Eşimin genişliği

Merhaba herkese iyi akşamlar. Ben kadınlar kulübüne uzun yıllardır bakıyorum ama yeni üye oldum sırf içimi dökmek ve sizden akıl almak için. Aslında konu o kadar uzun ki nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Ben üç senelik evliyim bir yaşında bir kızım var. Eşimle görücü usulü evlendik ama evlendikten sonra birbirimizi sevdik. Eşimde rahatsız olduğum bazı davranışlar var. Eşimin çok çapkın bir kuzeni var. Öüne gelen herkesle birlikte oluyor, en son bir şey öğrendim kaldıramadım eşimden soğudum, tiksindim. Eşimin kuzeni dediğim kişi başka bir kuzenlerin karısıyla birlikte olmuş ve eşim de bunu biliyor muş. Hala o kuzeniyle konuşuyor üstelik daha da kötüsü o kadınla da konuşuyor yani diğer kuzenlerinin eşi olan kadınla. Eşimle onun mesajlarını yakaladım çok çok samimiyet ve iğrençlik içeren mesajlar. Ne yapacağım bilmiyorum eşimden soğudum gerçekten. Üstelik bir kaç ay önce kendi yatak odamda bana ait olmayan bir kadın iç çamaşırı buldum eşime sordum kuzenim eve kız getirmiş dedi. Ben o sırada annemin evine gitmiştim memlekete. Eşime inanmak gelmiyor içimden
herşeyi geçiyorum yatak odamda bir kadına ait don bulsam agzına sokar poposuna da tekmeyi atardım ne demek benim yatagımda ya ? hadi diyelim kuzeni yapmış cok sevgili kocam sizin yatagınızı bu kadar mı degersiz görüyor ki fuhuş odasına cevirmiş ?

Ya bu öyle fantezi iç çamaşırı değildi. Günlük pamuklu iç çamaşır. Üstelik kirliydi de. Önü sapsarı hep akıntı olmuştu
Bence bu unutulmus donun sahibi bir kadin degil, muhtemelen eşinizin (konu sahibi gittin ama disardan okuduguna eminim) kullanilmis ic camasiri + kilolu kadin fetisi var.

O camasir esinizin masturbasyon malzemesi diye dusunuyorum.

Midem kalkti.

Genişlik dememin sebebi şu. Kuzeni bu kadar Şerefsiz olduğu halde eşim hala onun iyi biri olduğunu savunup duruyor, birde kocasını aldatan o kadını bana savunuyor resmen. Ben gerçekten ne yapacağım bilmiyorum. Eşimin beni aldattığına dair net bir kanıtım yok ama aldatmamış olsa bile bu kadar iğrenç ilişkilerin içinde olması veya beni bu insanlarla muhatap etmesi midemi bulandırıyor. Bir yanım boşan diyor bir yanım eşini onlardan uzak tutup evliliğini kurtarmaya çalış diyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Üstelik ben o kadının mesajlarını gördüm benim eşime pasta fotoğrafları atıp Durmuş her seferinde de yolun buralara düşerse bize gel sana da yapayım demiş oru*pu
Esiniz ahlaksiz ahlak kavrami olmayan bir insan.Ben boyle bir babayla kizimi buyutmek istemezdim.Boyle bir adamin da sizi aldatmamasi zaten imkansiz hic dusunmeyin bosayin.

Genişlik dememin sebebi şu. Kuzeni bu kadar Şerefsiz olduğu halde eşim hala onun iyi biri olduğunu savunup duruyor, birde kocasını aldatan o kadını bana savunuyor resmen. Ben gerçekten ne yapacağım bilmiyorum. Eşimin beni aldattığına dair net bir kanıtım yok ama aldatmamış olsa bile bu kadar iğrenç ilişkilerin içinde olması veya beni bu insanlarla muhatap etmesi midemi bulandırıyor. Bir yanım boşan diyor bir yanım eşini onlardan uzak tutup evliliğini kurtarmaya çalış diyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Üstelik ben o kadının mesajlarını gördüm benim eşime pasta fotoğrafları atıp Durmuş her seferinde de yolun buralara düşerse bize gel sana da yapayım demiş oru*pu
Üçlü ve güçlü de olabilirler belki?

Back
X