- Konu Sahibi blackberry__
Selam kızlar... gun gecmıyor kı bır sıkıntı olmasın.
evlılık arefesı dedıklerı bu olsa gerek sancılı bıkkın kırgın uzgun... (belırteyım dugunume 1 ay var)
suan heyecan verıcı seylerı konusuyo olmam gerekmez mı??
Neyse konuya geleyım, esımle bır dugune gıttık (benım cok yakınım ). oynamayı sevmedıgı ıcın oturdu. bende uzun zamandır gıtmıyorum dugune dumbaya, hemde yakınım tum herkes orda baya oynadık. buna baya bozuldu.
ama baya baya. butun gecemız tartısmakla gectı. sonrasında ılk oyun faslı bıtınce duzeldık. sonrasında gene oyun faslı ıste yok kalkmıcaksın bılmem ne tartıstık. bende bagırdım burnumdan getırmesen olmaz demi. yeter artık. herseyı ıcımde bırakıyosun butun gecemı rezıl ettın dıye. o bana ben ona baya soylendık. ama bızım ıcın cok cıddı bı tartısma oldu.
ofke kustum resmen. o da cok ıcerledı.
ben haksız oldugum noktayı bılıyorum. esımı yalnız bıraktım. bıraz daha az oynayıp onun yanında vakıt gecırebılırdım.
ama o da benım eglenmemden mutlu olup bıraz hos gorulu olabılırdı yanlıs mıyım??
bu bardagı tasıran damla oldu artık. ben o an o kadar sınırlendım ki.
sonrasında ayrılalım dedı. sen mutlu ol evlenmenın anlamı yok gıbısınden.
baya hararetlı kırgın konusma yaptık.
suan ulasamıyorum kendısıne. sanırım kararlı
((
ama ben uzgunum.
ama ne yapmam gerektıgını bılmıyorum. gonlunu almak zaten tam bır zulumdur.
kolay ıkna olmaz. ama boyle sebeplerden ılıskı bıter mı?
evlılık arefesı dedıklerı bu olsa gerek sancılı bıkkın kırgın uzgun... (belırteyım dugunume 1 ay var)
suan heyecan verıcı seylerı konusuyo olmam gerekmez mı??
Neyse konuya geleyım, esımle bır dugune gıttık (benım cok yakınım ). oynamayı sevmedıgı ıcın oturdu. bende uzun zamandır gıtmıyorum dugune dumbaya, hemde yakınım tum herkes orda baya oynadık. buna baya bozuldu.
ama baya baya. butun gecemız tartısmakla gectı. sonrasında ılk oyun faslı bıtınce duzeldık. sonrasında gene oyun faslı ıste yok kalkmıcaksın bılmem ne tartıstık. bende bagırdım burnumdan getırmesen olmaz demi. yeter artık. herseyı ıcımde bırakıyosun butun gecemı rezıl ettın dıye. o bana ben ona baya soylendık. ama bızım ıcın cok cıddı bı tartısma oldu.
ofke kustum resmen. o da cok ıcerledı.
ben haksız oldugum noktayı bılıyorum. esımı yalnız bıraktım. bıraz daha az oynayıp onun yanında vakıt gecırebılırdım.
ama o da benım eglenmemden mutlu olup bıraz hos gorulu olabılırdı yanlıs mıyım??
bu bardagı tasıran damla oldu artık. ben o an o kadar sınırlendım ki.
sonrasında ayrılalım dedı. sen mutlu ol evlenmenın anlamı yok gıbısınden.
baya hararetlı kırgın konusma yaptık.
suan ulasamıyorum kendısıne. sanırım kararlı

ama ben uzgunum.
ama ne yapmam gerektıgını bılmıyorum. gonlunu almak zaten tam bır zulumdur.
kolay ıkna olmaz. ama boyle sebeplerden ılıskı bıter mı?