- 30 Ağustos 2017
- 94
- 38
- 3
- Konu Sahibi tebessum91
Öncelikle yeni üye oldum ama nereye nasıl konu açacağımı bilemedim burayabyazdım.Yardım isteme konum eşim...3 yılı doldurduk evlilikte fakat hiç BİZ olamadık.Hep farklı bireyler olduk.Kadınlar kırılgandır diye düşünerek yaklaşmadı hiç bana.Yanında o kadar çok ağlamışlığım var ki...Gözyaşımı silmeyen,beni teselli etmeyen,omzunda bana yer ayırmayan bi erkek benim kocam.Bana romantik yaklaşmaz,duygularımı hiç düşünmez.Hatta yakın bi erkek arkadasının kardesine "tebessum hakediyo güzel şeyleri sürplerizi vs.ama içimden gelmiyo yapmak" demiş.Nedeni eski sevgilisine yapmış yapmış sonuç itibariyle ayrılmış.Gel görelim ki biz evlendik ve ben bu konuşmayı evlendikten sonra öğrendim.O kadar uzaklaştım ki eşimden çünkü hala beni mutlu etmek için bişey yapmaz.Mutlu etmesini geçtim beni hiç bi konuda hiç kimseye karşı savunmaz.Onun tanımadığı bi arkadasla beni üzen bi durum oldu görüşmeyi kestim o arkadasla.Noktasına virgülüne kadar eşime anlatmama rağmen olayı ki sadece eşlerimizle ilgili bi konuydu arkadaşlığı kesmemdeki durum onda bile karşı tarafın avukatı oldu.Hiç manevi desteğini hissetmedim ki ben.O konuşmayı unutturmak için çabalasa unuturum belki ama...Siz bu durumda olsanız ne yaparsınız?