Eşimin duyarsızlığına nasil yeter demeliyim

Bu tamamen vicdan meselesi. Bakarlarsa sağolsunlar bakmazlarsa eyvallah demek gerek. Biz bir çocuk yapacağız ama siz büyütrceksiniz işten arta kalan zamanlarda da biz çocuk seveceğiz diye anlaşma yapıp öylece yaptıysanız çocukları bilemem ama ben kv yahut anne olsam sırtım belim elim kolum ağrırken zaten ikisini üçünü büyütmüş evlendirmişsem tekrar annelik yapıp çocuk bakmak istemezdim. Üstünüze alınmayın bu konuda tüm çalışan ve kv yahut annelerine 'çocuğuma bakmıyor' diye çemkiren anneler hedefimde bu konuda. İç boşaltma diyelim :KK14:

Çalışan bir anneyim kizim daha cok kucuk annem bakiyor ve su an baba rahatsız olduğu için bakamıyor bende is yerinden 2 gunlugune izin alabildim eşimin ailesi cocuga bakmaya gelmiyorlar eşimin de bu olaya duyarsız kalması cirpindigimi gorupte birsey dememesi beni çıldırtıyor nasıl insan bunlar. Seytan diyor ki bas istifayı çalışma borcu harcı ödesin bakalım odeyebiliyormu. Calismazsam ev kirasını bile odeyemez. Acil bi çözüm bulmam lazım cikmazdayim

Bence eşinize bunu söyleyin. "Çok bunaldım. Çocuğa bakacak kimse yok. 2 gün içinde bakacak birini bulduk bulduk, yoksa işi bırakıyorum, haberin olsun" deyin. Biraz da o uğraşsın.

Back
X