Eşimin Eski Sevgilisi Yüzünden Bana Yaptıkları

tebessum91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
94
38
3
Öncelikle yeni üye oldum ama nereye nasıl konu açacağımı bilemedim burayabyazdım.Yardım isteme konum eşim...3 yılı doldurduk evlilikte fakat hiç BİZ olamadık.Hep farklı bireyler olduk.Kadınlar kırılgandır diye düşünerek yaklaşmadı hiç bana.Yanında o kadar çok ağlamışlığım var ki...Gözyaşımı silmeyen,beni teselli etmeyen,omzunda bana yer ayırmayan bi erkek benim kocam.Bana romantik yaklaşmaz,duygularımı hiç düşünmez.Hatta yakın bi erkek arkadasının kardesine "tebessum hakediyo güzel şeyleri sürplerizi vs.ama içimden gelmiyo yapmak" demiş.Nedeni eski sevgilisine yapmış yapmış sonuç itibariyle ayrılmış.Gel görelim ki biz evlendik ve ben bu konuşmayı evlendikten sonra öğrendim.O kadar uzaklaştım ki eşimden çünkü hala beni mutlu etmek için bişey yapmaz.Mutlu etmesini geçtim beni hiç bi konuda hiç kimseye karşı savunmaz.Onun tanımadığı bi arkadasla beni üzen bi durum oldu görüşmeyi kestim o arkadasla.Noktasına virgülüne kadar eşime anlatmama rağmen olayı ki sadece eşlerimizle ilgili bi konuydu arkadaşlığı kesmemdeki durum onda bile karşı tarafın avukatı oldu.Hiç manevi desteğini hissetmedim ki ben.O konuşmayı unutturmak için çabalasa unuturum belki ama...Siz bu durumda olsanız ne yaparsınız?

Aklı hala eski sevgilisinde bariz belli, yazık ediyor size. Hiç şüphelendiğiniz bir şey oldu mu ihanet tarzı bu zamana kadar? Hala görüşüyor ya da iletişimde olmasınlar?

Bir de ne kadar sürelik bir ilişkiydi biliyor musunuz? Siz tanıştıktan ne kadar süre önce bitmişti?

Bence eşine hiç bir konuda şikayet götürme, kişisel ve sosyal sorunlarını, bir de böyle dene. Biraz da mesafeli ol, al kitabını oku, peşinde dolaşma bir şeyler anlatmak için. Kaybetme korkusu şart bu erkeklere.

Aklı hala eski sevgilisinde bariz belli, yazık ediyor size. Hiç şüphelendiğiniz bir şey oldu mu ihanet tarzı bu zamana kadar? Hala görüşüyor ya da iletişimde olmasınlar?

Bir de ne kadar sürelik bir ilişkiydi biliyor musunuz? Siz tanıştıktan ne kadar süre önce bitmişti?
Tamamiyle bilmiyorum aklı onda diye bende düşündüm ama klasik erkek cevabı işte"öyle olsa senle evlenmezdim"bu arada yaklaşımınız ne kadar güzel cevap verme tarzı insanın kendini yansıtıyor.

Canım ya yeni okudum konunu.Geçmişe sünger çekmenin vakti geçiyor bile eski sevgilisi değer bilmedi diye eşine saygısızlık yapıyor. Madem içinde birşeyleri bitiremedi niye evlendi sizinle.

Bence eşine hiç bir konuda şikayet götürme, kişisel ve sosyal sorunlarını, bir de böyle dene. Biraz da mesafeli ol, al kitabını oku, peşinde dolaşma bir şeyler anlatmak için. Kaybetme korkusu şart bu erkeklere.
Kaybetme korkusu şart haklısın arkadasım ama seven korkar kaybetmekten.Sevmiyosun dediğim zaman inkar ediyo,böyle olmuyo dediğim zaman kaçıyo sorunlardan.Hep halının altına süpürdük sorunları ama zamanlı zamansız çıkıyo ortaya

Tamamiyle bilmiyorum aklı onda diye bende düşündüm ama klasik erkek cevabı işte"öyle olsa senle evlenmezdim"bu arada yaklaşımınız ne kadar güzel cevap verme tarzı insanın kendini yansıtıyor.

Teşekkür ederim çok, keşke bir yardımım da dokunabilse cevaptan ziyade. o_O

Siz bence bir süre eşinizin hareketlerini tamamen gözlemleyin. Eğer gizli gizli konuşma durumu varsa mutlaka bir yerde açık verecektir. Şöyle bir durum da olabilir, eski sevgilisine değer vermiş sürpriz yapmış ancak terk edilmiş olduğu için sizi de kaybetmekten korkuyor ters psikoloji yapıyor da olabilir. Değer vereni sevmezler inancı hepimizde var ne yazık ki. Travma yaratan bir ayrılık yaşamışsa illaki sevgi olması gerekmiyor. Mesela ben önceki ilişkimde aldatıldım. Kendisine zerre aşk-sevgi beslemiyorum. Ancak nişanlıma tam manası ile güvenemiyorum eskiden aldığım bir darbe yüzünden. Sevgi ile alakasız, geçmişte derin üzüntü bırakan insanlar yüzünden insan hayatındaki insana tedbirli yaklaşıyor.

Canım ya yeni okudum konunu.Geçmişe sünger çekmenin vakti geçiyor bile eski sevgilisi değer bilmedi diye eşine saygısızlık yapıyor. Madem içinde birşeyleri bitiremedi niye evlendi sizinle.
Benim bi çok şey burnumda kaldı başkasının faturasını bana kesti

Aklı hala onda olsaydı sizinle evlenmezdi öyle mi?
Hadi öyle diyelim..
Peki neden eski sevgilisinden değer görmediği için sizi cezalandırıyor?
Saçma.
Böylesiyle ömür geçirmek zor olsa gerek. Maddi manevi olanaklarınızı ölçün tartın bir karar verin ve mümkünse kendi yolunuza bakın.

Dejavu oldum galiba, bu metni önceden iki kere daha okumuş gibi hissettim.:KK23: O halde pardon efenim.
Keşke başka kimse de böyle şeyler yaşamasa.Evlilik çoook zormuş ve bence hiçmiş.
Teşekkür ederim çok, keşke bir yardımım da dokunabilse cevaptan ziyade. o_O

Siz bence bir süre eşinizin hareketlerini tamamen gözlemleyin. Eğer gizli gizli konuşma durumu varsa mutlaka bir yerde açık verecektir. Şöyle bir durum da olabilir, eski sevgilisine değer vermiş sürpriz yapmış ancak terk edilmiş olduğu için sizi de kaybetmekten korkuyor ters psikoloji yapıyor da olabilir. Değer vereni sevmezler inancı hepimizde var ne yazık ki. Travma yaratan bir ayrılık yaşamışsa illaki sevgi olması gerekmiyor. Mesela ben önceki ilişkimde aldatıldım. Kendisine zerre aşk-sevgi beslemiyorum. Ancak nişanlıma tam manası ile güvenemiyorum eskiden aldığım bir darbe yüzünden. Sevgi ile alakasız, geçmişte derin üzüntü bırakan insanlar yüzünden insan hayatındaki insana tedbirli yaklaşıyor.
benim eşime karsı bi yanlışım olmadı onun adını söylerken burnum sızlardı farklı sehirlerdeydik.Sana kurban olurum diye diye severdim.Ve bendeki şu son durum ne biliyo musun yüzünü görmek istemiyorum

Kimseye kolay kolay bosan gitsin diyemem bi yuva kolay kurulmuyor. Fakat ortada güvensizlik, ilgisizlik hat safada. Kararı sizden daha iyi verebilecek biri yoktur.

Aklı hala onda olsaydı sizinle evlenmezdi öyle mi?
Hadi öyle diyelim..
Peki neden eski sevgilisinden değer görmediği için sizi cezalandırıyor?
Saçma.
Böylesiyle ömür geçirmek zor olsa gerek. Maddi manevi olanaklarınızı ölçün tartın bir karar verin ve mümkünse kendi yolunuza bakın.
Evet bence de saçma.Beni tatmin etmiyo dedikleri.Aklın ondaysa ben yolunuzdan çekilirim o da boşanır seni istiyorsa herkes yoluna bakar dedim ama beyefendiyle konuşulmuyo ki sesini yükseltip benim sesimi bastırıyo kabullenmiyo.Başkasının hatası yada değil terketmiş diye eski sevgilisini suçlamak istemiyorum terk nedeni ne bilmiyorum ama evet bi başkasının faturasını 3 yıldır ödüyorum

Kimseye kolay kolay bosan gitsin diyemem bi yuva kolay kurulmuyor. Fakat ortada güvensizlik, ilgisizlik hat safada. Kararı sizden daha iyi verebilecek biri yoktur.
Ama işte bi gün beni alsa karsına ellerimi avuçlarının arasında tutup bak tebessüm ben seni seviyorum seni hayatıma katıp yol arkadası ettim,kafanda farklı şeyler olmasın geçmişte böyle şeylerin konuşması geçti yapmadığım şeyler için özür dilerim bundan sonrası güzel olcak bizim için dese ve bunları kalpten söylediğine inansam ses tonundan yüz ifadesinden gözlerinden herşeye sünger çeker devam ederim.

Evet bence de saçma.Beni tatmin etmiyo dedikleri.Aklın ondaysa ben yolunuzdan çekilirim o da boşanır seni istiyorsa herkes yoluna bakar dedim ama beyefendiyle konuşulmuyo ki sesini yükseltip benim sesimi bastırıyo kabullenmiyo.Başkasının hatası yada değil terketmiş diye eski sevgilisini suçlamak istemiyorum terk nedeni ne bilmiyorum ama evet bi başkasının faturasını 3 yıldır ödüyorum
Üzgünüm ama bana öyle geliyorki eşiniz eski sevgilisiyle hesabını kapatamamış. Yoksa bu konuları evliliğine bu kadar yansıtmazdı.
Yani şöyle düşünelim hepimizin eski sevgilisi oldu. Neler yaşadık aldatıldık yalanlar söylendi vs içerikler çeşitlenebilir. Ama defter kapanır kişi tarihe gömülür.
Evet insanlar yaşadığından ders alır orası ayrı. Ama herkes eski sevgilisinin acısını eşinden çıkarsaydı ohhooo ortalıkta sağlam evlilik kalmazdı.

Back
X