana bak.
senin dogumgununde sizinkiler+kaynana , gorumce elti vs gelse sen "harika bir supriz oldu" mu dersin?

Yani heveslenmiş, kendince bir şey yapmak istemiş ama gereksiz olmuş.
Sizi de sürece dahil edebilirdi, arasaydı Ayşe böyle böyle bir planım var diye 2 hafta önceden değil de gününde herkesi çağırıp yapabilirdiniz.
Benimde kırıldığım nokta buydu keşke benide dahil etseydi en azından fikir alışverişi yaparak aynı anda kutlardık

Gitmiş olsan ne güzel birlikte kutlardınız ben bi sıkıntı görmedim süpriz dediğin böyle olur Zaten fazladan bi pasta kesilmesiyle bir şey olmaz asıl gününde siz yaparsınız zaten
Eşim ve kızım çoktan gitmişti önceden haber verilmedi ben gitmediğim için mesaj atıp bildirdi

Benimde kırıldığım nokta buydu keşke benide dahil etseydi en azından fikir alışverişi yaparak aynı anda kutlardık
Yani çok büyük bir şey yok. Sadece düşünememiş o kadarını.
Bu kadar ufak şeylerden restleşip ara bozmayın derim.

Size de süpriz yapmak istemiş, heveslenmiş, açıklamasını yapmış. İlle öküz altında buzağı arayıp sorun yaratacaksız. Siz yine ne yapacaksınız yapın, engel mi bir kez kutlanmış olması.

Çocuğunuz da var, yeni evli değilsiniz. Bu yeni evli derdi gibi daha çok.
Görümce sizden önce kutlayınca ne olacak, siz geri planda mı kalmış olacaksınız? Sizin olmadığınız bir günde planlanmamış, işiniz çıkmış gitmemişsiniz.
Tersinden düşünün kendi kardeşiniz doğum gününüzü eşinizden önce kutlasa sorun olur muydu? Bir pasta alıp kesmek için illa eşten bir bakıma onay mı almak gerekir?
Eşinizin kardeşine söylenmesi de ayrıca gereksiz olmuş.

Sizi tabiki düşüncesiz göstermez . Bu düşünce abartı ölüm kardeşinin doğumgününü kutlamış sorun yok. Ama size demesi gerekirdi . O kadarı saçma geldi. Ama yine dusunememis der geçerim. Siz yine kendi planinızi yapın.

eşimib doğum gününe bir hafta var ve benim başka planlarım vardı her iki aileyle beraber kutlamak gibi şimdi görümcem beni burda düşüncesiz yapmaz mı bak ben ilk kutladım sen düşünmedin ben düşündüm abimin doğum gününü der gibi
E adamın doğum gününe 1 hafta varmış.
Bazen insanlar büyük kutlamalardan once küçük, bireysel kutlamalar yapabilirler ne var bunda? İlk ben kutladim o kutladım olunca değer kaybı mı oluyor?
Ne güzel kardeşi abisini düşünmüş derim ben olsam.

Kendikendinize dram cikartip, huzursuz olmuşsunuz, belki bir de bayilmalisiniz, tam olur

Son düzenleme:
Süpriz zaten ,misafir var diye gitmemişsiniz onların bundan haberi yok,hatta siz gelmeyince üzülmüşler ve en önemlisi o gün eşinizin doğum günü bile değil.Yani kırılmayın, gücenmeyin....

Çıtayı yükseltmişler😁
Sizin yeriniz ayrı elbette ama sürpriz adı altında sizden saklamaları bana şık gelmedi. Belki programınızı ona göre ayarlardınız, eşlik falan ederdiniz ne bileyim. Dışlanmış gibi hissettiniz belki.
Onlar o amaçla yapmadıysa bile buruk hissetmenizi anlıyorum ben

Back
X