• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski sevgilisini kıskandığım için boşanmak üzereyim..

anladıgım kadarıyla hatanın farkındasın ama kontrol altına alamıyosun kendını sımdı bızlerden ılac olacak bırsseyler duymak ısıtıyosun ama bız bısey yapamayız cunku ortada kıskanacagınız durum yokkı aklı verelım haklısın haksızsın dıyelım ortada sızın basedemedıgınız dugularınız var ve bu klişe lafı soylemek zorundayım uzman yardımı almalısınız

canimsin ya

gercekden abartmisin,ben esimin eski sevgililerini kiskandigiim olmusdur,lise yillarinda varmis ismini ögrenmisdim facede buldum bakdikca ay surasi hic güzel degilmis burnuna bak kasi gözü su bu derken dedimki napiyorum ben ,eger isteseydi adam onunla evlenirdi benimle niye evlendi ozaman diye,benim esimde cok ilgili elinden geleni yapar benim icin ama üstüne bu yüzden fazla gidersen ummadigin tas bas yarar gider eski sevgilisine ona siginir,sen onu itiklemis olursun
benden söylemesi
cok dara gelen erkekleride görüyoruz cevrede

ya konu sahibi arkadaşım ilk gün yaptım sana yorum şimdi gözüm takıldı bir bakayım dedim oh ohhhh konu almış gitmiş senin derdin burdaki insanlarla polemik yaşamakmı? kaç kişi bende dahil sana pskoloğa git en kısa zamanda dedik hatta sana yardımcı olanlar bile oldu sen hala millete cvp verme peşindesin kaç kişi sormuş pskoloğa gittinmi deiye cvp bile yazmamışsın senin bundan kurtulmaya pek niyetin yok sanırım sevgilerle:1closedeyes:

senin yaptigin biraz bencillik,ayni seyi esin sana yapsaydi sen hemen kosardin bence bosanmaya ,cekemem derdin,ama tekrar söylüyorum kocan bunalima girerse seni mutlu etmek icin herseyi yapan kocani mumla ararsin,evde bulamadigi huzuru disarda arar,ayrica bosanmis olsan adi konmamis bir bosanma olcak yani sorulsa sana benden önceki sevigilisini kiskandim bosandik ,elalem agizlariyla degil baska yerleriylede güler,kocanin kiymetini bil hayatta bir cok kadin binlerce kez aldatiliyor ve yillar sonra unutup mutlu bir sekilde yasayanlarida göz önüne al,kocan seni aldatmiyor bellik senden önceki bisey kiskanman kadar sacma bisey yok,arkadaslara katiliyorum psikologa git

sen böyle seyler duymak istiyorsun anladigim kadarilya,baska duygular yasiyorsun seni anliyorum,bunalimdasin v.s ama bu sözler senin evliligini düzeltmez,ben sana sunu söyleyim ben 3 yil psikologa gittim baska sebeplerden dolayi,ve bizim söylediklerimizdende agir olabiliyor doktorun söyledikleri,yani senin yüzüne karsi sen hatalisin sen istedin oldu tarzinda cümleler duyabilirsin .sanmaki psikolok sana teselli verip cok haklisin bunalimdasin karmasik duygulardasin ,yazik sana sen neler cekmisin felan filan diceni sanmiyorum

Ne psikologu anlamadim?Ama bence sana sira gelmez sonboard.:)O zaman bu sitede herkezin 1 psikologa ihtiyaci var;ben dahil.Bu sitenin amaci paylasmak-bir bilenden yardim almak degil mi?ben ilk olarak kendi fikrimi beyan ederim.Sen tartarsin,uygun bulursun bulmazsin.Yorumlari okuyunca-ciddiye alinmadigin-fikrine kapildim.En cokda ''esim beni cok seviyor ama ben.....''''esim cok iyi ama ben .....''ile baslarsan cumlelerine ''esim boyle igrenc ben boyle iyiyim'' ;''esim boyle sahtekar ben boyle ahlakliyim'' cilardan bu yorumlari alirsin:)Eminim sende cok iyisindir ve esinde 4/4 luk degildir.Boyle olsa bu sorunlari sana yasatmazdi degil mi?Bir duzende tek basina kurulmaz.Esine durumunu anlat ve herseyi tum acikligiyla anlatmasini zira kafanin karisik oldugunu soyle.Gercekler bazen cok daha az aci cektirir.
Bu sorunu astiktan sonra esini bir daha gereksiz yere kiskanmayacagina ben eminim.Allah mutlu etsin.

senınde sevgilin varmıs ne die takıosunki.. her erkegin hayatında kadın oluor.. artık bunları aş millet neler yapıor.
kocanın degerini bil bence.. ne cok sorun yasayan kadın var.. yapamıorum diosanda piskolga gorun adama da yazık.

hihihhii kontescim hiç güleceğim yoktu aynen bende o kadar şefkatli yaklaştım tüm kalbimle yardımcı olmaya çalıştım saf ve temiz duygularımla ama fazla kaptırmışım kendimi sanırım konu sahibi benden daha sakin ve sıradan hatta amaaan üf sende kimsin be hikaye yazmışın der gibi bir tarzda cvp verdi halbuki öylede gaza gelmişimki biz senin sonuna kadar yanındayız anlat dinleriz yardımcı oluruz filan:DDD
olsun neyse arkadaşımızın ruh haline bağlıyoruz artık ne yapalımkaydirigubbakcemile3
he walla kuşum nabcan,üstümüze düşeni yapalım da gerisi karşı tarafın bilecği iş kaydirigubbakcemile2Şeniz

Sevgili arkadaşlar,zaten konunun tamamını ve yorumları okuduğunuzda arkadaşın aslında sorunun çözülmesi için değil,milletle ağız düellosuna girmek için konu açtığını görürsünüz..
Bir yerde hatta onu kıskandığımızı falan yazmış,bunlar komik şeyler.Burda kaç kiişi varsa hepsinin söyledği şey;psikolğa gitmesi yönünde.
herkes bunda hemfikir.
Daha ciddi sorunları olan arkadaşlar,kan arıyan insanlar var burada..Onların sorunlarına eğilmek sanırım daha yerinde bir davranıs olabilir.Çünkü bu topikte çözüm arayan biri yok.
herkese iyi pazarlar dilerim..
sevgilerr.

Back
X