Eşimin giyimime karışması

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Bir off çeksem... evlenmeden önce ki dolabım kısa günlük elbiseler mini etekler yırtık kotlar doluydu, bende evlendim artık diyip zaten bir güzel ayıkladım, fakat eşim dizlerde günlük elbiseye bile laf yapıyor küfür ediyor aramızı açıyor, geçen arkadaşının yanına gidecektik bir elbise giydim dizlerde, benim arkadaşlarımın yanında böyle giyemezsin dedi, bende hep yaptığın şey bu kısa mı, çıkar dedi küfütler etti, bende seni dinledikçe bu iş örtün demeye kadar gidecek çıkarmıyorum dedim, beni götürmedi, çekti gitti, kendisi giyindi süslendi ayakkabısına kadar, ne yapacağım taviz vermek istemiyorum fakat huzur bırakmıyor, zaten bunalımdayım bırak ta kendime bakayım, bir salarsam deli gibi pijamayla gezeceğim...

Bir off çeksem... evlenmeden önce ki dolabım kısa günlük elbiseler mini etekler yırtık kotlar doluydu, bende evlendim artık diyip zaten bir güzel ayıkladım, fakat eşim dizlerde günlük elbiseye bile laf yapıyor küfür ediyor aramızı açıyor, geçen arkadaşının yanına gidecektik bir elbise giydim dizlerde, benim arkadaşlarımın yanında böyle giyemezsin dedi, bende hep yaptığın şey bu kısa mı, çıkar dedi küfütler etti, bende seni dinledikçe bu iş örtün demeye kadar gidecek çıkarmıyorum dedim, beni götürmedi, çekti gitti, kendisi giyindi süslendi ayakkabısına kadar, ne yapacağım taviz vermek istemiyorum fakat huzur bırakmıyor, zaten bunalımdayım bırak ta kendime bakayım, bir salarsam deli gibi pijamayla gezeceğim...
Evlenmeden öncede böylemiydi?

Sen isi bulmuşsun ben sana söyleyim bir yandan deli kaynana bir yandan kıskanç koca verme taviz dicem ama bu kadar da gerilim olmasin aranizda bir elbise orta yolu bulun :KK66: diz boyu da cok açık değil aslında elbise dar mıydı? Kiminin dar takıntısı var da..
Ya siz beni öldüreceksiniz 2niz C CiNNET NUR :) gerilmeyin kizlar cok sekersiniz :KK66:
Sanırım 2nizinde eşi doguluydu kizlar valla dogulu batılı isi değil de evlenince tuhaflasiyor bazısı en azindan eslerinizin dik durusu var. Benimki gibi bir gun sutyenimin belli oldugu bluze bisey demeyen,1 hafta sonra da ne bu çıkar bunu icin gözüküyor baska bise giy diyen kocaniz olsa dengeniz fena bozulurdu
Didem kapanmayla alakali birsey mi ima etti kendi yorumun mu bu?

İstediğinizi giyip, ondan ayrı olarak başka yerlere gezmeye gidin.
Baştan, evlendim, giyim kuşamımı değiştirmem lazım diyerek, kıyafetlerinizi ayıklamakla hatayı siz yapmışsınız.
Adam da sayenizde evli kadın demek ki böyle giyinmez düşüncesini iyice pekiştirmiş.
Şimdi hemen dışarı çıkıyor, kendinize yırtık bir kot alıyorsunuz. Bugünün ödevi bu bacım. 2 çocuklu kadınım, liseli ergenler gibi dolaşmıyorum ama yırtık kotun, şortun, mini eteğin medeni durumu, yaşı mı var?
Küfür etmesi bunlardan ayrı değerlendirilmesi ve asla göz yumulmaması gereken ayrı bir felaket yalnız. Fiziksel şiddet görmüyor olabilirsiniz ama gayet güzel psikolojik şiddet uyguluyor size. Ve bunu siz düzeltemezsiniz. Yani giyimimi değiştireyim, adam da değişir diye bir durum yok. Bu tamamen eşinizin kendi bozukluğu. Ağzını toplamak, tedavi görmek, boşanmak gibi seçenekleri sunun kendisine. Hangisi işine geliyorsa, biran önce harekete geçsin.

Kendine bakmak mini etek giymekten ibaret mi?

evlenmeden önce ki dolabım kısa günlük elbiseler mini etekler yırtık kotlar doluydu, bende evlendim artık diyip zaten bir güzel ayıkladım,

eşinize kızdığınız noktayı hiç anlamadım.
evli bir kadının giyip giyemeyeceği kıyafetlerin yazılı kuralı olmadığına göre.
illa aynı noktada buluşmanız gerekmiyor
sonuçta aynı kafadasınız onun sizden bir tık fazla olması mı rahatsız etti?

Merhaba
Belki tepki toplıycam ama evli bir bayanin elbise giymesini (özel bir gün disinsa) fazla doğru bulmuyorum. Çünkü evlilere bile asılan erkekler var. Maalesef durum böyle olunca biraz giyime ayar vermek gerekiyor.
Kapalı değiliz ama bizde de genelde herkes acıktır ama evli bayanın fazla abartili giyinmesi falan acaip karşılanır cevremde
Tabi gittiğiniz yere de baglidirne giyeceginiz
Şık bir bluz ve pantolon da giyebilirdiniz aslında.

Merhaba
Belki tepki toplıycam ama evli bir bayanin elbise giymesini (özel bir gün disinsa) fazla doğru bulmuyorum. Çünkü evlilere bile asılan erkekler var. Maalesef durum böyle olunca biraz giyime ayar vermek gerekiyor.
Kapalı değiliz ama bizde de genelde herkes acıktır ama evli bayanın fazla abartili giyinmesi falan acaip karşılanır cevremde
Tabi gittiğiniz yere de baglidirne giyeceginiz
Şık bir bluz ve pantolon da giyebilirdiniz aslında.
Asılmaktan kasıt medenice sizi beğendim tanışmak istiyorumsa sıkıntı değil atarsın başından bu tipleri kolayca, yok eğer sapıklık anlamındaysa sapık olana zaten evli bekar açık kapalı pek farketmiyor. Erkekler bakacak sapıklık yapacak diye ben niye kendimden taviz veriyimki onlar bakmamayı öğrenecek. Yazın sıcağında hiçte pantolla falan dolanamam laf atıp sapıklık yapanıda rezil rüsva ederim yapmışlığımda vardır yani. Bu arada 6 senelikte evliyim çevremdede elbise giydim diye garip karşılanmıyorum valla.

haklı mı olmak istiyorsunuz mutlu mu ?

Bir kadın zaten nerde ne giymesini bilir uyarılmaya ihtiyacı yok ki
Kadın görür zaten hoş olmayan durumları ona göre giyinir bunu erkeklerin bilmesi lazım
Evlisiniz zaten ve hatta dolabınızı eşinizin isteğine göre de düzenlemişsiniz fedakarlık yapmışsınız .
Bence eşiniz aşırı kıskanç
Kıskançlık, kendine güvensizliktir ve hiç çekilmez

Back
X