- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar yedi yillik evliyim iki cocugum var.esimin telefonunda birkac gun once gonderilmis mesaj gordum.esimin is arkadasi gece 23.00 da is ile ilgili bir belgeyi sous.esimde o sirada uyudugu icin gece ucte ona mesaj gondermis.uyuya kaldigin
i yazmis.yarin gonderecegini yazip iyi geceler dilemis.ve bunun disinda aksam saatlerinde yazilmis is ile ilgili bi suru mesaj..ben bu duruma cok kizdim
isyerinde konusabileceklerini niye mesajlastigini sordum.oda ayri binalarda calistiklari icin ve ortak isleri oldugu icin mesajlastigini yazdi.esimin onceden boyle bi vukiati vardi.baska biriyle samimi masajlarini yakaladim.bosanmanin esigine geldik.bi sure ayri kaldim.ailelerin araya girmesiyle afettim..simdi bunlari gorunce icerik olarak isle ilgilide olsa bukadar mesaj normal mi.ben mi abartiyorum.fikirlerinizi merak ettim.
Bişeyi çok kurcalamaa olmamışsa bile olacağı oluyor.Böyle tepki verdiğin zaman onun daha çok yapası geliyor.Eğer gerçekten kötü bişey görürsen tepkini göster.arkadaslar yedi yillik evliyim iki cocugum var.esimin telefonunda birkac gun once gonderilmis mesaj gordum.esimin is arkadasi gece 23.00 da is ile ilgili bir belgeyi sous.esimde o sirada uyudugu icin gece ucte ona mesaj gondermis.uyuya kaldigin
i yazmis.yarin gonderecegini yazip iyi geceler dilemis.ve bunun disinda aksam saatlerinde yazilmis is ile ilgili bi suru mesaj..ben bu duruma cok kizdim
isyerinde konusabileceklerini niye mesajlastigini sordum.oda ayri binalarda calistiklari icin ve ortak isleri oldugu icin mesajlastigini yazdi.esimin onceden boyle bi vukiati vardi.baska biriyle samimi masajlarini yakaladim.bosanmanin esigine geldik.bi sure ayri kaldim.ailelerin araya girmesiyle afettim..simdi bunlari gorunce icerik olarak isle ilgilide olsa bukadar mesaj normal mi.ben mi abartiyorum.fikirlerinizi merak ettim.
.