eşimin eski sevgilisini unutamaması

esinedelidivane

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
61
8
13
daha oncekı yazdıklarımı okuyanlar bılırler yanlıslarım ıcın benı affedın ama ben hic iyi değilim eşim bastan berı benı sevmıor bunu bana hıc hıssettırmedı eskı sevgılısıyle ayrılma sebebı olarak bıle benı göruyo bana yardım edın hamıleyken daha farklıydı hersey benım ustume duserdı sımdı cocugumuz oldu ınterne t gecmısınde hep eskı sevgılısının profılıne baktıgını yakalıyorum eskı sevgılsı dedıgı arkadasının kardeşi ve onun adı geçtiği anda sankı eşimi tanıyamıyorum bu beni öldürüyo aranızda esinin eski sevgilisini unutamadıgını bilenler var mı nasıl unuttturabilirim kocama onu kizda onu unutamamıs gıbı sayfasında o tarz seyler paylastigini düsünüyorUM

Bunu eski konunun sonuna eklesen seni yanlış anlayanlarda görse daha iyi olmaz mı? Bu konun kapanır zaten, sen eski konunun devamına iliştir bu yazıyı

Ben az once size kızıp ezik demistim ama kızmakta haklıydım cok agır konustunuz. Yarası olan gocunur da demıstim onda da haklıymısım. Siz bastan hata yapmışsınız bu saatten sonra düzelmez ama cok üzüldüm... Ne yapılır bılmıyorum. Allah kımsenın basına vermesin. Ve bence konu kapatılacaksa bu degıl de dıgerı kapansın cunku asıl problem bu konuda var yani çözüm gerektiren problem

Hic bisey anlamadim. Bi yandan kocam beni cok seviyor aşık diyordu simdi sevmiyor diyor. Celiskili iliski...

Zaten ilk actiginiz konuda belliydi böyle bir durumda oldugunuz.
Dalga gecenlerede o yüzden hic anlam veremedim..
Herneyse
Allah yardimciniz olsun

Ayrilma sebebi olarak sizimi sucladi ? Yani direk size senin yüzünden vs mi dedi?

İnsanlara zorla kendini sevdirmenin formülü yok. Ne desem üzüleceksiniz simdi. Bazi hatalarin bedeli böyle ağır oluyor, umarim düzelir yinede ve olan cocuga olmaz.
Cocuklar kurtarici degil anlayin bunu artık lütfen.

Bu eski sevgili ne kadar cok lldu bugun.
Sanki bi grup oturmus hepberaber yazip egleniyor.
Sayet konular dogruysa. Allah yardim etsin

Bu ne ya..baska yerde esim beni cok seviyir yazmissin.fake ptofil misin..uff sıktin....gerceksen seni sevmeyen adamla yasamaya devam et...takinti yapmissin..

Diğer konunun altına bunu yaz ve o konuyu kapat. Lütfen git şimdi biraz uyu dinlen. Sabah oldu sen hala uyumadın, lafların derdine düştün. Biz cevapları yazalım uyandığında okursun. Bu kafaya okuduklarını anlayamazsin.

Noldu esin sana asikti unutmuştu.ve bide benle evlensin diye birlikte oldum evlendik demissin zoraki bi evlilik. Ondan sonrada ahkam kes ayy neyse

Önceki konunu okuyunca
"Ehhehe, seni sevmeyen bi adamla sevişmeyi becerebildiysen, bu işten para kazananlardan bi farkını yok gözümde. Ehhehe, bi de ballandıra ballandıra anlatmış, şirin şey. " diyecektim.
Şimdi bunu okudum, ve muhtemelen feyk olduğun için herhangi bir ekleme yapmayacağım. Ehe.

Esler sadece karilarini sever anladik da bunca aldatan erkek niye var acaba....ilginc..
Bence fake degil bu.diger konuya inat acti bu konuyu...kendide ayni durumda diye...bosverr kimi severse sevsin senin yaninda herif bacim...stv filmlerindeki gibi oyun cevirerek herifi evlilige mecbur birakmis in oda vicdanli biriymis seni birakmamis ..ee sıkıntı ne?yasa git iste...zafer senin olmus...ne huzursuz ediyor seni...adamin bedenine sahip olmussun ruhunada karisma istersen...

Back
X