Esimin eski iliskisi...

Bence doğmamış çocuga don biçme olmuş bu iş..Belki de size çok saygılı davranıp eskilere yüzeysel değinecekler? Eğer bahsedilme durumu olursa ah gençlik güzel şeylerdi geldii geçti diyip kapatın geçin konuyu.onlarda anlar..
Evet elimden geldigince eski konular konusuldugunda cool olucam belki ben de unv hatiralarimi anlatirm :)

Siz yanlarında olsanız da olmasanız da ister istemez akıllarına eski günler gelecektir. Ve silkelenip atacaklardır bu düşünceyi. Siz görüşnez veya eşinizle konuşma yaparsanız bu olayı tabu haline getirir, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürür, eski sevgilinin yerini sağlamlaştırırsınız belleklerinde. Akışına bırakın. Size ve varlığınıza alışsınlar.
dunki yasadigim stresi attim diyebilirim buradaki pylasimlari okudkca rahatladim.Tavrimi bozmadan sevencenlikle daavranip eskilerin bir onemi yok havasinda takilicam :)

Açıkçası şimdiye kadar da kimseyle görüştükten sonra o kişinin eski sevgilisini arayıp yeniyle ilgili konuşmadım,eskinin de kendi hayatı var ,ayıptır sonuçta,kendini bilen yapmaz,yapmamalı :) o yüzden rahat olun sıkıntı yapmayın :KK66:
cok tesekkur ederim.Kendi kendim komplekse girip begendirme cabasina girmicem dogal ve serin olmaya calisicam

Can sıkilacak bir konu ama o kadar değil. Evet eski günler mutlaka açılır o kızın adi muhakkak gecer. Özellikle siz yokken(mutfakta falan) illqki konuşulur. Amabu kadar zaman sonra cok da bişi olacagini zannetmiyorum.
Yalniz onlar gelince kulagıniz gozunüz hep onlarda olsun. İyi gözlemleyin. Ne olur ne olmaz

Can sıkilacak bir konu ama o kadar değil. Evet eski günler mutlaka açılır o kızın adi muhakkak gecer. Özellikle siz yokken(mutfakta falan) illqki konuşulur. Amabu kadar zaman sonra cok da bişi olacagini zannetmiyorum.
Yalniz onlar gelince kulagıniz gozunüz hep onlarda olsun. İyi gözlemleyin. Ne olur ne olmaz
yanlarindan pek ayrilmamaya calisicam:) ismini verp konusacak kadar densiz degillerdir insallah hissetigim an tum motivasyonum duser ve hepsine yansir bu durm

Iyi geceler.
Öncelikle konumu okuyup, yorum yapma nezaketinde bulunan herkese simdiden tesekkur ederim.
Yazlik bir yerde oturuyoruz ve esimin arkadasi esi ve cocuklariyla bulundugumuz yere yakin bir ilceye tatile gelmis.Tatil dönüşu bir gunlugne bize ugramak istiyorlarMiş.Mis diyorum cunku ben bu kisileri tanimiyorum sadece isimlerini duyuyorum 7 senedir.Buraya kadar sorun yok fakat... Gelecek kisinin esi esimin 5 yil suren ilk sevgilisnin yakin arkadasi.Iki yakin dost iki yakin kiz arkadasla sevgili olmuslar 5 yil hep 4lu takilmislar(beraber tatile gitmek vs)Nedenini bilmiyorum ama bes yilin sonunda esimin iliskisi bitmis fakat diger ikili evlnmisler.Esim bu iliskisinden sonra uzun sure kendine gelememis ki dikis tutturamamis ve yaşi epey ilerledigi zamnlrda benimle tanisip evlenme karari aldi.
Esim gelecekler dediginde tuhaf hisler kapladi icimi şöyleki onlarin 4 lu olarak bir yigin anilari var ve ben o anilarda yokum.Uzun zamandir gorusmeyen her insan gibi gecmisteki guzel gunleri yadecekler,mutlu ve hepbirlikte olduklari o zmanlari...ben yapayalniz hissedicem kendimi.Baska bir durum ise bu kadin eminim beni ona anlatacak beni izleyecek kiyaslayacak.Bunlari dusundukce geriliyorum ve motivasyonumun dusuyor.
Ha diyeceksiniz ki mdem bu kadar derde dustun kabul etme ama bu da olmz ki cocukca bir davranis olur ve esim gereksiz bir kiskanclik icine girdigmi dusunur.
Size sormak ve fikir almak istedigim nokta su;sizce gecmisten falan konustuklarinda ne yapmaliyim?Nasil olgun davranmaliyim?Fevri davranip kendime yakismayacak hallere girmek istemiyorum.Empati gucunuze ve tecrubelerinize dayanarak siz olsaniz ne yaoardiniz ya da ne yaptiniz?
Herkesin yapısı farklı işte. Başıma böyle bir olay gelse can atarım tanışmaya
Hadi bakalıö hodri meydan derim savaşa girsr gibi valla:))
Çok güzel ağırlardım ben olsam tüm enerjim ve samimiyetimle. Ev sahibeliğimi ortaya koyardım. İlgilenirdim. Yani çekingen olmamanızı sohbet ederken de aktif olmanızı tavsiye ederim. Onlar eski dost olabılır anılar konusulabılır ama siz de katılırsanız ilgilenirseniz aralarında konusmak yerıne size anlatmaya baslarlar olaylar öyle gelişir.. Gerilmeyin. Eşiniz sizinle evli, herkesin eskisi var.. Çok normal. Gelen kadın kıyaslarsa da en azından şöyle desin; çok iyi nazik ve güler yüzlü bir kadın. Bence.

Ben böyle bir ortamın içinde olsam tripten tribe renkten renge girer ama kimseye belli etmez içime ata ata otururdum. Yalnız kaldığımda da ağlardım büyü ihtimal:KK12:

Iyi geceler.
Öncelikle konumu okuyup, yorum yapma nezaketinde bulunan herkese simdiden tesekkur ederim.
Yazlik bir yerde oturuyoruz ve esimin arkadasi esi ve cocuklariyla bulundugumuz yere yakin bir ilceye tatile gelmis.Tatil dönüşu bir gunlugne bize ugramak istiyorlarMiş.Mis diyorum cunku ben bu kisileri tanimiyorum sadece isimlerini duyuyorum 7 senedir.Buraya kadar sorun yok fakat... Gelecek kisinin esi esimin 5 yil suren ilk sevgilisnin yakin arkadasi.Iki yakin dost iki yakin kiz arkadasla sevgili olmuslar 5 yil hep 4lu takilmislar(beraber tatile gitmek vs)Nedenini bilmiyorum ama bes yilin sonunda esimin iliskisi bitmis fakat diger ikili evlnmisler.Esim bu iliskisinden sonra uzun sure kendine gelememis ki dikis tutturamamis ve yaşi epey ilerledigi zamnlrda benimle tanisip evlenme karari aldi.
Esim gelecekler dediginde tuhaf hisler kapladi icimi şöyleki onlarin 4 lu olarak bir yigin anilari var ve ben o anilarda yokum.Uzun zamandir gorusmeyen her insan gibi gecmisteki guzel gunleri yadecekler,mutlu ve hepbirlikte olduklari o zmanlari...ben yapayalniz hissedicem kendimi.Baska bir durum ise bu kadin eminim beni ona anlatacak beni izleyecek kiyaslayacak.Bunlari dusundukce geriliyorum ve motivasyonumun dusuyor.
Ha diyeceksiniz ki mdem bu kadar derde dustun kabul etme ama bu da olmz ki cocukca bir davranis olur ve esim gereksiz bir kiskanclik icine girdigmi dusunur.
Size sormak ve fikir almak istedigim nokta su;sizce gecmisten falan konustuklarinda ne yapmaliyim?Nasil olgun davranmaliyim?Fevri davranip kendime yakismayacak hallere girmek istemiyorum.Empati gucunuze ve tecrubelerinize dayanarak siz olsaniz ne yaoardiniz ya da ne yaptiniz?
Merhaba Marla, ne yaptınız, görüşme nasıl geçmişti, merak ettim dee:))

Konu temmuzda açılmış. Herhalde geçmiştir. Ama düşünmeyin. Takmayın. Eşiniz sizi seçmiş kazanan sizsiniz. Geçmişe mazi derler.

gelen insanlar kendini ve ne yaptigini bilen duzgun insanlarsa gecmisten konussalarda ogunleri yad etmezler
esiminde boyle bir kiz arkadasi var esimin 18 senelik arkadasininda eski nisanlisi kiz simdi evli hala gorusuyoruz simdiye kadar hic eskiyi yad etmediler ettiklerindede daha farkli zamanlardaki anilarini yad ediyorlar
kiz nikah sahidim ve sadicimdi bu yuzden esimin diger arkadasini cagirmadik dugunumuze hatta
rahatsiz olacaginiz bir durum olursa tepki koymaniz normal sizi hice sayip o bayani konusmaya haklari yok

Back
X