Evet onun icin ayri para ödersiniz.Esimin bekarlik zamaninda kv min istegiyle yapilan bi evi var. Apartman 3 katli. Ilk kat kiraci kaliyor. Ikinci katta dayilari ve ananesi oturuyor. Ucuncu kat esimin ama ordada bi akrabalari kiraci. Evin tapusu yoktu. İmar barışından faydalanalim dediler. 6000 civari para verdik. Başvuru yapildi. Benim sorum ortak tapu oluyomuş bu islem sonunda. Evi satmak istersek kat tapusu almamiz gerekiyomuş onun icin de ayri bir başvuru gerekiyomus. Bunun icin ayrica para odeniyomu ve uzun suruyomu bu islem?bilgisi olanlar paylasirsa cok sevinirim
Ne kadar acaba cok mu tutar?nerden ogrenilebilir ve ne kadar sürer acaba bu süreç? Evin tapusunun alınıp bi an önce satılmasını istiyoruz da
Esimin bekarlik zamaninda kv min istegiyle yapilan bi evi var. Apartman 3 katli. Ilk kat kiraci kaliyor. Ikinci katta dayilari ve ananesi oturuyor. Ucuncu kat esimin ama ordada bi akrabalari kiraci. Evin tapusu yoktu. İmar barışından faydalanalim dediler. 6000 civari para verdik. Başvuru yapildi. Benim sorum ortak tapu oluyomuş bu islem sonunda. Evi satmak istersek kat tapusu almamiz gerekiyomuş onun icin de ayri bir başvuru gerekiyomus. Bunun icin ayrica para odeniyomu ve uzun suruyomu bu islem?bilgisi olanlar paylasirsa cok sevinirim
Mune abla bir konuda yazmisti gelince kendiside aciklar sanirim ayri tapu istedigin de kisi basi para verilmesi gerek miktarda az degil galiba tabi sehir vs onemli.
Rica ederim, tapu yoksa aslında sözle şifahen kendi aralarında anlaşmışlar olarak algıladım doğru mu?Çok teşekkürlerMune . Şu an ev kv uzerine. Yani tapu yok ama onun uzerine yapmislar nasil oluyorsa. Ama ev oglumun diyor yani kagit ustunde onun ama eşime verecek. Bu durumda hisseli tapu olursa 3 kisinin hissesi olacak. Dayı, anane ve kv. Ornegin Allah gecinden versin anane vefat ederse 3 dairede 3 kişinin ve mirasçılarının da hakkı olur. Doğru anlamışımdır umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?