Esimin dogum gunuuuu

nacizanem

1 yıl ara ile 2. Bebiş
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
1.110
335
333
Kizlar maysin otuzunda esimin dogum gunu vaar ama ne yapacagimi bilmiyirum farkli bissi olsun istiorum yeni ewliyiz ve ilk dogm gnu olcak ewliyken ... aramzda bazi problemler var biraz onlari unutturacak bana dha ck baglcak bu kadn bni gerckdn sewio dedirtcek bi dgm gnu olsn istiorum :)) bana yardmci olurmusunz ???? Bole dwgisikk bi dogm gnu kutlayan var mi yada goren bilen bnm aklma hc bsey gelmiyooo ((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatil mumkun degil ew de olabilir yada dsarda bi yer de olabilir mesela kmsenin olmadgi bi pknk alaani gbi yerler ikimiz olalim istiyorum ama ve farkli degsk biisi olsn diorum..

Ew de olabilir disarisi da ama ikimz olalim istiyorum....

Eğer arabanız varsa bagaja iki katlanır sandalye ve masa atın bi şişe içki güzel bi yemeğide alın yanınıza basın gidin şileye ( buarada minik bi pastada alın yanınıza) kumbaba diye bi yer var bomboşşşş sahil önğn deniz arkan orman şahane bi yer orda başbaşa çok romantik bi yemek yersiniz. Ayaklarınızı denize sokarsınız. Bomboş sahilde kocişinizle koşturup cilveleşirsiniz biz hem nişanlımla öyle yapıyoruz

Haha iyiymisss aklmdaaa bu :)))

şöyle şık bir masa hazırla ..
mum ışığı eşliğinde yemek yiyin ..
romantizm yaşayın .. süslen ..
birde küçük hediye alın .. daha ne olsun

benim esiminde 2hafta snra dogum gunu 1,5yillik evliyiz.gecen sene ki dogum gununde takim tshirtu almistim.ayrica sahile gidip tek tek cocuklari konusturduk arkadasla.iste dogum gunun kutlu olsun,mutlu yillar,x abla seni cok seviyr vs diye.sonra bunlari bi arkadas duzenledi.en sonuna da sevgiliyken nisanliyken dugunde vs birkac fotodan slayt yapti.aksam masayi hazirladim kendim hazirlandm.ugur bocegi pasta aldm kucuk.gelmk uzereykn mumu yaktim isigi kapattim guzel bir muzik esliginde iceri girdi hemn kutlama dans ettk falan.hazrladgm slaytida ona actrdm bi film ayarladm sen acabilirmsn diye.cok mutlu olmustu ve cok sasirmisti.

Aayyy cok romantik ve guzel olmuss ...

şöyle şık bir masa hazırla ..
mum ışığı eşliğinde yemek yiyin ..
romantizm yaşayın .. süslen ..
birde küçük hediye alın .. daha ne olsun

Evett haklisinizzz .... :))

Ben doğum gününde ona güzel bi pasta yapmayı, sonrasında ikimize özel bi hediye yaptırmayı mesela ikili tişört, fotoğraflı hediyeler daha karar vermedim veee kendime bir gecelik almayı düşünüyorum

Heheh gecelik isin kacinilmaz kismi zateeennnn kutulusumz imkansz o gece hihihi xdxd

Merhaba,

Nişanlıyken biz şöyle biir şey yapmıştım. Bir site vardı adını tam hatırlamıyorum. Sizin için bir video hazırrlıyorlar. Sokaklarda dolaşıp herkesi kameraya alıp " x seni çok seviyor." falan diye herkese söyletiyorlar. Yada insanların sizin adınıza neyi söylemesini istiyorsanız onları söylüyorsunuz. Onlarda o şekilde videoyu hazırlıyorlar. Hatta videonun sonunda ikinizin iisimleri yazan dilek fenerlerini göğe salıyorlar. Hatta şiir bile ekliyorlar. Ben hazırlatıp izletmiştim çook hoşuna gitmişti:) Nacizane fikrim bu :) Mutluluklar şimdiden:)

ev geleceği vakit bir yere saklan.
kapıdan girdiği yere, tam karşısına görebileceği yere bir not yapıştır.
seni seviyorum şimdi oturma odasındaki vazonun içine bakarmısın?
oraya gönder o notu buldur ve seni seviyorum şimdi şurdaki şunun içine bak......
5-6 yere bir yere gönder notları arka arkaya yazarak. çok şaşırır.
ama notu koyduğun yerler(ilk not hariç) çok açık yerlerde olmasın, bişelerin içinde olsun, onun yerini tarif et
daha heyecanlı olur
en son gönderdiğin notla da baktığı yerden bir hediye çıksın( mutfak dolabındaki bir saklama kabı olabilir mesela, ben saat almıştım)
çok şaşırır.
en son sen süslenip hazırlanıp çıkarsın, yada o telefon eder sana. ondan sonra çıkarsın.
tabi masa hazırla, yemek, pasta vs...
en son sen çıkarsın ve süpriz olur
ben de yeni evlendiğimizde yapmıştım çok beğenmişti.

yada eşinin ailesini davet edebilirsin akşam ansızın çıkıp gelsinler.
ama ilkini tavsiye ederim

dikkate alırsann.... tabiki evde kutla daha özel olur. kalpli balonlar yatak odasına salona her yere koy üzerlerine da çeşitli notlar yaz yapabiliyorsan tavana da yapıştır balonlardan. küçük mumlar var ya salonun ortasına kocaman kalp şekli yap mumlardan yatak odasına mutfaga tuvalete bile mum koy buram buram romantizm koksun her yer :) eve ilk gelişinde sımsıkı sarıl kocana çok sevdiğini söyle ve daha içeri geçmeden dansetmeye başlayın. güzel bi yemek hazırla. giyin süslen kuaföre git güzel bi hediye al mesela unisex tşort olabilir. sohbet ederken hep gelecekten bahsedin hep çok mutlu olacağınızdan birbirinizi hep çok seveceğinizden. tartışsanız sorunlar olsa bile sevginizin her şeyin üstesinden geleceğinden yani hep güzel şeyler konuşun. bir gecede bile ne kadar mutlu oldunuzu siz mutlu olunca hayatın ne kadar güzel olduğunu göreceksin :)

Harikkkaaasinn :))))

Seninkidee suppeerrr amaaa ayni bu sekilde ewlnme teklif etmsti bnaaa xd :)) hihi

Ole bi site varsa arastrcam cnim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…