merhaba arkadaşlar.Biliyorum herkesin ayrı ayrı derdi var ama bunca derdinizin arasında banada yardımcı olur musunuz?eşim benim derdim(birçoğununki gibi).benim akrabalarımı eleştiriyor sürekli onlara bir kulp takıyor o öyle bu böyle diye vede görüşmek istemiyor görüşmüyor da.kendi akrabalarıda dört dörtlük insanlar değil ama onlarınki hiç problem olmuyor yada hemen unutuluyor.ne yapmam lazım?özellikle dayım ve eşi ile görüşmek yüzyüze gelmek istemiyor.neymiş hoşlanmıyormuş.onlarda aksine seviyorlar eşimi yada arada ben olduğum için iyi davranıyorlar ama evde yanlız oturuyor yinede yanlarına gitmiyor.bende gidelim deyince sen yalakasın sen onların peşinde gez diye hakaret ediyor.Her konuda kendi dediği olsun istiyor kendi istediği yere gidilsin diyor.Bende aksine eşimle,ailemle,akrabalarımla birlikte olalım isterdim eskiden beri ama eşim hep problem çıkarıyor.ne yapmam lazım iyiliklede konuşuyorum bak sevmesen bile benim için gidip gelceksin insanların akrabalarını seçme gibi bir şasları yok diye kavgada ediyoruz ama yok sabit fikirli kendi doğrularından çeviremezsin.yardııııım.