Eşimin her gece koltukta uyuya kalması

canım tüm gece ayrı uyumuyoruz
sadece o koltukta uzanırken uyuya kalıyo her gece ben gidip uyandırıyorum
eşimde bende çok istiyoruz bebek
eşimden yana eminim canım benden çok istiyor diyebilirim.
çocuk yapma kısmında da sıkıntı yok ayrıca :17::17::17:

hee öyleyse iyi uyandırınca geliyorsa sıkıntı yok :36:
yoruluyodur adam ya,Allahtan benimkinin böle huyu yok :33:

Benimki de bunun değişik versiyonu, delirtecek beni..

İşi baya ağır, akşam yemeğini yiyor, başlıyor uyuklamaya, git yatağa yat diyorum, daha erken sonra sabah erken kalkıyorum diyor, e ama zaten uyuyorsun diyorum, uyuduğunu da kabul etmiyor.
İlla saat 12 olacak ki yatağa geçsin. Resmen çocuk yatırır gibi nazla niyazla kandırıp yatağa götürüyorum her akşam. Küçük birşey de değil ki kucaklayıp taşıyayım :37:

Boyu 1.90, odada sadece köşe koltuğumuz var, uykuya iyice dalınca ayakları ağzıma giriyor, kıvırıp sokacam bir yerine aklı başına gelecek. :4:

Son düzenleme:

İşi baya ağır, akşam yemeğini yiyor, başlıyor uyuklamaya, git yatağa yat diyorum, daha erken sonra sabah erken kalkıyorum diyor, e ama zaten uyuyorsun diyorum, uyuduğunu da kabul etmiyor.
İlla saat 12 olacak ki yatağa geçsin. Resmen çocuk yatırır gibi nazla niyazla kandırıp yatağa götürüyorum her akşam. Küçük birşey de değil ki kucaklayıp taşıyayım :37:

Boyu 1.90, odada sadece köşe koltuğumuz var, uykuya iyice dalınca ayakları ağzıma giriyor, kıvırıp sokacam bir yerine aklı başına gelecek. :4:
ahahahah alemsin yaaa öldüm gülmekten
aynen yaa benimkide öyle diyorum ki uyuyosun kalk yatağa git
kabul etmiyor bide gözünü dinlendiriyormuş küçük bey
ilahi yaa valla erkekler bazen çok uyuz oluyolar:52::52:

sanki bunu be yazmışım gibi geldi aynısının tıpkısı bizim evdede var hep aynı demek bu adamlar:1:

ahahahah alemsin yaaa öldüm gülmekten
aynen yaa benimkide öyle diyorum ki uyuyosun kalk yatağa git
kabul etmiyor bide gözünü dinlendiriyormuş küçük bey
ilahi yaa valla erkekler bazen çok uyuz oluyolar:52::52:

sanki bunu be yazmışım gibi geldi aynısının tıpkısı bizim evdede var hep aynı demek bu adamlar:1:

Adam ne yaptığının farkında değil ki işte uyuyor.
Bazen kameraya çekiyorum, çok komik oluyor, izletince zaten inanamıyor hiç yaptıklarına.
Elimde çok uygunsuz halleri var, beni sinirlendirmesin, yakarım çırasını :27::52:

Back
X