Eşimin gonlunu almalı mıyım?? Ona uyupta, ayrılmalı mıyım? fıkırlerınızı esırgemeyın.

bence eşiniz ayrılmak istemiyor sadece çok kızgın ve kırgın olduğu için biraz yalnız kalmak kendisini dinlemek istiyor. kendisini toparladığında sizinle iletişime geçecektir. arayıp çok bunaltmayın ona biraz zaman tanıyın.

bırde resmı olarak evlıyız zaten:((
suan konusmak ıstemıyor kı ulasmamı engellemıs.
benımde elım kolum baglı. uzgunum boyle olmasını yedıremıyorum kendıme sevıyorum ben onu.

slm cnm sana nacizane tavsiyem sakın arama erkekler tartışılan konuda konuşmayı sevmezler 13 yıllık evliyim çook kez tecrübe ettim en ufak bi tartışmada genelde bayanlar ayrılallım kaprisi yapar sanırım siz rol değiştirmişiniz eğer şu anda arayıp lakırtı yaparsan evliliğiniz boyunca o nazlanacak sen sinirleniceksin sakince bekle asla ama asla arama unutmaki sana ayrılalım demiş oyunmu bu sözler çok tuhaf oyuncakmı sanmış evlenmeyi bekle ve gör kazanan sen olucaksın şunu asla unutma ağır ve sakin kadın her zaman başarır bırak ta o arasın ayrılalım kelimesini telafi etsin lütfen arama

aslında burçlardan anlamam, her konuya burçla ilgili bir yorum getiren insan da değilim ama sizin durum yengeç olunca kesin bir bağlantısı var dedim :1:

nedense zaten bu burcun doğasında var kavga ne olursa olsun bir veda havası taşır.. "yok ayrılalım,yok olmuyor,benden bir şey bekleme artık..." Sonra karşı taraf da susunca hiç o lafları eden adam o değilmiş gibi gelip sessiz sessiz sokulur :16: ahh iştee yengeçç ahhhhh....

aranızın düzelmesine sevindim ve zaten düzelme durumunu okuyunca da dedim işte tamam doğru yerden konuyu yakaladım adam yengeç ... ne bekliyorsun ki :51:
inşallah bir daha böyle tatsız olaylar yaşamazsınız.. Allah nazarlardan korusun:nazar:

Bi erkeğin telefonu kapatıp surat asıp konuşmamasına sinir olurum..

O bi kere kadına yakışır : ) Erkek dediğin bağırı kızar konuşur ama yine eşine sahip çıkar..Böyle hemen en ufak şeyde pes etmez...

Tmm eşin haklı ..Sen yanlış yaptın ..Ama o da üstüne bi hata yapmış ne demek ayrılalım bi erkeğin ağzından bu laf çıktımı yerine getirmezse adam değildir zaten..

Ki daha evlenmeden..Bu tarz adamlarla hayat zor ...

HAkkınızda hayırlısı olsun..

aslında burçlardan anlamam, her konuya burçla ilgili bir yorum getiren insan da değilim ama sizin durum yengeç olunca kesin bir bağlantısı var dedim :1:

nedense zaten bu burcun doğasında var kavga ne olursa olsun bir veda havası taşır.. "yok ayrılalım,yok olmuyor,benden bir şey bekleme artık..." Sonra karşı taraf da susunca hiç o lafları eden adam o değilmiş gibi gelip sessiz sessiz sokulur :16: ahh iştee yengeçç ahhhhh....

aranızın düzelmesine sevindim ve zaten düzelme durumunu okuyunca da dedim işte tamam doğru yerden konuyu yakaladım adam yengeç ... ne bekliyorsun ki :51:
inşallah bir daha böyle tatsız olaylar yaşamazsınız.. Allah nazarlardan korusun:nazar:

Evvvettt kesınlıkle, benden bısey bekleme ben yokum vs. gercekten turunun son ornegı bır burc bu yengec:)
amın cok tesekkur ederım cok sagolun:)

slm cnm sana nacizane tavsiyem sakın arama erkekler tartışılan konuda konuşmayı sevmezler 13 yıllık evliyim çook kez tecrübe ettim en ufak bi tartışmada genelde bayanlar ayrılallım kaprisi yapar sanırım siz rol değiştirmişiniz eğer şu anda arayıp lakırtı yaparsan evliliğiniz boyunca o nazlanacak sen sinirleniceksin sakince bekle asla ama asla arama unutmaki sana ayrılalım demiş oyunmu bu sözler çok tuhaf oyuncakmı sanmış evlenmeyi bekle ve gör kazanan sen olucaksın şunu asla unutma ağır ve sakin kadın her zaman başarır bırak ta o arasın ayrılalım kelimesini telafi etsin lütfen arama
aramadım cnm. ılk aradım ulasamadım. baktım sonra kendısı aradı aksam geldı.
aramazsam delırıyor. ararsam sımarıyor. bılemedım:)
şu cumlenız hosuma gıttı sakin kadın her zaman basarır. ıste o ben degılım::)
sinirlenince çenem resmen motora baglıyor. allah'ım taramalı tufek gıbı konusuyorum.
dısardanda haklıyken haksız konuma dusuyorum malesef. degısse etkılı olurmuyum acaba.

bence eşiniz ayrılmak istemiyor sadece çok kızgın ve kırgın olduğu için biraz yalnız kalmak kendisini dinlemek istiyor. kendisini toparladığında sizinle iletişime geçecektir. arayıp çok bunaltmayın ona biraz zaman tanıyın.

evet aynen oyleymıs kızmıs kırılmıs. ıletısıme gectık moralı ıyı oldugu bır zamanda su tartısma sonrası ayrılık lafının basit olmadıgını anlatıcam. ama uygun zamanı beklıyorum ters tepmesın acısından:)

Böyle bir konudan ayrılalım konusuna kadar gelebildiyseniz, bu ilişkinizin yıprandığını gösteriyor, ya da biriniz A derken diğeriniz B diyor, bu ilişki böyle yürüyor...Bu tarz ufak konulardan tartışmak hele ki bu hadde getirmek ileride size daha çok zarar verecektir.

Bence ortada tek bir suçlu yok.
Eşiniz oynamak istemiyorsa size güzel bir dille, hayatım biliyorsun ben oynamak istemiyorum, sen gidince de yalnız kalıyorum, en azından arada bir gelip benimle de vakit geçirir misin? diyebilirmiş surat asmak yerine.

Ya da siz oydanıktan sonra onun gerçekten bu durumdan hoşlanmadığını anladığınızda, hayatım ilk defa bu kadar oynayasım geldi ne zamandır düğüne de gitmemiştim, lütfen beni mazur gör deseydiniz yumuşak bir dille, o hala istemiyorsa da biraz fedakarlık yapabilirdiniz...

Ki ben düşünüyorum eşim de belki bozulurdu ama ben arada yanına gider biraz da onunla vakit geçirirdim herhalde, o da beni anlardı bozulmamaya çalışırdı bir orta yol bulunurdu....

barıştığınıza sevindim.fakat ikide bir ayrılıktan bahsetmesi hususunda ona bir ihtar çekin..bu şekilde olmamalı..
sende öfkeni kusacaksan eğer bunu haklı olduğun zamanlarda yapma..haklıyken haksız durumuna düşürüyorsun kendini...

evet evlilik zor zanaat velakin herşey karşılıklı..ne veriyorsak onu alıyoruz bi nevi...

Siz dahil çoğunluk ortada bi suç işlenmiş gibi yazmış oynadınız diye,
Düğünde oynanır, cenazede ağlanır,

Eşinin oynamamak istemesi ne kadar doğalsa, sizin oynama isteğiniz de bir o kadar doğal
En ufak bişeyde tripler suratlar ayrılalımlar barışsan ne olur barışmasan ne olur

O dile getirmek yerine trip atıp ayrılalım demiş( O kadar basit mi iki göbek atmaya bu kelime ?)
Sizde tartışıp ortamı germeyi denemişsiniz.
Birde nikah yapmışsınız ilişki uzun süreli olabilir buna rağmen daha çok yolun başındasınız
Önce iletişim kurmayı öğrenin sonra evlenin...

İkiniz de uç noktalar da davranmışsınız..

Biraz ılımlı davransanız ' birlikte dansa kalkabilirdiniz ' .. Kendi yakınınızın düğününüzde kendi başınıza eğlenecekseniz nişanlınızı niye götürdünüz ki..

Üstüne bir de siz sayıp dökmüşsünüz eteğinizdekileri.. Eskiden ne yaşanmış bilemem ama burada ' hem suçlu hem güçlü ' durumuna düşürmüşsünüz kendinizi..

Nişanlınız da abartmış bu kadarcık şeyle ayrılalım denilmez.. Ama evlilik hazırlığı telaşı yeterince stresli iken siz de son damla olmuşsunuz gibi..

Back
X