esimin gece baskasina attigi mesaj

Yok artık buna mı takıldınız? Eşimi de ararlar eşim de mecbur kalınca arıyor gecenin bir yarısı iş arkadaşlarını.. Bu erkek de olabilir kadın da.. Kıskançlıkta zirve yapmışsınız.

arkadaslar yedi yillik evliyim iki cocugum var.esimin telefonunda birkac gun once gonderilmis mesaj gordum.esimin is arkadasi gece 23.00 da is ile ilgili bir belgeyi sous.esimde o sirada uyudugu icin gece ucte ona mesaj gondermis.uyuya kaldigin
i yazmis.yarin gonderecegini yazip iyi geceler dilemis.ve bunun disinda aksam saatlerinde yazilmis is ile ilgili bi suru mesaj..ben bu duruma cok kizdim
isyerinde konusabileceklerini niye mesajlastigini sordum.oda ayri binalarda calistiklari icin ve ortak isleri oldugu icin mesajlastigini yazdi.esimin onceden boyle bi vukiati vardi.baska biriyle samimi masajlarini yakaladim.bosanmanin esigine geldik.bi sure ayri kaldim.ailelerin araya girmesiyle afettim..simdi bunlari gorunce icerik olarak isle ilgilide olsa bukadar mesaj normal mi.ben mi abartiyorum.fikirlerinizi merak ettim.

Bence işe bağlı. Sektörden sektöre değişir. Mesela benim işimde gereksiz. Ama atıyorum, vardiyalı çalışan bir fabrikada acil durum söz konusu olabilir.

Bunun dışında eşinizin vukuatı yüzünden güvenmemeniz çok normal. Eşiniz de kabahatini bilip ona göre davranmalı. Sizi şüphelendirecek davranışlardan 2 kat kaçınmalı. Evliliğinizin daha kırılgan bir zeminde olduğunun bilincinde olmalı.

Bence rahatsızlığınızı belirtin. Tabii tekrar söylüyorum, işi 7/24 ulaşılmasını gerektirmiyorsa.

Eşim gerektiğinde gece 3' tede kalkıyor telefona işten dolayı
Sabah 5'tede
Kaldı ki ben eşimin telegonunu özelini karıştırmam
Karıştırıyorsam güvenmiyorumdur
Güvenmiyorsamda evliliğin lüzmu yok .

Niye evlisiniz vukatı var ise
Affedip affedip kurmak için mi ?

cok kızdım diyince ben de sandım muhabbet etmisler. bu kadar sıkarsanız adamı aldatması yakındır zaten bunaltmayın bence

Daha önce vukuatı olduğu için , yoğurdu üfleyerek yiyorsunuz. Başka biri olsa takılmaz belki ama sizin durum farklı.

Biraz takipte kalın bakalım. Çıkar kokusu...

Bence işle alakalıdır kendinizi boşa üzmeyin hemen

Benin esime gece gece isle ilgili mesaj gelde bende kizarim. Ayni bölümde olmayabilirler fakat yinede gün icerisinde mesajlasabilirler gece yarisi ne demek.. icinize kurt düsmesi gayet normal. Esinizle sakince konusun gece telefonuna mesaj geldi diye duydum önemli biseymiydi falan cevabina göre gece gece mesaj istemediginizi belirtin.

haklisinz kiskancligi abartmis olabilirim.esim ozel sektorde calismiyor.devlet kurumunda calisiyor .ben de devlet kurumunda calisiyorum.mesleklerimiz ayni kurumlarimiz farkli ama ayni isi yapiyoruz.hani o mesajlari gece degil sabahta atsa sorun olmaz acil seyler degil.ki zaten isi 16.00 bitiyo.eve geliyo.hani bu kadar bos zaman var git sen gece at..neyse tesekkurederim yanitlariniz icin
bu seferlik abarttigimi kabul ediyorum..belki de onceden yaptigi hatalarin bedelini odetmeye calisiyorum.hala affedememisim ki tartistigimizda onceki yaptigi hatayi da yuzune vurdum..sorun bu.ama gecmisi birakmak gerekiyor sanirim
..

arkadaslar yedi yillik evliyim iki cocugum var.esimin telefonunda birkac gun once gonderilmis mesaj gordum.esimin is arkadasi gece 23.00 da is ile ilgili bir belgeyi sous.esimde o sirada uyudugu icin gece ucte ona mesaj gondermis.uyuya kaldigin
i yazmis.yarin gonderecegini yazip iyi geceler dilemis.ve bunun disinda aksam saatlerinde yazilmis is ile ilgili bi suru mesaj..ben bu duruma cok kizdim
isyerinde konusabileceklerini niye mesajlastigini sordum.oda ayri binalarda calistiklari icin ve ortak isleri oldugu icin mesajlastigini yazdi.esimin onceden boyle bi vukiati vardi.baska biriyle samimi masajlarini yakaladim.bosanmanin esigine geldik.bi sure ayri kaldim.ailelerin araya girmesiyle afettim..simdi bunlari gorunce icerik olarak isle ilgilide olsa bukadar mesaj normal mi.ben mi abartiyorum.fikirlerinizi merak ettim.
.
Bişeyi çok kurcalamaa olmamışsa bile olacağı oluyor.Böyle tepki verdiğin zaman onun daha çok yapası geliyor.Eğer gerçekten kötü bişey görürsen tepkini göster.

Bence cok abartiyorsunuz. Gecenin bi yarısı eşimi de arıyor iş yerinden arkadaşları, bayan ya da erkek. Acil olunca mecburen aranıyor. Eşimin de aradığı oldu mesela. Bence bu kadar sıkmayın aklına da sokmayın yalan yanlış şeyleri. Insan mecbur kalınca mesaj da atıyor arıyor da. Benim de aradığım olmuştur beni de arayan olmuştur.

Back
X