Eşimin her gece koltukta uyuya kalması

deniz_1988

Olmayınca olmuyor işte
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
3.540
577
163
Başlıkta da yazdığım gibi eşim her gece oturma odasında uyuyakalıyor.Gece'nin bir saatinde gidip uyandırmasam sabaha kadar orda yatacak ve biz ayrı yatıyor olacağız..
kaç defa uyardım,güzellikle söyledim,kızdım anlamıyor.
Beraber yatıp beraber kalktığımız günler sayılıdır.Yada gece'nin bir saatinde kalkar odaya gider tv izler ve orda uyuyakalır.Ben buna sinir oluyorum,yalnız uyuyamıyorum uyuduğum zamanlarda da hep kabus görüyorum.Ama o bunu umursamıyor bile..
kalkıp bakıyorum bazen ya tv izliyor,ya telefonla uğraşıyor ya pc başında yada uyuyor.Bana çok acayip geliyor bu durum.
Söylediğim zamanda ben çok uyumayı sevmiyorum
çok uyuyunca başım ağrıyor falan diyor.
Sizlerin eşleride böyle mi?

Başlıkta da yazdığım gibi eşim her gece oturma odasında uyuyakalıyor.Gece'nin bir saatinde gidip uyandırmasam sabaha kadar orda yatacak ve biz ayrı yatıyor olacağız..
Beraber yatıp beraber kalktığımız günler sayılıdır.Yada gece'nin bir saatinde kalkar odaya gider tv izler ve orda uyuyakalır.Ben buna sinir oluyorum,yalnız uyuyamıyorum uyuduğum zamanlarda da hep kabus görüyorum.Ama o bunu umursamıyor bile..
kalkıp bakıyorum bazen ya tv izliyor,ya telefonla uğraşıyor ya pc başında yada uyuyor.Bana çok acayip geliyor bu durum.

Odaya neden televizyon koymuyotsunuz. Makul bir saatte yataga gecersiniz, o da tc izlerken vs uyuyakalır.

Eskiden ben tc olan odada uyuyamazdım ama eski eşim de tv acık olmadan uyuyamazdı. Ondan ayrı yatmak yerine odaya tv koydum, gözüme bant kulağıma da kulaklık takıp uyudum :) Bir de uykudan uyanmak onu uyandırmak yatagına yatırmak senin uykunu ve uyku kaliteni böler

Odaya neden televizyon koymuyotsunuz. Makul bir saatte yataga gecersiniz, o da tc izlerken vs uyuyakalır.

Eskiden ben tc olan odada uyuyamazdım ama eski eşim de tv acık olmadan uyuyamazdı. Ondan ayrı yatmak yerine odaya tv koydum, gözüme bant kulağıma da kulaklık takıp uyudum :) Bir de uykudan uyanmak onu uyandırmak yatagına yatırmak senin uykunu ve uyku kaliteni böler
aynen öyle elmayra uyku düzenimde bozuluyor uyanınca bi daha uyanmam da zor oluyor vs.
tv alsak yine aynı şeyi yapar mı acaba?
pc yi getir yatağa burda takıl diyorum onuda yapmıyo uyuz

aynen öyle elmayra uyku düzenimde bozuluyor uyanınca bi daha uyanmam da zor oluyor vs.
tv alsak yine aynı şeyi yapar mı acaba?
pc yi getir yatağa burda takıl diyorum onuda yapmıyo uyuz

Bilmiyorum ki bi konuş bakalım. Sana da yazık uykun bölünüyor sabah sersem gibi olursun.

Söyle bakalım ne dicek. Olmazsa ağzına carp iki tane :D
sonu o olacak zaten canım
sabah azcık tavır yapayım dedim adam daha baskın çıktı.
küsmüyüz dedim

''sen kendi kendine çalıp oynuyorsun''dedi.:53::53:
bende bi daha yatağında yatmazsan o odaya girmeyi unut dedim:34:

canım ilk evlendiğimiz senenin ramazan ayında benm eşimde bilgisayarda bi oyuna takmıştı.ben gider yatardım gelmezdi oyun bitene kadar.1-2 ay böyle devam etti.sonra gittim konuştum yatağa gelmiyorsan benimle eğer bir daha bu yatakta benimle yatamazsın dedim.o gece söz verdi bana yatağa ayrı gitmek yok dedi.hakkaten o günden beri beraber yatağa gideriz.eğer uykum varsa onun yanında tv başında kıvrılırım sonra beni çağırır beraber yatağa gireriz.bence konuş halledilecek bir mevzu :34:

canım ilk evlendiğimiz senenin ramazan ayında benm eşimde bilgisayarda bi oyuna takmıştı.ben gider yatardım gelmezdi oyun bitene kadar.1-2 ay böyle devam etti.sonra gittim konuştum yatağa gelmiyorsan benimle eğer bir daha bu yatakta benimle yatamazsın dedim.o gece söz verdi bana yatağa ayrı gitmek yok dedi.hakkaten o günden beri beraber yatağa gideriz.eğer uykum varsa onun yanında tv başında kıvrılırım sonra beni çağırır beraber yatağa gireriz.bence konuş halledilecek bir mevzu :34:
bende öyle yapıyorum oturma odasında uyuyorum falan ama öyle her bi tarafım tutuluyo :)
nereye kadar yani
kaç defa konuştum anlamıyor canım
son çare yatak odasına tv almak kaldı
hatta bi kaç defa oturma odasına yatak açıp yattığım oldu sırf yatağa gelmiyo diye:53:

bende öyle yapıyorum oturma odasında uyuyorum falan ama öyle her bi tarafım tutuluyo :)
nereye kadar yani
kaç defa konuştum anlamıyor canım
son çare yatak odasına tv almak kaldı
hatta bi kaç defa oturma odasına yatak açıp yattığım oldu sırf yatağa gelmiyo diye:53:

eğerki tv sesinden rahatsız olmazsan mecbur yatak odana tv alacan :1::1: ay bendemi alsam napsam :1::1:

garıp geldı banada ,
bır sıkıntısı olmasın
Olabilir bugün bir kez daha konuşmayı deneyeceğim
çocuk yokken böyle davranırsa olduğunda ki davranışlarını düşünemiyorum.
yatak odasını unutur sanırım

canım sen de onun yanında uyu. benim eşim sağda solda nerde uyuyakalsa gider sıkışırım yanına :1: o da rahatsız olur daracık yerde mecbur yatağa gideriz gece :1:

Benim babam kendimi bildim bileli oturma odasında televizyonun karşısında uyur. Eşinizin tam tersine, uykuyu çok sever...
Babam da yatak odasına televizyon alalım filan der ama koyacak yer yok yatak odasında:9:
Siz televizyon alırsanız bence düzelir:31:

bende öyle düşünüyorum en iyisi televizyon almak
ama odada nereye koyucam bilemiyorum :)

bende öyle düşünüyorum en iyisi televizyon almak
ama odada nereye koyucam bilemiyorum :)

ayrı uyumak kötü yaaaa :52:
hemde cocuk yapmaya calıstıgın adam diger odada uyuyorsa :26:
eşin istiyor demi cocuk ? eminsin denizcim :44:
tv al da duvara monte et yeterki kociş yanına gelsin cnm :34:

ayrı uyumak kötü yaaaa :52:
hemde cocuk yapmaya calıstıgın adam diger odada uyuyorsa :26:
eşin istiyor demi cocuk ? eminsin denizcim :44:
tv al da duvara monte et yeterki kociş yanına gelsin cnm :34:
canım tüm gece ayrı uyumuyoruz
sadece o koltukta uzanırken uyuya kalıyo her gece ben gidip uyandırıyorum
eşimde bende çok istiyoruz bebek
eşimden yana eminim canım benden çok istiyor diyebilirim.
çocuk yapma kısmında da sıkıntı yok ayrıca :17::17::17:

Back
X