- 12 Kasım 2015
- 94
- 20
- 18
- Konu Sahibi Dilekkk1313
Öncelikle daha önce açtığım konularda da yazmıştım problemli bir evliliğim var ve evlilik danışmanına gidiyoruz.özet olarak eşimle aramda 10 yaş fark var ve tanıştıktan kısa süre sonra evlendik.evlendiğimizde birbirimizi daha iyi tanımaya başladık diyebilirim.ben istanbula evlenince geldim hiçbiryeri bilmiyordum hiç tanıdığım kimsem yoktu ondan başka.şimdiki bir problemimizde birşeyler yapalım bu hafta sonu mesela dediğimizde onun birşeyler ayarlayıp(genelde ) yapmamız,gitmemiz...vesaire.dün terapide dediki psiklga bazen benim yaptıklarımıda ayarladığım şeyleride beğenmesin istemesin.herşeyi ben iyi yapmak istemiyorum dedi.ben zaten yanlızım evdeyim iyi bi mesleğim var ama işim yok şuan iş arıyorum.aramızdaki soğukluktan dolayı kendimi yanlız hissediyorum ve o birşeyler yapalım dediğinde hiç beğenmemezlik yapmıyorum zaten açım bir çıkıp hava almaya dolaşmaya ama o bunu orda geçirdiğimiz güzel vakit olarak değilde benim acizliğim olarak görüyor.normalde herşeye evet diyen birisi değilimki.böyle sacma birşey için (bu zaten yaşadığımız ortamdan kaynaklanıyor)beni aciz olarak görüyor ve bu beni üzüyor.bu konudaki kendini beğenmişliğini anlayışsızlığını nasıl engellerim ne yapabilirim yorum yapabilirmisinizzz