Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm urologla konustuk 46 yerine 45 varmis ama ona gore embriyo kontrolu yapilmasi en kaliteli olanin secilmesi gerekiyormusTestiniz temiz bi problem yok gozunuz aydin
Ben onu goremedm bizde de bunlar yaziyodu diye hatirliyorm temiz demislerdi.Cnm urologla konustuk 46 yerine 45 varmis ama ona gore embriyo kontrolu yapilmasi en kaliteli olanin secilmesi gerekiyormus
Evet buyuk bi sorun degil dedigingibi ama gozonunde bulundurulmasigereken bi durumBen onu goremedm bizde de bunlar yaziyodu diye hatirliyorm temiz demislerdi.
Ozaman embriyolari genetik testte gondericekler temiz gelirse onlari trasfer etcekler
Evet aynen öyleEvet buyuk bi sorun degil dedigingibi ama gozonunde bulundurulmasigereken bi durum
Canım korkma her şey yoluna girecek,Rabbim yardım edecek emin ol buna. Sen gönlünü ferah tut ben inanıyorum sen de anne olacaksın yeter ki kötü düşünme dua'larım seninle.Arkadaslar celalettin peru testi analiz etti ve kotu ooldugunu soyleedi dualariniza ihtiyacim var![]()
Sagolcnm Allah sana bana ve isteyen herkese saglikli hayirli çocuklar versin..Canım korkma her şey yoluna girecek,Rabbim yardım edecek emin ol buna. Sen gönlünü ferah tut ben inanıyorum sen de anne olacaksın yeter ki kötü düşünme dua'larım seninle.
Biz fsh testeron ile beraber 850 verdik yanlis hatirlamiyorsamGenetik testinin ücreti ne kadar ?
devlette yaptırdık biz ücretsiz. diğerleri hastaneden hastaneye değişiyorGenetik testinin ücreti ne kadar ?