Erkek İnfertilitesi esimin Genetik testi hakkında

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

babywant

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
806
137
103
38
Ekleyecegim resimde genetik test bilgileri yer alıyor azospermi oldugu icin ürolog istemisti.mikroarray yapilmasi istenmis anlayan var mı

Eklentiler

• IMG_20190717_185009.webp
    IMG_20190717_185009.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 574
Cnm urologla konustuk 46 yerine 45 varmis ama ona gore embriyo kontrolu yapilmasi en kaliteli olanin secilmesi gerekiyormus
Ben onu goremedm bizde de bunlar yaziyodu diye hatirliyorm temiz demislerdi.
Ozaman embriyolari genetik testte gondericekler temiz gelirse onlari trasfer etcekler

Ben onu goremedm bizde de bunlar yaziyodu diye hatirliyorm temiz demislerdi.
Ozaman embriyolari genetik testte gondericekler temiz gelirse onlari trasfer etcekler
Evet buyuk bi sorun degil dedigingibi ama gozonunde bulundurulmasigereken bi durum

Arkadaslar celalettin peru testi analiz etti ve kotu ooldugunu soyleedi dualariniza ihtiyacim var:(

Arkadaslar celalettin peru testi analiz etti ve kotu ooldugunu soyleedi dualariniza ihtiyacim var:KK43:
Canım korkma her şey yoluna girecek,Rabbim yardım edecek emin ol buna. Sen gönlünü ferah tut ben inanıyorum sen de anne olacaksın yeter ki kötü düşünme dua'larım seninle.

Canım korkma her şey yoluna girecek,Rabbim yardım edecek emin ol buna. Sen gönlünü ferah tut ben inanıyorum sen de anne olacaksın yeter ki kötü düşünme dua'larım seninle.
Sagolcnm Allah sana bana ve isteyen herkese saglikli hayirli çocuklar versin..

bende ayni durumdayim genetikte skinti cikti esimin azosperm ayriyetten varikosel var
tup bebek tedavisine basladik ignelerim bitince esim tese olucak eger sperm cikarsa
olusturulam butun embiryolara genetik test yapilicak embiryo basina 170 dolar 1000 lira civari bisey oluyo

Back
X