Madem eski sevgilisini unutamayacaktı evlenmeseymiş o zaman.Size böyle bir şey yapmaya hakkı yok.Herkes ne hayallerle evleniyor sonuçta[/QUOTE
Madem eski sevgilisini unutamayacaktı evlenmeseymiş o zaman.Size böyle bir şey yapmaya hakkı yok.Herkes ne hayallerle evleniyor sonuçta
Defalarca bu cümleleri kurdum ona ama insan vicdansız olunca karşısındakinin ne hayalini düşünüyo ne duygusunu.Ben onu çok sevmiştim inkar edemem ama içimde zerresi kalmadı sevginin.Öyle nefret kin var ki içimde.Hiç bişey olmamış gibi kenara çekilip elimi kolumu sallaya sallaya gitmek istemiyorum.Üzüyomuyum bilemiyorum ama canını sıktığımı görüyorum.Ama çabalasa en azından evde ona huzur veririm.Çabası da yok.Güzelce çok konuştum olmadı bağırdım anlattım olmadı.Algılamak istemiyo bi düşünse ben ondan bugune kadar maddi anlamda birşey istemedim sözlüyken yanıma geldiğinde bi kuyumculara bakalım dedik.O zamanlarda artistlik taslıcak ya beni pırlantacıya götürdü ben ayıp olmasın diye bi kaç yüzüğe bakıp pırlanta istemiyorum şöyle taşlı tuşlu altın uygun fiyatlı üzerindede imitasyon taş olan yüzük istiyorum dedim.Düğünü tek yaptı balayı için otel falan bakıyodu güya ben ondanda vazgeçtim.Daha maddi konularda ben çok alttan aldım ki mesleği var şükür çalışıyo ama ben yüklenmedim onun da işine geldi ucuza geldim değerim olmadı şöyle kök söktürcektim ki hiç olmasano kadar masraf yaptım tebessümü elimde tutayım dicekti