kizlar napicami bilemedim ben yardim edin iki oldu ayni seyle karsilasiyorum sorunum esimin eski esiyle olan fotograflari iki ay once kayinvalidemin evinde eski fotolara bakiyoduk beraber bide ne goreyim hala dugun fotolarini atmamis kayinvalidem allahtan gormedim esim gordude bunlari niye gostriyosun dedi kapatti o gun hic konusmadim onunla neyse dedim yasli kadin unutmustur belki atmayi ondan sonra bugun ablasindayiz oda dedi gel fotolara bakalim tamam dedim getirdi esim mutfaktaydi biz bakarken yine o kadinla olan fotografini gordum isin ilginc yani ondan nefret etmisler hep basindan beri ama beni cok seviyolar beni istemiyolar desem olacak is degil ikisinlede cok iyi geciniriz neyse esimle saatlerdir konusmuyorum noldu diyo solemedim hicbisey tahmin ediyodur ama yolda gelirken uyuyo gibi yaptim elimi tuttu optu falan ama sonrasi yok napicam ben kizlar kimseye bisey diyemiyorum esime solesem tepkisi belli umursamicak yine ben napayim koca kadina lafmi soleyim dicek delircem sinirden biktim hakliyken haksizmisim gibi azarlanmaktan