- 28 Mayıs 2012
- 55
- 0
- 96
- Konu Sahibi sporcuanne1997
kızlar derdim beni yedi bitirdi valla.erkeklere hizmetçi olarak yetiştiriliyoruz resmen.sorunum şu ki çalışıyoruz ikimiz de,ben sağlıkçı olduğum için gece nöbetlerine gidiyorum çalıştığım kurumda işler çok ağır.psikolojik baskı stres,hasta yakınları sorunu vs.sabaha kadar yoruluyorum.üstüne üstlük evim işyerime 100 km uzakta 2 saat yol gıdıp gelıyorum calıstıgım gunler.eşimse işi eve 5 dk uzaklıkta,sabah 8 akşam 5 çalışıyor,stres yok akşama kadar oturup çay içiyorlar güya memur.canları sıkılıyor akşama kadar..bi de benden akşam yemek yapmamı,ona hizmet etmemi,çamaşır yıka,bulaşık yıka,evi toparla,nöbete giderken akşam yiyeceği yemeği yap git evden,ütüsünü yap..sabah nöbetten geliyorum evi b.k götürüyor,yediği yemeğin bulaşığı bile duruyor(makinam yok)..ben hangisine yetişecem şaşırdım..ailesi oğlum yapma,sen otur köpeğin olayım,ben pişireyim sen ye,aman kalkma incilerin dökülür el bebek gül bebek büyütmüşler.eğer bir oğlum olursa kesinlikle herşeyi öğreteceğim ben kaynanama bu konuda çok kızıyorum gelinim bana kızmasın..bi de çocuk düşünüyoruz..bu durumda nasıl olacaksa bi de çocuk oldu mu ne yapacam hangisine yetişecem..birinde çay demle de içelim de di bir akşam canım bugünde sen demle çok yoruldum nöbette dedim küstü 2 gün konuşmadı..derdim uzun biliyorum..ama canım çook sıkkın artık ellemiyorum hiçbirşeyi..saldım gitti kendimi kasmayacağım artık,..kızlar ne yapmalıyım fikir verin bu adamı nasıl alıştırabilirim ev işlerine yoksa bu evlilik kavgayla devam edecek..şimdiden yarının stresi başladı yorgun yorgun nöbetten cıkıp eve gidecem yine aynı manzara..offf....