Eşimin hergün yeni şeylerle beni yıldırmaya çalışması

merve243

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
48
22
18
29
Daha önceden de yazmıştım kafam karışık boşanmak istiyorum diye ailesi hep sen yanaş ona adım at diyor ben bıktım içimden gelmiyor telfon numarasını bile değiştirmiş bana vermiyor aynı evi paylaşıyoruz annesine gidip benimle ilgili iftiralar atıyor annesi bana söyleyince şok oluyorum resmen tutuluyorum bi şey diyemiyorum bi müddet bi erkek bunu niye yapar Allah aşkına evliliği istemiyor ama boşanmaya da korkusundan adım atamıyor çünkü babası karşı bu duruma kesinlikle kabul etmiyor akrabalık var ben gidip dava açsam üstüme kalmadık şeyler söyleyecekler herkes sabret diyor ama insanların önünde beni rencide ediyo onu arayıp bi şey isteyince alamam diyo ama ailesinden biri bi şey isteyince hemen gidip alıyor hiçbir şekilde beni saymıyor annesine soruyorum bi hatam var mı yok diyor biz senden çok memnunuz diyorlar sıkıntı ne diyorum bilmiyoruz diyorlar ne derdi var kimse söylemiyor çıldırmak üzereyim bi akıl verin ne yapmalıyım ?
 
Ben ne okudum.Eşiniz numarasını sıze vermıyor mu .Bır sorun oldugunu sormak ıcın aılesıne deıl esınıze sormanız gerekıyır.Bu evlılık deil kusura bakmayın.En buyuk psıkolojık şiddet bu .
Daha büyük şeyler de var anlatamıyorum huyu böyleymiş öyle diyormuş benimle konuşmuyor aylardır
 
Boşan kız allah allah bune be bu erkeklerin anne düşkünlüğü bizde anneyiz sana bakamayacaksa istediğini alamayacaksa evinizin ortak bir ihtiyacını larşılayamayacaksa me die evlenmiş ruhsuz boşan hayat senin hayatın kimseye bir hesap vermek zorubda değilsin gitsin anasının evinde kalsın töbe töbe o iftiralar ayağına dolanır ama kaynananın sinirlemdim gece gece 🤬
 
Dengesiz adam artık istemiyor belli ki.
Zorla güzellik olmaz demişler, bakın olmuyor da, ilişkiniz çok çirkin hale gelmiş. Boşanın.
 
Daha önceden de yazmıştım kafam karışık boşanmak istiyorum diye ailesi hep sen yanaş ona adım at diyor ben bıktım içimden gelmiyor telfon numarasını bile değiştirmiş bana vermiyor aynı evi paylaşıyoruz annesine gidip benimle ilgili iftiralar atıyor annesi bana söyleyince şok oluyorum resmen tutuluyorum bi şey diyemiyorum bi müddet bi erkek bunu niye yapar Allah aşkına evliliği istemiyor ama boşanmaya da korkusundan adım atamıyor çünkü babası karşı bu duruma kesinlikle kabul etmiyor akrabalık var ben gidip dava açsam üstüme kalmadık şeyler söyleyecekler herkes sabret diyor ama insanların önünde beni rencide ediyo onu arayıp bi şey isteyince alamam diyo ama ailesinden biri bi şey isteyince hemen gidip alıyor hiçbir şekilde beni saymıyor annesine soruyorum bi hatam var mı yok diyor biz senden çok memnunuz diyorlar sıkıntı ne diyorum bilmiyoruz diyorlar ne derdi var kimse söylemiyor çıldırmak üzereyim bi akıl verin ne yapmalıyım ?
Bunca anlattığınızın üzerine hala ne yapacağınıza karar vermediyseniz desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.. Anlaşılan eşiniz iyice sizi yıpratmış sağlıklı kararlar alıp uygulayamıyorsunuz..

Bir kaç kez eşinizin ailesinden bahsetmişsiniz.. Size dayanmanızı, sabretmenizi, alttan almanızı, idare etmeniz gibi şeyler söylemişler.. Sizde onları dinleyip kendinizi hiçe saymışsınız.. Sizi hipnoz etmişler gibi denileni yapmışsınız.. 😳 Burada problem siz ve eşiniz arasında.. Kayın ailenizin ne düşündüğünün bence bir önemi yok.. Oturup güzelce size yaşatılan ve size şirin görünen, yanınızdaymış gibi duran kayın ailenizin size reva gördüğü hayatı bir düşünün ona göre karar verin.. Değerinizi önce siz bilin ki etrafınızda değer görün..

Eşinizle aranızdaki bu saçma durumunun sebebini bilmediğinizden bahsetmişsiniz.. Sizi aldatıyor olma ihtimali nedir??? Maalesef bana öyle geldi..
 
telini bilmediğiniz bir adamla evli kalmak. ne farkı var yoldan geçen yabancıyla eşinin ?
ben size Bırakın yorum söyleyecek söz bulamıyorum akil tutulması falan yaşıyorsunuz siz ve yakınlarınız. Düzeleceğine beklemenin başka açıklaması olamaz çünkü :işsiz:.eski konunuz buda :
Tam 2 yıldır evliyim çok severek evlendik 2 ay içinde düğün yaptık ettik evlendiğimizin haftasından sonra değişmeler başladı yüzüme bile bakmamaya başladı konuşmadı tersleyip sinirlenmeler hatsafhaya geldi artık dayanamayıp annesine anllatım ve olaylar daha çok büyüdü bana karşı kin beslemeye güvenmemeye başladı kendisi de anlatıyordu halbuki annesine ne sorunu olsa sadece annesi bana yansıtmıyordu iki yüzlü davranışlar sergiliyordu bende bunu farkettim bi yardımları dokunur diye medet umdum ama yok tabi bu gün dayanamadım içime atmaktan günlük yazdım eşim bunu görünce beni annemlere gönderdi gidiş o gidiş bir yıl annemlerde kaldım ne arayıp ne sordu orda artık boşanmak istedim gercekten sonra araya büyükler girdi eve getirdi beni düzelmiştir umuduyla geldim 2 ay sonra yine triplen yatağını ayırmalar başladı keşke dönmeseydim dedim kendime annesine anlatıyorum senin bi suçun yok onun aklı yerinde değil diyor defalarca karakolluk olduk kollarını kesiyor sürekli 2 defa intihar girişiminde bulundu şu anda da 2 aydır evi terk etti 2 aydır tek başıma yaşıyorum benim ailemde çok yapıcı bi şey olmaz diyor iyi olur bekle sabret herkes bunu diyor ama ortada koca yok 1 sene yanyana bile geçirmedik diğer aylarda hep küstü aşırı kinli bi insan ne yapmam gerekiyor üstelik namus duygusu sıfır arkadaş ortamına sürekli sokmak istiyor onlarla sohbet etmemi falan istiyor ben öyle bi insan değilim muhafazakar bi yapım var arkadaşları istediği gibi beni aramak istiyor değişikler anlayamadım ne yapmam gerekiyon bilmiyorum sabredilecek değişir mi boşanmak istiyorum açıkçası ama akraba olması beni frenliyor napmalıyım ?

Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
Reactions:Hamangiom, uzumbugusu, sirinsh ve 5 diğer üyeler

H

hayatyasamayadeger

Aktif Üye​


Kayıtlı Üye
Ailen sen öldugun zaman anlarlar ya da Allah korusun esinin arkadaslarina satildigin zaman.Arkadaslarinin surekli seni aramasini istemesinden bunu cikardim.Belki paronayakca ama cevremde oyle seyler gordumki bu tip hikayelerin sonu hep oraya gidiyo.

Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
Reactions:Nilenilhim, Melek0661, _Sitare_ ve 4 diğer üyeler

[IMG alt="ceycey0406"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/m/580/580234.jpg?1613762638[/IMG]

ceycey0406

cep delik cepken delik kevgirmisin be kardeşlik?​


Doğa Severler Kulübü

Kayıtlı Üye

ortada evlilik falan göremedim kolay kolay kimseye boşan demem ama siz lütfen çocuk da olmadan boşanın kurtulun o adamdan ne koca ne de baba olur

Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
Reactions:Hamangiom, Dileknur, little bird ve 4 diğer üyeler

C

cokguzelolsun

Popüler Üye​


Kayıtlı Üye
merve243 .!.:
Tam 2 yıldır evliyim çok severek evlendik 2 ay içinde düğün yaptık ettik evlendiğimizin haftasından sonra değişmeler başladı yüzüme bile bakmamaya başladı konuşmadı tersleyip sinirlenmeler hatsafhaya geldi artık dayanamayıp annesine anllatım ve olaylar daha çok büyüdü bana karşı kin beslemeye güvenmemeye başladı kendisi de anlatıyordu halbuki annesine ne sorunu olsa sadece annesi bana yansıtmıyordu iki yüzlü davranışlar sergiliyordu bende bunu farkettim bi yardımları dokunur diye medet umdum ama yok tabi bu gün dayanamadım içime atmaktan günlük yazdım eşim bunu görünce beni annemlere gönderdi gidiş o gidiş bir yıl annemlerde kaldım ne arayıp ne sordu orda artık boşanmak istedim gercekten sonra araya büyükler girdi eve getirdi beni düzelmiştir umuduyla geldim 2 ay sonra yine triplen yatağını ayırmalar başladı keşke dönmeseydim dedim kendime annesine anlatıyorum senin bi suçun yok onun aklı yerinde değil diyor defalarca karakolluk olduk kollarını kesiyor sürekli 2 defa intihar girişiminde bulundu şu anda da 2 aydır evi terk etti 2 aydır tek başıma yaşıyorum benim ailemde çok yapıcı bi şey olmaz diyor iyi olur bekle sabret herkes bunu diyor ama ortada koca yok 1 sene yanyana bile geçirmedik diğer aylarda hep küstü aşırı kinli bi insan ne yapmam gerekiyor üstelik namus duygusu sıfır arkadaş ortamına sürekli sokmak istiyor onlarla sohbet etmemi falan istiyor ben öyle bi insan değilim muhafazakar bi yapım var arkadaşları istediği gibi beni aramak istiyor değişikler anlayamadım ne yapmam gerekiyon bilmiyorum sabredilecek değişir mi boşanmak istiyorum açıkçası ama akraba olma...
koşarak uzaklaş.

Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
Reactions:little bird ve ceycey0406
C

cokguzelolsun

Popüler Üye​


Kayıtlı Üye
hayatyasamayadeger .!.:
Ailen sen öldugun zaman anlarlar ya da Allah korusun esinin arkadaslarina satildigin zaman.Arkadaslarinin surekli seni aramasini istemesinden bunu cika

Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
Reactions:ceycey0406 ve hayatyasamayadeger

[IMG alt="eylulyorgunu"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/m/562/562791.jpg?1604689147[/IMG]

eylulyorgunu

Popüler Üye​


Kayıtlı Üye
Çocuk da yok galiba arkana bakmadan kaç akrabaysa akraba sana ne canınla bir mi bildiğin psikopat, bu kadar değersizleştirme kendini ne aşk ne sevgi ne saygı var, ömür geçer mi, ne diye dönüyosun hayret bir şeysin ya ...

Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
M merve243

M merve243

Yeni Üye​


Kayıtlı Üye
hayatyasamayadeger .!.:
Allah kurtarsin ne diyim.InsaAllah fake konudur.
Yaşadığım tamamen başımdan geçen şeyler

Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
Reactions:hayatyasamayadeger

[IMG alt="b e r i l"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/m/1014/1014314.jpg?1608372456[/IMG]

b e r i l

🌱💚🍀 çok şükür​


Doğa Severler Kulübü

Kayıtlı Üye

merve243 .!.:
Tam 2 yıldır evliyim çok severek evlendik 2 ay içinde düğün yaptık ettik evlendiğimizin haftasından sonra değişmeler başladı yüzüme bile bakmamaya başladı konuşmadı tersleyip sinirlenmeler hatsafhaya geldi artık dayanamayıp annesine anllatım ve olaylar daha çok büyüdü bana karşı kin beslemeye güvenmemeye başladı kendisi de anlatıyordu halbuki annesine ne sorunu olsa sadece annesi bana yansıtmıyordu iki yüzlü davranışlar sergiliyordu bende bunu farkettim bi yardımları dokunur diye medet umdum ama yok tabi bu gün dayanamadım içime atmaktan günlük yazdım eşim bunu görünce beni annemlere gönderdi gidiş o gidiş bir yıl annemlerde kaldım ne arayıp ne sordu orda artık boşanmak istedim gercekten sonra araya büyükler girdi eve getirdi beni düzelmiştir umuduyla geldim 2 ay sonra yine triplen yatağını ayırmalar başladı keşke dönmeseydim dedim kendime annesine anlatıyorum senin bi suçun yok onun aklı yerinde değil diyor defalarca karakolluk olduk kollarını kesiyor sürekli 2 defa intihar girişiminde bulundu şu anda da 2 aydır evi terk etti 2 aydır tek başıma yaşıyorum benim ailemde çok yapıcı bi şey olmaz diyor iyi olur bekle sabret herkes bunu diyor ama ortada koca yok 1 sene yanyana bile geçirmedik diğer aylarda hep küstü aşırı kinli bi insan ne yapmam gerekiyor üstelik namus duygusu sıfır arkadaş ortamına sürekli sokmak istiyor onlarla sohbet etmemi falan istiyor ben öyle bi insan değilim muhafazakar bi yapım var arkadaşları istediği gibi beni aramak istiyor değişikler anlayamadım ne yapmam gerekiyon bilmiyorum sabredilecek değişir mi boşanmak istiyorum açıkçası ama akraba olması beni frenliyor napmalıyım ?
Genişletmek için tıkla...
Kocanızın psikolojisi yerinde değil intihar etmek ve bileklerini kesmek nedir yaaa....
ve size Evde Tek Başına bırakıp evi terk ediyor?! Sorumluluk sahibi değil Keşke 2 ay içerisinde tanıyıp evlenmeseydiniz. tek yapmanız gereken boşanmak bu şekilde böyle bir kocayla Ömür geçeceğini düşünüyor musunuz??


Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
Reactions:merve243
M merve243

M merve243

Yeni​

 
Tam 2 yıldır evliyim çok severek evlendik 2 ay içinde düğün yaptık ettik evlendiğimizin haftasından sonra değişmeler başladı yüzüme bile bakmamaya başladı konuşmadı tersleyip sinirlenmeler hatsafhaya geldi artık dayanamayıp annesine anllatım ve olaylar daha çok büyüdü bana karşı kin beslemeye güvenmemeye başladı kendisi de anlatıyordu halbuki annesine ne sorunu olsa sadece annesi bana yansıtmıyordu iki yüzlü davranışlar sergiliyordu bende bunu farkettim bi yardımları dokunur diye medet umdum ama yok tabi bu gün dayanamadım içime atmaktan günlük yazdım eşim bunu görünce beni annemlere gönderdi gidiş o gidiş bir yıl annemlerde kaldım ne arayıp ne sordu orda artık boşanmak istedim gercekten sonra araya büyükler girdi eve getirdi beni düzelmiştir umuduyla geldim 2 ay sonra yine triplen yatağını ayırmalar başladı keşke dönmeseydim dedim kendime annesine anlatıyorum senin bi suçun yok onun aklı yerinde değil diyor defalarca karakolluk olduk kollarını kesiyor sürekli 2 defa intihar girişiminde bulundu şu anda da 2 aydır evi terk etti 2 aydır tek başıma yaşıyorum benim ailemde çok yapıcı bi şey olmaz diyor iyi olur bekle sabret herkes bunu diyor ama ortada koca yok 1 sene yanyana bile geçirmedik diğer aylarda hep küstü aşırı kinli bi insan ne yapmam gerekiyor üstelik namus duygusu sıfır arkadaş ortamına sürekli sokmak istiyor onlarla sohbet etmemi falan istiyor ben öyle bi insan değilim muhafazakar bi yapım var arkadaşları istediği gibi beni aramak istiyor değişikler anlayamadım ne yapmam gerekiyon bilmiyorum sabredilecek değişir mi boşanmak istiyorum açıkçası ama akraba olması beni frenliyor napmalıyım ?
Konularınızdan anladığım kadarıyla kendinize saygınız yok. Ee boşanmaya da gönlünüz yok belli ki. Ee düzelmesini bekleyin madem, ne diyelim.

Ha boşanmak istiyorsanız arkanıza bile bakmayın. Adam sizi sevmiyor, sizden zerre haz etmiyor. Buna rağmen arayıp birşey almasını mı istiyorsunuz? Açlıktan ölürüm çöp istemem ondan. Ayrıca neden gidip kayınvalidenize "benden memnun musunuz?" diye soruyorsunuz, siz satın alınmış bir ürün müsünüz yahu, kendinize değer verin azıcık.
 
Daha önceden de yazmıştım kafam karışık boşanmak istiyorum diye ailesi hep sen yanaş ona adım at diyor ben bıktım içimden gelmiyor telfon numarasını bile değiştirmiş bana vermiyor aynı evi paylaşıyoruz annesine gidip benimle ilgili iftiralar atıyor annesi bana söyleyince şok oluyorum resmen tutuluyorum bi şey diyemiyorum bi müddet bi erkek bunu niye yapar Allah aşkına evliliği istemiyor ama boşanmaya da korkusundan adım atamıyor çünkü babası karşı bu duruma kesinlikle kabul etmiyor akrabalık var ben gidip dava açsam üstüme kalmadık şeyler söyleyecekler herkes sabret diyor ama insanların önünde beni rencide ediyo onu arayıp bi şey isteyince alamam diyo ama ailesinden biri bi şey isteyince hemen gidip alıyor hiçbir şekilde beni saymıyor annesine soruyorum bi hatam var mı yok diyor biz senden çok memnunuz diyorlar sıkıntı ne diyorum bilmiyoruz diyorlar ne derdi var kimse söylemiyor çıldırmak üzereyim bi akıl verin ne yapmalıyım ?
Daha yilmamissin yilmazsin arkadasim ne yazikki ne yapican bu adami eş mi bu ? Hic bir iyi yani yok neyi duzelir bunun ?
 
Bu adam bir sabah kalkıp düzelmeyeceğine göre yapacağın şey belli.
En azından bunca yaptığına bir tepki vermiş olursun.
 
problemi neden kv nize soruyorsunuz ki ? onunla evli değilsiniz değil mi ?
sizin psikolojinizde çok yıpranmış ve naif cümlelerin işinize yarayacağını düşünmüyorum. 2 yıldır bunları yaşatan adam ayrılmama sebebiniz baba evine dönememek mi ? mesleğiniz yok o yüzden mi korkuyorsunuz ? tek kaygınız akraba olduğunuz için el alem ne der mi ?
 
Eş ailesi elbette aman evladım düzelir düzelir aman ayrılmayın diye ağlar 🤦‍♀️

Kollarını yaraladığına göre ağır psikolojik sorunları var, “belayı” atmışlar sizin üstünüze rahatlamışlar.

Düzelmesini falan bekledikleri yok, siz ne kadar oğullarını oyaladıkça onların kafası o kadar rahat ediyor. Boşansanız bu sefer kendilerinin uğraşması gerekecek. Zaten iki haftada evlenmeye itiraz bile etmemişler, oradan belli.

Siz bu dünyaya eziyet çekmeye mi geldiniz? Aileniz üzülmek, evlat acısı çekmek için mi geldi?

Boşanın, temiz temiz düzgün bir damatla çıkın karşılarına, zaten tanışmadan evlenmişsiniz. Yuva yıkılmıyor çünkü o yuva hiç varolmadı zaten.
 
Daha önceden de yazmıştım kafam karışık boşanmak istiyorum diye ailesi hep sen yanaş ona adım at diyor ben bıktım içimden gelmiyor telfon numarasını bile değiştirmiş bana vermiyor aynı evi paylaşıyoruz annesine gidip benimle ilgili iftiralar atıyor annesi bana söyleyince şok oluyorum resmen tutuluyorum bi şey diyemiyorum bi müddet bi erkek bunu niye yapar Allah aşkına evliliği istemiyor ama boşanmaya da korkusundan adım atamıyor çünkü babası karşı bu duruma kesinlikle kabul etmiyor akrabalık var ben gidip dava açsam üstüme kalmadık şeyler söyleyecekler herkes sabret diyor ama insanların önünde beni rencide ediyo onu arayıp bi şey isteyince alamam diyo ama ailesinden biri bi şey isteyince hemen gidip alıyor hiçbir şekilde beni saymıyor annesine soruyorum bi hatam var mı yok diyor biz senden çok memnunuz diyorlar sıkıntı ne diyorum bilmiyoruz diyorlar ne derdi var kimse söylemiyor çıldırmak üzereyim bi akıl verin ne yapmalıyım ?
Size telefon numarasını bile vermeyen düsman gibi davranan bir adamla aynı evde kalarak neden bu çileyi kendinize çektiriyorsunuz
 
Akrabalık var diye boşanmanı istemeyen kocanın ailesi o zaman ogullarına terbiye versinler
Kaynanan kocanın laflarını sana diyeceğine kocana haddini bildirsin
Ha bunları yapsalarda evlilik olur mu ortada evlilik yok ki olsun

Telefonunu bilmediğin bir adamla evli kalmak bunuda geçtim saygısız terbiyesiz ne yaptığını bilmeyen biriyle evli kalmak ömür tüketmek yerine hayatına bak kurtul p adamdan boşan bir an önce
 
Back
X