Eşimin hatrı için gitmeli miyim?

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
889
123
merhaba arkadaslarim.konuya gireyim hemen.esimin cocukluktan bu yana arkadas grubu var.kadinlarda gorusuyor.ama hep bi dedikodu hep gerginlik.kadinlardan aslinda birbirini hazmedende yok.onceden gidip geliyordum.ama surekli bu grubun icinde gerginlik var.baktim sorunlar oluyo herkes ben diyor.yavas yavas siyrildim ve mesafemi koydum.onlar hala toplu sekilde kavga gurultu bisekilde surduruyorlar gunu.ben o ortamdan hic hoslanmiyorum.isleri dusunce insani bulan tipler kisacasi.neyse ben bunlara mesafe koydum.onlarla gorusmek istemedigimi dusuniyorlar.esimde bisey demesede icten ice onlarla gorusmedigim icin bozuluyor farkindayim.simdi sorunum su simdi gruptan birinin cocugunhn dogumgunu var yarin.ama icimden hicmi hic gitmek gelmiuor.esimde o ortama girmek istemedigimi biliyo ama kocasi soyleyince bi hevesle beni aradi.sonra eside bana msj atmis.yarin aksam gelin gruptan kimse gelmiuor diyede not dusmus.hicmi hicte gidesim yok.esimin hatri icin gitmelimiyim sizce

Ben kimsenin keyfi için olmak istemediğim bir ortam da bulunmam .
Eşim de beni çok düşünüyorsa istemediğim bir ortama beni sürüklemesin bir zahmet.

Ben kimsenin keyfi için olmak istemediğim bir ortam da bulunmam .
Eşim de beni çok düşünüyorsa istemediğim bir ortama beni sürüklemesin bir zahmet.
gitmek zorunda degilsin diyo ama icten icede bozuluyo.cunku o grup surekli gorusuyo.tamda siyrilmisken diyorum tekrar basa saricaz

gitmek zorunda degilsin diyo ama icten icede bozuluyo.cunku o grup surekli gorusuyo.tamda siyrilmisken diyorum tekrar basa saricaz
İstekler bitmiyor zaten:)
Paşa gönlün ne istiyorsa onu yap valla .
Gideceksen de 1 saat falan dur, sıkıldığını belli et ki bir daha çağırmasınlar .:)

Ay o ne noktalar :)))
Bilemem ister gidersiniz istemiyorsanız gitmezsiniz bizde işler böyle

Gidin bence, hediyenizi verin kutlayın bi yere daha önceden sözümüz vardı kusura bakmayın deyip kalkın

İstekler bitmiyor zaten:)
Paşa gönlün ne istiyorsa onu yap valla .
Gideceksen de 1 saat falan dur, sıkıldığını belli et ki bir daha çağırmasınlar .:)
cagirmasaydi daha memnun olacaktim.bunlar birbirinin arkasindan cok konusan ama sonrada cok samimi olab tipler.benim yapimda ole degil.ben yapamiyorum oyle oyuzdende tutulmuhorum

Keşke başlığa düzgün bir şeyler yazsaydınız. Hiç içinizden gelmiyorsa gitmeyin ama karı koca sizi davet etmişler, uğrayıp az oturabilirsiniz

Bir gidip deneyebilirsiniz aslında. Bazen insanlar grupta farklı, birebir görüşmelerde farklı davranabiliyorlar. Grupta olunca biraz seyirciye oynama durumu oluyor sanırım. Özellikle davet edilmişsiniz, gitseniz güzel olur. Gitmeden eşinizle anlaşın, sıkılırsam kalkalım deyin olsun bitsin.

Bir gidip deneyebilirsiniz aslında. Bazen insanlar grupta farklı, birebir görüşmelerde farklı davranabiliyorlar. Grupta olunca biraz seyirciye oynama durumu oluyor sanırım. Özellikle davet edilmişsiniz, gitseniz güzel olur. Gitmeden eşinizle anlaşın, sıkılırsam kalkalım deyin olsun bitsin.
birebir onceden iyi anlastigim bi bayan.digerlerini sevmiyorum.simdi gidersemde digerleri cok sasiricak

Neden bilmiyorum ama ben olsam giderdim ya.Hem eşimi kırmak istemem hem de bağımı koparmak istiyorsam bile birden koparmam

Neden bilmiyorum ama ben olsam giderdim ya.Hem eşimi kırmak istemem hem de bağımı koparmak istiyorsam bile birden koparmam
aslinda bu konuyu acmamin sebeblerinden biride esim zamaninda bu insanlarla beni zorla gorusturdu.gorusmedigim zamanda tavir yapti o yuzden bisey itiyo icimden

Back
X