Eşimin gamsızlığından bıktım

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
iyi Kandil'ler öncelikle.o kadar sinirliyim ki size danışıp fikri almak istiyorum.
Eşimin bir iş arkadaşı var işini çok bilen uyanık birisi bizim iyi olmamızı hiç istemiyor ve eşime sürekli şaka ile karışık laf atıyor ben bilirim havasında,çocuğumuz hasta olduğunda izin gününü değiştirmek isteyince işim var dedi o kadar yani.
Neyse Bayramda eşim çalışıyor 2.gün izinli ama o kişiye hem 2 hem 3.günü izin verdiler.eşçm sormuş niye diye öyle oldu filan demişler çok sinir oldum niye haksızlık yapılıyor çalışılıyorsa oda çalışmalı dedim eşim ne var bunda iş arkadaşım bir şey dememiştir sorumlumuz öyle dedi ne yapayım filan diye gayet normal karşılası bende niye haksızlığın hesabını sormadın onun senden bir üstünlüğü yok zaten çok işini bilen birisi diye kızdım bağırdım.
Benim işyerimde birisi bana haksızlık yapsa eşim benden çok kızıyor ama kendine olunca gayet normal karşılıyor hatta ben bağırıp çağırınca ben suçlu oluyorum.
İlla torpil mi yapılması gerekiyor ezilmemek için birini mi araya sokmak gerekiyor diye bağırdım Hakkı'nı savunamıyor,gamsız kafasına takmayan birisi beni deli ediyor kendi ailesinde bile pasif işyerindede öyle ama sorsan o Hakkı'nı savunuyor sorun yok.bıktım artık bu huyundan beni kandil günü günaha soktu.

İş tanımı farklı olabilir, adama gıcık oluyorsunuz diye abatttığınızı düşünüyorum.

İş dünyası böyle. Eşiniz izin istiyorsa almasını bilecek. Ama bu kadar abartmayın bence. Size zarar.

İş yerlerinde oluyor böyle şeyler. Kötü olsa göze batar. Sonuçta en azından bir gün izni var öyle düşün. Benim eşim de çalışacak bütün bayram. Ne güzel çift mesai yatacak

Şimdi bunun gamsızlıkla alakasını çözmeye çalışırken beynim şuracığa akıp gidecek yemin ediyorum.

Bende konunun içeriğinde gamsızlıkla ilgili Bir durum göremedim. Olsa olsa pasif olur.

Bende konunun içeriğinde gamsızlıkla ilgili Bir durum göremedim. Olsa olsa pasif olur.
Hayır anlatamadım genel olarak gamsız.bu kişi zaten her fırsatta uyanıklık yapan birisi ve eşim bunlrı normal görüyor yani ezildiğinin farkında değil hem pasif hem gamsız

Seni o kadar iyi anliyorum ki canim ayni modelden bitane bende de var. Sozde kimseye hakkini yedirmez kendini savunur ama is icraata gelince maalesef durum aynen bahsettiğim gibi.
Gecen hafta kizim rahatsizlandi 2 gece hastanede kaldik normalde herkes birbiriyle vardiya değişir. Kimi aradiysa yok gezmeye gitcekmis yok iftara gidicekmis. O kadar sinirlendim ki. Yahu küçücük bebek hasta ciddi bi durum olmasa 2 gece yatis vermezler herhalde millet gelmesinin derdinde diye söylendim. Ben onlara yapicagimi bilirim diyo. Yapacağı şeyde onlarin isi ciktiginda vardiya değişimini kabul etmemesi. Her Allahin günü birlikte calistigi insanlar çocuğun durumunu sormamis bile.
Ben olsam agzima geleni söylerim siz ne biçim insansiniz hic mi vicdaniniz yok derim ama yok eşim bunları demez diyemez. İlla kötülük yapana iyilik yapacak güya utansinlarmis. Sanki karsisinda iyilikten anlayan insanlar varmis gibi.

Gamsizlik değil de, esin göze batmamaya çalışıyo olabilir. Ozel sektor boyle malesef. Bizim isyerinde de var. Ayni statude calistigimiz diger arkadaslardan iki tanesi biraz daha kayiriliyo malesef cok da bariz belli oluyo. Biz tepki gosterdigimiz zaman da herseyden sikayet ediyosunuz diye tepki aliyoruz sayin mudurumuzden. Goze batiyoruz yani. Bizde de tam tersi. Esim kendini ezdirme der ama isimi seviyorum iyi kotu idare ediyoruz. bazi seylere ses cikarmadigim için kendimi gamsiz hissetmiyorum. İlahi adalet mudurumuz onlari kayirsa da yerini buluyor, bulacak da.İsimi yapip mesaimi bitirip evime gitme derdindeyim. Umursamamaya calisiyorum. İsime sahip cikmaya çalışıyorum.

Ben Ada'ma zaten bu hareketlerinden gıcık oluyorum.
Eşim görev için başka ile geçti o kişi hiç gitmedi,bol bol işyeri Hakkı'nda atıp tutuyor,aynı statüde oldukları halde eşime emir vermeye çalışıyor,mesai dışında iş olunca köydeyim diyor kaç kere eşimin tek gittiği oldu.
En sonunda eşim başka bir ilçeye çalışmaya gidiyordu o kişi bizim yaşadığımız yerde çalışıyordu eşim kaç kere benim çalışmamdan dolayı taşınamayacağımızı yol parasının çok gittiğini söyledi ama anlamadılar o Ada'm zaten torpilli olduğu için ona birşey yapmıyorlardı en sonunda bizde torpil bulduk ve geldi buraya.daha birçok şey yapmaya çalışıyor bu Ada'm.
Bayram içinde Böyle haksızlık olunca delirdim ama en çok eşime kızıyorum işyerinde illa çıkıyor böyleleri ama eşim hala haksızlık yapılmıyor diyor onun bu sakinliği beni öldürecek

Ama benim eşim benim işyerimde birisi beni üzünce kızdırınca Aslan kesiliyor iş arkadaşımla konuşmaya bile kalkışıyor ama kendine gelince hiç sorun yok ben abartıyorum oluyor

Gamsızlık değil de erkekler bizim kadar detaylı düşünmediği için sanki normal olay gibi algılıyor. Ona üç bana iki amirim öyle demiş bu kadar gerisi onu pek bağlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…