eşimin fantazi düşkünlüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi nnehirr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nnehirr

Ziyaretçi
eşimle çok güzel giden bir evliligim ve cinsel hayatımız war fakat eşim son bir aydır deişik fantaziler peşinde.. ne yapacagımı sasırdım onu kırmamak için isteklerini yerine getiriyorum we ilişkiden sonra melek olup ucuyo benım herif mutluluktan (zaten hep melektır benımö kocişim ama aşırı iyimser oluo) bende acaba onun istediklerini yaptım diye mi bana böle iyi davranıyo die dusunuyom bazen sızce benı kullanıyo mu ???fisfisfis

böyle düşünmen garip geldi yatıp kalkıp şükretmen lazım bence eşin seni arzuluyo ve sen de onu mutlu ediyorsun.

evli bi bayanın böyle düşünmesi gerçekten değişik geldi ama evli arkadaşların da yorumlarını dinlemek lazım (:

karı koca ilişkisinde kullanılmakta ne demek:uhm: sen kocanı arzulasan ve mutlu olduğunda bunu belli etsen o kullanıldığını mı düşünecek
hem sıradan olmak ii değildir, senden başkasında bunları yaşayamayacağını bilir, hemde hep aynı hep aynı nereye kadar yanı renkli olması ve seni istemesi kötü mü?
yoksa ifade etmediğin bişiler mi varsengözlerimebaksanab

Hiç anlamadım ki..:uhm:
Güzel bir evliliğiniz varsa renkli bir cinsel hayatınız olması çok normal.Peki siz nasıl eşinizin sizi kullandığını düşündünüz ki?sengözlerimebaksanab
Seks bir paylaşımdır. Karşılıklı mutluluk ve hazdır. Siz eşinizle beraber olmaktan,cinsel hayatınızı renklenmesinden memnun değil misiniz?fisfisfis

arkadaslar tereddüt ediorum ama benı çok svdıgını bılıorum yinede yorumlarınız benı tatmin edıo tesekkurler canlarım

Hiç anlamadım ki..:uhm:
Güzel bir evliliğiniz varsa renkli bir cinsel hayatınız olması çok normal.Peki siz nasıl eşinizin sizi kullandığını düşündünüz ki?sengözlerimebaksanab
Seks bir paylaşımdır. Karşılıklı mutluluk ve hazdır. Siz eşinizle beraber olmaktan,cinsel hayatınızı renklenmesinden memnun değil misiniz?fisfisfis

tabiikide memnunum hatta bu hosumada gıdıo (fantaziler) ama ne bılıım işte yaa saglıklı dusunemıyorum arkadaslar saolun yorumlar ıcın sızı çok sevıorummm

eşinin isteyipte senin istemediğin şeyler mi yapmak zorunda kalıyorsun ki bu düşüncelere kapılmışsın.. bence sen memnun olmuyorsun,rahatsız eden birşeyler olmuş açık anlatmamışsın yoksa arzulanan bir kadın neden şikayet etsin...

ne bıleyım ya aşırı arzuluo benıı:):)

aman be nehir hiç tereddüt etme sende istedikten sonra keyfini çıkar canım benım, elbetki birbirinizden istiyceksiniz kimden istenirki başka... acaba bu fantaziler seni utandırıyorda ondan mı tereddüttesin :)

eşimle çok güzel giden bir evliligim ve cinsel hayatımız war fakat eşim son bir aydır deişik fantaziler peşinde.. ne yapacagımı sasırdım onu kırmamak için isteklerini yerine getiriyorum we ilişkiden sonra melek olup ucuyo benım herif mutluluktan (zaten hep melektır benımö kocişim ama aşırı iyimser oluo) bende acaba onun istediklerini yaptım diye mi bana böle iyi davranıyo die dusunuyom bazen sızce benı kullanıyo mu ???fisfisfis

kız sen ne böyle şeyler düşünüyorsun bırak tadını çıkar eşin sende bişeyler istiyorsa ve bunu seninle paylaşmak istiyorsa o sana tapıyo be demekki gözü dışarda değil ne güzel ya.
bazen benim eşimde değişik şeyler ister hatta öyle bişey oluyorki offff ya yapmasak bunu diyorum(tabii içimden)istediği olduktan sonra o kadar mutluki anlatamam ve bu benişm hoşuma gidiyor çünkü eşimi tatmin ve mutlu edebiliyorum demekki sende edbiliyorsunki eşin mutlu..
alan memnun verende memnun:roflol: sen fazla kurcalama tadını çıkar bugünlerininyerimseniben

ne güzel işte daha ne istiyosun
adam ne güzel renkli kişilik
ne yapıyosan yap bu yaşında
sende onu kullan :roflol:
sonra yaş geçipte monotonlaştığında kafanı vurma duvarlara
tadını çıkar

aman be nehir hiç tereddüt etme sende istedikten sonra keyfini çıkar canım benım, elbetki birbirinizden istiyceksiniz kimden istenirki başka... acaba bu fantaziler seni utandırıyorda ondan mı tereddüttesin :)

yok hayır kesınlıkle utanmıyorum eeşimden ama ne bıleyım uffftatlicadiarzu

nehirr evli olmasan tamam sevgilin kullanabilir diyebiliriz ama evlisin.bence çok normal.
demekki eşin seni çok seviyor ve sende ona çok çekici geliyorsun seni arzulaması gayet doğal.
bence şüphe edeceğine sende ona katılmalısın.

haklısınız canım ya çok saolun mutlu edıo yorumlarınız benı hepinizi çoooook seviorumm

sende ona gel bu gunde sunu yapalım de o zaman şaşırsın, ilonanın dediği gibi monotonlamadan ewel...

diorum zaten bi gunumuz boş geçmıo uykusuzum yaa aahh ahh benım kocadan darısı tum böle istiyenlerın basına

Ne guzel iste,iliskiden sonra isim bitti eyvallah diyen kocalardan degilmis,hem mutlu oluyorsun,hem esin sana iyi davraniyor,kullanilmak bunun neresinde?

ewet galiba ben bıras garip düşünüorum suc bende mı ne??

tabiikide memnunum hatta bu hosumada gıdıo (fantaziler) ama ne bılıım işte yaa saglıklı dusunemıyorum arkadaslar saolun yorumlar ıcın sızı çok sevıorummm

vallahi birşey anlamadım,fanteziler hoşuma gidiyor diyorsun,seni çok arzuladığını söylüyorsun,çok mutluyum diyorsun,peki canım hoşuna gitmeyen nedir yani sorun ne ,ya anlatmadığın birşeyler var ,ya da bizimle şaka yapıyorsuna:uhm:benneyaptımki

vallahi birşey anlamadım,fanteziler hoşuma gidiyor diyorsun,seni çok arzuladığını söylüyorsun,çok mutluyum diyorsun,peki canım hoşuna gitmeyen nedir yani sorun ne ,ya anlatmadığın birşeyler var ,ya da bizimle şaka yapıyorsuna:uhm:benneyaptımki

kesınlıkle saka yapmıorum saka yapıcak yası geçtıgıme ınanıorum ama işte dıorum ya saglıklı dusunemıyorum :1no2:

Back
X